Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter

In de zomer, als het zoals nu lekker warm is, gebruik ik in principe geen body butter. Meestal zijn ze veel te rijk, en trekken ze niet goed in waardoor ze een plakkerig gevoel achterlaten op mijn warme huid (heb je hierover dit artikel gelezen afgelopen zaterdag?). Voor één body butter maak ik een uitzondering: Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter. Omdat hij goed intrekt, maar vooral vanwege zijn overheerlijke geur: zoete aardbeien, frisse framboos, vanille en room. Alsof je in de hemel bent beland…

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter zit in een kunststof kuipje van 200 ml. Het is een plat kuipje, waardoor je ook de laatste restjes (waar ik gelukkig nog niet aan toe ben) heel makkelijk uit het kuipje kunt halen. Naast Shea boter bevat de body butter Ylang Ylang- en rozenolie.

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter bevat maar liefst 30% Shea boter en kokosolie. Hieronder kun je dat ook op de ingrediëntenlijst zien, Shea boter staat op de tweede plaats. Deze twee ingrediënten zorgen ervoor dat je huid intensief gevoed en verzorgd wordt.

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter: de ingrediënten

Hier zie je de overige ingrediënten van de Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter. Naast Shea boter en kokosolie bevat de body butter dus ook Ylang Ylang olie en rozenolie, en zonnebloemolie. Meer dan voldoende lekkers om je huid te verwennen!

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter: textuur en ‘Like’-factor

Toen ik de Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter voor het eerst zag en voelde, dacht ik: ieuw, dik! De body butter is heel stevig van textuur, zelfs voor een body butter. Maar smeren dat hij doet… Oeh la la! Eenmaal op mijn huid smelt de body butter als het ware, waardoor hij heel makkelijk weg smeert. Hierbij heeft hij een heel licht verkoelend effect, wat heerlijk is met deze warme dagen. De body butter trekt verrassend snel in mijn huid, zonder een laagje achter te laten. Mijn huid voelt heerlijk verzorgd en zacht, en ruikt zó ontzettend lekker, dat ik maar blijf snuffelen aan mijn armen, hihihi! De geur blijft een paar uurtjes aanwezig.

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter

Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter kost ca. 12 euro en is te koop bij verschillende verkooppunten door het hele land, klik hier voor een winkel bij jou in de buurt.

1 Comment on Bomb Cosmetics Strawberries en Cream Shea body butter

  1. Marion
    25 juli 2013 at 17:14 (9 jaren ago)

    Lijkt me erg fijn, wil volgende week ook weer inslaan bij een winkel bij mij in de buurt. Ga hier dus zeker bij kijken

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.