Bomb Cosmetics Let It Bee (Solid Shower Gel)

Bomb Cosmetics is een Engels merk met heerlijke én leuke bad-, douche- en bodyproducten. Sinds kort zijn er weer enkele nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, waaronder een Solid Shower Gel. Ik laat je vandaag Bomb Cosmetics Let It Bee zien, één van de varianten van dit nieuwe doucheproduct!

Bomb Cosmetics Let It Bee
Bomb Cosmetics Let It Bee

Bomb Cosmetics Let It Bee Solid Shower Gel ziet eruit als een ronde zeep. Ik kende van Bomb Cosmetics al de Shower Butters, deze hebben dezelfde vorm. Je gebruikt de Solid Shower Gel ongeveer op dezelfde manier, maar de werking is wel degelijk anders. Eigenlijk is het een 2-in-1 product, het reinigt en verzorgt de huid tegelijkertijd.

Bomb Cosmetics Let It Bee
Bomb Cosmetics Solid Shower Gel is verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij vooral de geur anders is. Ik koos voor Let It Bee, die een heerlijke zachte geur van melk en honing heeft.

Bomb Cosmetics Let It Bee
Ingrediënten

Bomb Cosmetics Let It Bee bevat qua verzorgende ingrediënten onder andere glycerine, Shea butter en echte honing. Zij zorgen voor de verzorgende werking van de Solid Shower Gel. Helaas voor de gevoelige huidjes bevat hij ook SLES en SLS. Deze ingrediënten zorgen voor de schuimende werking, maar kunnen ook uitdrogend werken op de huid. Ik (en mijn huid) heb hier geen problemen mee, maar ik vermeld het wel even voor de volledigheid.

Bomb Cosmetics Let It Bee
Het gebruik van Bomb Cosmetics Let It Bee is eenvoudig, hij werkt eigenlijk hetzelfde als een stuk zeep. Het mooie roze lintje wat aan het blok vast zit, is bedoeld om rond je pols te wikkelen (zodat hij er niet vandoor kan onder de douche), maar dat gaat bij mij niet lukken, dat past niet 😉

Zodra je de Solid Shower Gel over de vochtige huid wrijft, ontstaat er een heerlijk romig schuim wat zacht en verzorgend aanvoelt op mijn huid. Het voelt voor mij als een bijzonder luxe zeep, wat nog eens versterkt wordt door de heerlijke, zachte geur. Ik vind het product echt bij de wintermaanden passen, waarin mijn huid toch behoefte heeft aan wat meer verzorgende producten.

Bomb Cosmetics Let It Bee
Na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid zacht, en licht verzorgd. In principe zou ik zonder een verzorgend product na het douchen kunnen, maar douchen is voor mij niet compleet zonder een bodylotion of`-crème naderhand.

Ik vind Bomb Cosmetics Let It Bee een erg fijn, verzorgend doucheproduct, hij ligt momenteel op de rand van het bad bij mijn ‘favorieten onder de douche’. Ja, ik ben nu eenmaal iemand die niet iedere dag met hetzelfde product wil douchen 🙂

De Solid Shower Gel kost € 5,95 en is verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Er is ook een ‘Cloud Nine’ variant, deze ruikt meer bloemig. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on Bomb Cosmetics Let It Bee (Solid Shower Gel)

 1. Deb
  16 november 2016 at 12:49 (2 jaar ago)

  Lijkt me een heerlijk product! Fijn dat het tegelijkertijd reinigt en verzorgt, vaak ben ik te moe om me ‘s avonds na het douchen in te smeren met bodylotion, maar irriteer ik me vervolgens wel aan mijn droge huid. Dit product lijkt me daarom ideaal voor mij!

  Beantwoorden
 2. hilde
  15 november 2016 at 21:46 (2 jaar ago)

  Wat een leuk product! Mijn pols zou er ook niet doorheen passen hoor, hihi. Wel handig om aan je douchekraan te hangen oid. Ik denk dat ik de geur van deze ook wel heel fijn zou vinden!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  15 november 2016 at 21:22 (2 jaar ago)

  Leuk, lijkt me erg handig op vakantie.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  15 november 2016 at 19:22 (2 jaar ago)

  Bij ligt Cloud Nine op het randje van mijn bad.mik moet zeggen dat ik er vaak naar grijp op dit moment. Inderdaad lekker verzorgend en een heerlijk luchtje.

  Beantwoorden
 5. Manon
  15 november 2016 at 15:00 (2 jaar ago)

  Hee wat leuk een showergel, ik ben best wel benieuwd hierna.

  Beantwoorden
 6. Marieke
  15 november 2016 at 14:57 (2 jaar ago)

  Wat een grappig product! Ik vind Bomb Cosmetics altijd zo vrolijk uitzien.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.