Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

Dat Bomb Cosmetics mooie badproducten maakt, is bij jullie inmiddels vast wel bekend. Het afgelopen jaar werden er een paar hele mooi douche- en verzorgingsproducten aan het assortiment toegevoegd, zodat ook de mensen zonder bad nu van dit lekkers kunnen genieten. Eén van de allernieuwste producten is Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags, een vloeibare handzeep met de leukste verpakking die je ooit zag!

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

Een zachte, verzorgende handzeep is fijn, maar het is natuurlijk nóg leuker als deze in een mooie verpakking zit. Dat staat toch een stuk gezelliger in de keuken of op de badkamer. Deze fles Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags krijgt van mij een ereplaatsje met deze geweldig mooie verpakking.

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

Handtasjes in allerlei soorten en maten, en in vrolijke kleurtjes: Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags is lekker girly, ik houd er van!

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

Net als in de showergels van Bomb Cosmetics vind je in deze handzeep ook geen SLS of SLES. Daardoor droogt de zeep je handen niet uit. De mildere Cocamidopropyl Betaine en Ammonium Laureth Sulfate zorgen ervoor dat de zeep gaat schuimen zodra deze in aanraking komt met je vochtige handen.

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

Daarnaast bevat Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags essentiële oliën van Amyris (West-Indische sandelhout) en Patchouli, die beiden een rustgevende werking hebben.

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

Fresh and clean aldehydic notes of apple blossom are paired with green, citrus accords at the opening leading to a romantic heart of rose, lily and rich violet. The powdery soft finish closes with cedarwood and amber.

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags heeft een heel bijzondere, lieflijke geur. In eerste instantie ruik ik vooral ‘Fresh Cotton’, oftewel de door veel mensen geliefde geur van net gewassen wasgoed. Maar daarnaast heeft deze Handwash ook een groene en bloemige ondertoon, vooral de bloemige geur blijft lang aanwezig op mijn handen. De eerste paar keer dat ik Handbags and Gladrags had gebruikt, dacht ik steeds: ‘Wat ruikt hier toch zo lekker?’, ik had niet in de gaten dat dat mijn handen waren, hihihi!

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags heeft een nogal dikke textuur, je hebt er dan ook maar weinig van nodig. Het schuim wat ontstaat tijdens het wassen van mijn handen, voelt zacht aan op mijn huid. Mijn handen voelen na het wassen niet droog of trekkerig, maar glad en soepel. Wat een heerlijke, luxe zeep!

Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags (€ 11,50/300 ml, een lekker grote fles dus!) is verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on Bomb Cosmetics Handwash Handbags and Gladrags

 1. Bo
  23 juli 2015 at 10:53 (7 jaren ago)

  Wat een leuke en vroljke verpakking, de geur fresh cotton spreekt mij ook erg aan

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  23 juli 2015 at 08:43 (7 jaren ago)

  Wat een schattige flacon ☺

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  23 juli 2015 at 08:32 (7 jaren ago)

  Schattige verpakking.
  Ik zou de fles als het leeg is goed afspoelen en hergebruiken.

  Beantwoorden
 4. Linda
  23 juli 2015 at 08:30 (7 jaren ago)

  Die lijkt mij erg lekker,misschien de volgende keer eens in mijn mandje laten verdwijnen.

  Staat ook super leuk in de keuken,badkamer of waar dan ook,ik hou erg van dit soort printjes

  Beantwoorden
 5. mireille
  23 juli 2015 at 08:13 (7 jaren ago)

  Ben ook helemaal weg van de leuke verpakking.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.