Bomb Cosmetics Shower Butter

Na het douchen vind ik het heerlijk (en nodig, omdat je huid door het water uitdroogt) om een verzorgend product te gebruiken, in de vorm van een bodylotion, bodybutter of ander lekker smeerseltje. Onlangs maakte ik kennis met een verzorgend product in vaste vorm: de Shower Butter van Bomb Cosmetics.

Bomb Cosmetics Shower Butter

De Shower Butter ziet er uit als een rond zeepje, en is voorzien van een mooi lintje. Dit lintje is niet alleen ter decoratie, je kunt er de Shower Butter ook aan ophangen om te drogen na gebruik. Ik heb hem in een open bakje liggen, ik gebruik het lintje dus niet. De Shower Butters zijn er in drie varianten: The Duke (met kukui noten- en kardamom olie en fijne korreltjes walnoot), Skin Therapy (met pure macademia notenolie, sensuele ylang ylang olie en cranberry zaadjes) en Paradise Lost. Ik testte laatstgenoemde de afgelopen weken.

Shower Butter Bomb Cosmetics

De Shower Butter ligt lekker in de hand, hij heeft een mooi handzaam formaat. Alle Shower Butters bevatten pure boters en essentiรซle oliรซn om je huid te verzachten en te verzorgen. Paradise Lost bevat pure cacao- en sheaboter, kokosolie en pure neroli en citroengras-olie. De geur is heerlijk: ik waan me op een Bounty-eiland, in de warme zon, met wuivende palmbomen. Mmmmm… zie je het voor je?

Shower Butter Bomb Cosmetics

Je gebruikt de Shower Butter na het douchen, op een vochtige huid. Je wrijft er eenvoudigweg mee over je huid, door de warmte smelten de boters op je huid, en laten een heerlijk (niet te vet) laagje achter. Ik zet hiervoor de douche wel even uit, anders verdwijnt al dit lekkers zo weer door de afvoer, en dat is zonde. Je kunt je hierna nog even kort afspoelen, als je het laagje toch te veel vindt. Ik doe dit niet, ik dep me droog met een handdoek (niet te veel wrijven, anders wrijf je het er weer af uiteraard) en masseer mijn huid nog even na met mijn handen, zodat de boters en oliรซn optimaal worden opgenomen. Het resultaat: een heerlijk zachte huid, die naar tropische oorden ruikt. Ik krijg er zin in de zomer van!

De Shower Butter kost ca. โ‚ฌ 6,50, de producten van Bomb Cosmetics worden bij diverse verkooppunten verkocht. Kijk hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

7 Comments on Bomb Cosmetics Shower Butter

 1. Masije Wonen & Lifestyle
  8 april 2013 at 23:52 (9 jaren ago)

  Via onze webshop zijn deze showerbutters te verkrijgen. En, nog veel meer heerlijke producten van Bomb cosmetics.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 april 2013 at 14:26 (9 jaren ago)

   Sommige verkooppunten hebben wel een webshop, maar een eigen webshop heeft Bomb Cosmetics (helaas) niet in Nederland.

   Beantwoorden
   • Beautyartist
    8 april 2013 at 20:54 (9 jaren ago)

    Wij verkopen de Paradise Lost ook in onze winkel. Kijk eventjes op onze website voor meer info. Binnenkort zijn ze ook via onze webshop verkrijgbaar. En ja ze zijn echt verrukkelijk!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.