Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh

Ik heb jullie inmiddels weer een paar heerlijke producten van Bomb Cosmetics laten zien. Een merk wat verkrijgbaar is bij mijn schoonheidsspecialiste, Huidverzorging Mireille. En geloof me, dat is héél verleidelijk! Wat zeker verleidelijk is, is het product wat ik vandaag laat zien: Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh. Een zogenaamde bubblebar voor een bad vol heerlijk schuim. Maar als je net als ik géén bad hebt, moet je zeker ook verder lezen!

Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh

Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh

Eerlijk: ik viel bij Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh als eerste op het uiterlijk. Zeg nou zelf, dit ziet er toch gewoon té schattig uit? Toen bleek dat dit schattige eendje ook nog eens heerlijk ruikt, mocht er eentje mee naar huis. En dat terwijl ik helemaal geen bad heb. Huh?

Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh is een product waarmee je meerdere keren een heerlijk schuimend bad kunt vullen. Het beste verkruimel je een stukje onder de warme kraan, terwijl het bad vol loopt. Afhankelijk van hoeveel schuim je wilt, kun je er wel tot 12 keer mee doen! De rest van het schattige eendje bewaar je het beste op een droge plek, zo blijft hij het langste goed.

Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh

Lover Ducky Bubble Doh bevat pure essentiële oliën die niet alleen voor de heerlijke geur zorgen, maar ook voor een ontspannend effect.

Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh

Ook voor onder de douche!

Maar goed, zo lekker als Lover Ducky Bubble Doh is, ik heb helaas geen bad. En dat mis ik de laatste tijd best wel steeds een beetje meer… Maar gelukkig is dat in dit geval geen probleem. Ik vertelde namelijk al eens in een artikel dat ik de Lush Bubble Bars ook onder de douche gebruik. En aangezien dit een soortgelijk product is, geldt dat voor de Bubble Doh dus ook.

Het werkt heel simpel. Je neemt een klein stukje van de Bubble Doh mee onder de douche. Nadat je je huid nat gemaakt hebt, verkruimel je het stukje op een washandje, of op een showerpuff. De textuur van de Bubble Doh is overigens wel iets ‘natter’ dan een Lush Bubble Bar, waardoor het iets meer plakt. Maar hij is nog steeds uitstekend te verdelen.

Vervolgens ‘zeep’ je je huid lekker in met het rijke, romige schuim wat ontstaat. Samen met de lieve, zoete zachte geur van Lover Ducky zorgt dit voor hét ultieme geluksmoment onder de douche.

Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh kost € 12,95 en is verkrijgbaar via de webshop van Huidverzorging Mireille.  Het is best een prijzig eendje, maar het is echt super zuinig in gebruik. Onder de douche kun je er ook zeker 10 tot 12 keer mee doen. En af en toe moet je jezelf toch een beetje verwennen?

1 Comment on Bomb Cosmetics Lover Ducky Bubble Doh

  1. Deb
    25 juli 2020 at 13:10 (2 jaren ago)

    Ik ben zelf dol op bubble bars van Lush en deze lijkt me dan ook zeker iets voor mij. Je hebt me ook heel benieuwd gemaakt naar de geur.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.