Bomb Cosmetics Let it Bee (Solid Shower Gel)

Bomb Cosmetics is een Engels merk met heerlijke én leuke bad-, douche- en bodyproducten. Sinds kort zijn bij Huidverzorging Mireille weer producten van Bomb Cosmetics verkrijgbaar, waaronder een Solid Shower Gel. Ik laat je vandaag Bomb Cosmetics Let It Bee zien, één van de varianten van dit doucheproduct!

Bomb Cosmetics Let it Bee

Bomb Cosmetics Let It Bee

Bomb Cosmetics Let It Bee Solid Shower Gel ziet eruit als een ronde zeep. Ik kende van Bomb Cosmetics al de Shower Butters, deze hebben dezelfde vorm. Je gebruikt de Solid Shower Gel ongeveer op dezelfde manier, maar de werking is wel degelijk anders. Eigenlijk is het een 2-in-1 product, het reinigt en verzorgt de huid tegelijkertijd.

Bomb Cosmetics Let it Bee

Bomb Cosmetics Solid Shower Gel is verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij vooral de geur anders is. Ik koos voor Let It Bee, die een heerlijke zachte geur van melk en honing heeft.

Ingrediënten

Bomb Cosmetics Let It Bee bevat qua verzorgende ingrediënten onder andere glycerine, Shea butter en echte honing. Zij zorgen voor de verzorgende werking van de Solid Shower Gel. Helaas voor de gevoelige huidjes bevat hij ook SLES en SLS. Deze ingrediënten zorgen voor de schuimende werking, maar kunnen ook uitdrogend werken op de huid. Ik (en mijn huid) heb hier geen problemen mee, maar ik vermeld het altijd wel even voor de volledigheid.

Het gebruik van Bomb Cosmetics Let It Bee is eenvoudig, hij werkt eigenlijk hetzelfde als een stuk zeep. Het mooie roze lintje wat aan het blok vast zit, is bedoeld om rond je pols te wikkelen zodat hij er niet vandoor kan onder de douche.

Zodra je de Solid Shower Gel over de vochtige huid wrijft, ontstaat er een heerlijk romig schuim wat zacht en verzorgend aanvoelt op mijn huid. Het voelt voor mij als een bijzonder luxe zeep, wat nog eens versterkt wordt door de heerlijke, zachte geur. Normaal gebruik ik deze geuren vooral in de winter, maar nu in de wat koelere zomer (I love it ♥) gebruik ik ze ook graag.

Na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid zacht, en licht verzorgd. In principe zou ik zonder een verzorgend product na het douchen kunnen, maar douchen is voor mij niet compleet zonder een bodylotion of`-crème naderhand.

Ik vind Bomb Cosmetics Let It Bee een erg fijn, verzorgend doucheproduct, hij ligt momenteel op de badkamer bij mijn ‘favorieten onder de douche’. Ja, ik ben nu eenmaal iemand die niet iedere dag met hetzelfde product wil douchen 🙂

De Solid Shower Gel kost € 5,95 en is verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Er is ook een ‘Cloud Nine’ variant, deze ruikt meer bloemig.

3 Comments on Bomb Cosmetics Let it Bee (Solid Shower Gel)

 1. bychristiana
  16 augustus 2020 at 10:05 (2 jaren ago)

  Ik heb zoiets nou nog nooit gebruikt, maar ik ben er wel benieuwd naar. Ik vind de geur van honing ook altijd zo lekker.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  15 augustus 2020 at 19:53 (2 jaren ago)

  Wat een leuk product!

  Beantwoorden
 3. Mireille
  14 augustus 2020 at 21:44 (2 jaren ago)

  Heerlijk product deze Solid Shower Gel. Bij mij ligt de Cloud Nine in de douche.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.