Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter

Aardbeien met slagroom, dat is nou echt iets waarvoor je me ’s nachts wakker mag maken. Ik eet het eigenlijk nooit, maar ik vind het wel de ultieme verwennerij. Een Body Butter met deze geur, daar geldt eigenlijk hetzelfde voor. Onlangs kocht ik bij Mireille de Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter en oh oh, wat is hij heerlijk! ♥ Ik vertel je er héél graag meer over!

Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter

Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter

Een heerlijk recept van 30% sheaboter en kokosolie om de huid te hydrateren en zo in betere conditie te brengen. Met de essentiële oliën van zuivere ylang ylang en roos die uw huid overheerlijk laat ruiken! Een frisse fruitige geur combineert sappige aardbei met pittige framboos die rusten op een basis van room en vanille.

En, loopt het water je al in de mond? Dit klinkt toch eigenlijk gewoon te lekker om waar te zijn? Mits je van de geur van aardbeien houdt tenminste, maar dat doe ik 😉

Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter

De verpakking ziet er natuurlijk ook uit om op te eten, wat doet Bomb Cosmetics dat toch leuk! ♥ De Body Butter is handgemaakt, dierproefvrij, bevat zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en is vegan.

Ingrediënten

Volgens de omschrijving van Bomb Cosmetics bevat de Body Butter 30% Shea Butter en Kokosolie, en dat klinkt natuurlijk erg goed. Shea Butter staat inderdaad op de tweede plaats in de ingrediëntenlijst, na water. Dat betekent dat het gehalte groot is (hoe hoger op de ingrediëntenlijst, hoe meer er van dat ingrediënt in het product zit). Kokosolie zie ik echter niet op de lijst staan. En dat is behalve natuurlijk een beetje gek, ook erg jammer. Want Kokosolie bevat veel goede eigenschappen voor de huid.

Maar ook Shea Butter is een ontzettend mooi ingrediënt voor de huid: het verzorgt, verzacht en hydrateert de huid, en werkt daarnaast ontstekingsremmend. Verder zie ik Zonnebloemolie op de lijst staan, dit werkt vooral voedend. Daarnaast is Zonnebloemolie makkelijk uit te smeren. Het wordt dan ook vaak gebruikt als basisolie in huidverzorging.

Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter

Textuur, geur en werking

Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter zit in een rond kuipje. Zodra ik het deksel openmaak, komt de heerlijke zoete, fruitige geur me al tegemoet. De geur is goed aanwezig, maar niet te overheersend. Na het aanbrengen ruik ik de geur goed op mijn huid, maar het is niet zo dat ik een hele aardbeien-met-slagroom walm om me heen heb. Denk ik althans 😉

Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter

De textuur is stevig, het is een echte butter. En dat vind ik alleen maar fijn, ik houd van echte body butters.

Zodra de Body Butter in aanraking komt met de warmte van mijn huid (ook door het inmasseren) wordt de textuur zachter en vloeibaarder. Hij laat zich verrassend makkelijk en goed verdelen en inmasseren. De Body Butter laat een verzorgend, comfortabel laagje achter op mijn huid en houdt haar de hele dag soepel en zacht. Op hele warme zomerdagen is de textuur denk ik iets te vol, maar op ‘normale’ zomerdagen kan ik de textuur prima hebben. Vooral mijn onderbenen, die vrij snel droog zijn, krijgen een prachtige verzorgde glans door de Body Butter. Die zou ik op die warme zomerdagen dan wel gewoon insmeren met de Body Butter, die kunnen de wat vollere textuur ook dan prima hebben.

Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter is onder andere verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille, een pot van 200 ml kost € 12,95. En met de kortingscode MIREILLE krijg je hier 15% korting op.

5 Comments on Bomb Cosmetics Strawberry & Cream Body Butter

 1. Miranda Aerts
  17 juli 2020 at 20:26 (2 jaren ago)

  Jummie!

  Beantwoorden
 2. Mireille
  17 juli 2020 at 11:27 (2 jaren ago)

  Bedankt voor de review is inderdaad een heerlijk goedje deze Bodycream.
  Als ik er aan denk na mijn vakantie zal ik eens navraag doen over de cocosolie. Dat is natuurlijk wel een beetje vreemd.

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  17 juli 2020 at 11:25 (2 jaren ago)

  Oh, het ziet er heerlijk uit! Ik ben heel erg benieuwd naar de geur. Ik eet trouwens graag aardbeien, maar ik eet ze eigenlijk nooit met slagroom. Wel een goed idee;-)

  Beantwoorden
 4. Deb
  17 juli 2020 at 07:48 (2 jaren ago)

  Dit klinkt heerlijk! Vreemd inderdaad dat er geen kokosolie in zit terwijl Bomb Cosmetics wel zegt dat het erin zit. Maar gelukkig mag dat de pret niet drukken. Ik ga binnenkort zeker iets halen van dit merk!

  Beantwoorden
 5. Marije
  17 juli 2020 at 07:18 (2 jaren ago)

  Wat een leuke verpakking. De geur klinkt heerlijk, doet mij een beetje denken aan snoepjes die je vroeger had

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.