Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash

Nu het ’s ochtends steeds later licht wordt, en het vaak ook koud is buiten de dekens, merk ik dat het weer wat lastiger is om op te staan. Ik weet het niet, maar als het al licht is en ik de vogeltjes hoor fluiten, lijkt kwart voor 6 lang zo vroeg niet als wanneer het donker is en alles en iedereen nog in rust lijkt. Om de dag toch fris en fruitig te starten, ontdekte ik een heerlijke douchegel: Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash. Ik vertel je er vandaag wat meer over!

Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash

Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash

Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash is één van de nieuwste producten van Bomb Cosmetics. Ik denk dat veel mensen het merk alleen kennen van de (heerlijke) badproducten. Toch is het zeker de moeite waard om ook de andere producten eens te bekijken, want die zijn minstens zo lekker (ik vind ze misschien zelfs nog wel beter en lekkerder!). De Shower Wash is één van de zogenaamde Bottled producten: juist, producten in een fles.

Bomb Cosmetics Flying High Shower WashBomb Cosmetics Flying High Shower Wash zit in een smalle fles, die lekker in de hand ligt. De klikdop is met één hand te openen, en dat is altijd wel zo prettig als je onder de douche staat. De fles heeft een speelse, lekker vrolijke opdruk, waar Bomb Cosmetics bekend om staat en bij veel mensen geliefd om is.

Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash

Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash: ingrediënten

Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash bevat geen SLS of SLES. Wel bevat het Ammonium Laureth Sulfate, wat dezelfde schuimende werking heeft, maar minder agressief voor de huid belooft te zijn. Verder bevat het essentiële oliën van mandarijn en sinaasappel, die de Shower Wash zijn fruitige geur geven.

Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash
Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash is doorzichtig en vrij dik van textuur. Onder de douche en in combinatie met mijn natte huid ontstaat een lekker zacht schuim, wat mijn huid reinigt zonder deze uit te drogen. De geur is heerlijk opwekkend en fruitig, ik vind het echt een doucheproduct voor de ochtend. Ik krijg er zowel geestelijk als lichamelijk een heuse energie-boost van. Laat die donkere winterdagen maar komen, ik kan ze de baas!

Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash (€ 11,50) is (sinds kort, want: een nieuw product) verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille, een flacon bevat 300 ml.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Wist jij dat Bomb Cosmetics meer in het assortiment heeft dan badproducten?

7 Comments on Bomb Cosmetics Flying High Shower Wash

 1. Krista
  28 september 2014 at 13:48 (8 jaren ago)

  Hij klinkt heerlijk, deze gaat zeker op mijn verlanglijst!!

  Beantwoorden
 2. Enita
  28 september 2014 at 10:19 (8 jaren ago)

  Lijkt me heerlijk. Staat nu op mijn wish-list. Eerst mijn voorraad een beetje opmaken.

  Beantwoorden
 3. Mireille
  28 september 2014 at 10:05 (8 jaren ago)

  Zelf handig deze nog niet geprobeerd maar dat ga ik na deze review zeker doen. Ik denk vanavond al.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  28 september 2014 at 08:47 (8 jaren ago)

  klinkt als een heerlijk ruikend verzorgingsproduct en ziet er vrolijk uit. De fles bodylotion die ernaast staat op de foto is ook een happy hebbeding 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 september 2014 at 16:16 (8 jaren ago)

   Die is binnenkort aan de beurt 🙂

   Beantwoorden
 5. Bianca
  28 september 2014 at 08:09 (8 jaren ago)

  Ik heb al een paar keer naar dit product gekeken wil alleen eerst even mijn douche producten voorraad een beetje kleiner maken, hij klinkt namelijk wel goed en lekker x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.