Bomb Cosmetics Mrs Brightside Bubble Doh

De afgelopen tijd heb ik jullie al veel heerlijke producten van Bomb Cosmetics laten zien. En ik ga gewoon nog even door met mijn gespam hoor ๐Ÿ™‚ Dit merk heeft zoveel mooie, vrolijke producten voor op de badkamer! Vandaag is het de beurt aan Bomb Cosmetics Mrs Brightside Bubble Doh, een bubble bar die je in bad รฉn onder de douche kunt gebruiken!

Bomb Cosmetics Mrs Brightside Bubble Doh

Mrs Brightside Bubble Doh is niet alleen heerlijk in gebruik, maar ook super leuk en vrolijk om te zien ♥ Net als de Lover Ducky Bubble Doh waar ik onlangs over schreef, is deze Bubble Doh meerdere keren te gebruiken. In bad tot wel twaalf keer, en ik denk dat ik onder de douche er nog wel vaker mee kan doen.

Bomb Cosmetics Mrs Brightside Bubble Doh

Bomb Cosmetics Mrs Brightside Bubble Doh is dierproefvrij, vegan, bevat natuurlijke ingrediรซnten en is handgemaakt. De Bubble Doh bevat diverse essentiรซle oliรซn, die voor de heerlijke geur zorgen. Een geur die mijn hele badkamer vult, sinds Mrs Brightside er op een zeepbakje ligt te shinen. Het beste breek je voor ieder gebruik een stukje af, en zorgt ervoor dat de rest op een droge plek ligt. Dan heb je het langst plezier van de Bubble Doh.

Bomb Cosmetics Mrs Brightside Bubble Doh

De geur is bloemig, met een ‘cleane’ ondertoon. Je weet wel: zo’n schone was-geur. Echt een heerlijke combinatie van geuren, die ieder ochtendhumeur als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. De geur doet mij denken aan unicorns in oneindige bloemenvelden ♥

In het artikel over de Lover Ducky Bubble Doh vertelde ik al hoe ik dit product onder de douche gebruik. Ik breek een klein stukje af en neem dat mee in de douchecabine. Dat stukje verkruimel ik vervolgens op een nat washandje of showerpuff, waardoor een heerlijk zacht en rijk schuim ontstaat. Dit is echt perfecte me-time onder de douche hoor!

Als je een bad hebt, dan houd je een stukje van de Bubble Doh onder de stromende kraan terwijl het bad vol loopt. Of verkruimelt een stukje in het bad, terwijl het vol loopt. En dan… genieten maar!

Mrs Brightside Bubble Doh kost โ‚ฌ 12,95 en is verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille.

5 Comments on Bomb Cosmetics Mrs Brightside Bubble Doh

 1. Deb
  30 augustus 2020 at 11:43 (2 jaren ago)

  Ik vind deze er alleen al super leuk uitzien . Handig dat je ‘em meerdere keren kunt gebruiken en ook mee onder de douche kunt nemen.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  27 augustus 2020 at 00:57 (2 jaren ago)

  Heerlijk product. Ben benieuwd wat Bomb voor het najaar voor moois heeft.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  26 augustus 2020 at 17:30 (2 jaren ago)

  Feestje onder de douche!

  Beantwoorden
 4. Marije
  26 augustus 2020 at 09:00 (2 jaren ago)

  Oei dat ziet er leuk uit. Liet dit soort items altijd links liggen omdat ik geen bad heb maar goede tip voor onder de douche

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  26 augustus 2020 at 08:22 (2 jaren ago)

  Oh wat ziet ook deze er weer leuk uit! Lijkt me wel lastig om er een stuk van af te moeten breken, zo zonde haha;-)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.