Bomb Cosmetics Strawberry Fields Shower Body Polish

Een van mijn favoriete ‘huidverzorgings-klusjes’ is scrubben, of het nu om mijn gezicht of mijn lichaam gaat. Dat zachte gevoel nadien voelt alsof mijn huid weer helemaal als nieuw is, en verzorgingsproducten die ik daarna gebruik, worden ook daadwerkelijk beter door mijn huid opgenomen. Het liefst scrub ik natuurlijk met lekker ruikende, verzorgende producten. In die categorie heb ik onlangs weer een heerlijke nieuwkomer ontdekt: Bomb Cosmetics Strawberry Fields. Ik laat hem in dit artikel aan je zien!

Bomb Cosmetics Strawberry Fields

Bomb Cosmetics Strawberry Fields Shower Body Polish

Ik word altijd al vrolijk als ik de producten van Bomb Cosmetics alleen nog maar zie. De verpakkingen zijn kleurrijk en zorgen voor een klein feestje op de badkamer. Bomb Cosmetics Strawberry Fields is daar geen uitzondering op: de (grote!) pot bevat vrolijke kleuren als rood, roze en geel, en is een waar kunstwerkje om te zien.

Bomb Cosmetics Strawberry Fields

Bomb Cosmetics Strawberry Fields is ‘a lightly grained foaming body scrub’ die je onder de douche gebruikt. Hij bevat o.a. Sheaboter en essentiële oliën van patchouli en ylang ylang. Laten dat nou precies twee van mijn favoriete geuren zijn ♥

Bomb Cosmetics Strawberry Fields

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk, zie ik (na suiker, waar de scrubkorreltjes uit bestaan) glycerine en zonnebloempitolie als voornaamste verzorgende ingrediënten. Ik zie ook de essentiële oliën van patchouli en ylang ylang, maar ik zie géén Sheaboter vermeld staan op de lijst. En dat is natuurlijk wel een beetje gek, want een stukje daarboven staat toch echt te lezen dat de Body Polish onder andere Sheaboter zou moeten bevatten.

Bomb Cosmetics Strawberry Fields

De ‘Potted Products’ van Bomb Cosmetics zitten in bekers die veel weg hebben van de bekers van Ben & Jerry’s. in dit geval heeft de inhoud ook veel weg van een heerlijke (mega grote) portie aardbeienijs. Ik vind deze verpakkingen heerlijk, het nodigt echt uit om een lekkere royale ‘scoop’ uit de beker te halen. De geur van Bomb Cosmetics Strawberry Fields is hetzelfde als dat het eruit ziet: zoet, roze en snoeperig. De zoete aardbeien hebben een frisse tinteling van witte druiven gekregen: een heerlijke combinatie!

Bomb Cosmetics Strawberry Fields

Droog doet de Bomb Cosmetics Strawberry Fields een beetje boter-achtig aan, je ziet zo goed hoe verzorgend de Body Polish is. Ook zie je goed de suikerkorreltjes zitten in de scrub. Ik vind persoonlijk een suikerscrub toch altijd net iets prettiger dan een zoutscrub, meestal is deze wat zachter voor de huid.

Bomb Cosmetics Strawberry Fields

Zodra Bomb Cosmetics Strawberry Fields Shower Body Polish in aanraking komt met mijn vochtige huid, verandert de boterachtige textuur in een romige, licht schuimende substantie die heerlijk aanvoelt op mijn huid. De scrub is goed voelbaar, maar niet te grof: precies zoals ik een scrub het liefst zie. Na het scrubben en afspoelen laat de scrub een licht verzorgend laagje achter op mijn huid, en is de zoete geur van aardbeien nog subtiel aanwezig.. Eigenlijk is Strawberry Fields zó lekker, dat ik hem het liefst iedere dag zou gebruiken, maar daar zou mijn huid natuurlijk toch niet helemaal blij van worden. Ik gebruik hem 1 tot 2 keer per week, dat is precies genoeg om mijn huid lekker zacht en soepel te houden.

Bomb Cosmetics Strawberry Fields Shower Body Polish (€ 11,50/365 ml) is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten door het hele land. Klik hier om een verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken.

8 Comments on Bomb Cosmetics Strawberry Fields Shower Body Polish

 1. Rosanne
  4 januari 2016 at 10:37 (6 jaren ago)

  Ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 2. Manon
  3 januari 2016 at 17:40 (6 jaren ago)

  Dat ziet er nog eens lekker uit!

  Beantwoorden
 3. Marieke
  3 januari 2016 at 14:20 (6 jaren ago)

  Bomb Cosmetics ziet er altijd zo vrolijk en gezellig uit. Ik word er tenminste erg blij van!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  3 januari 2016 at 11:03 (6 jaren ago)

  Da’s een heerlijke verzorging aan het begin van het jaar 🙂
  De geur klinkt heerlijk en de verpakking is leekker vrolijk!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  3 januari 2016 at 10:40 (6 jaren ago)

  Oh heerlijk! Vind dit een fijn merk, heb een pot met een soort bodywash in de geur Pina Colada. Maar deze geur lijkt me ook super.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  3 januari 2016 at 10:05 (6 jaren ago)

  Wat zien die verpakkingen er toch geweldig uit!! Heel leuk 🙂

  Beantwoorden
 7. jeapiebel
  3 januari 2016 at 09:42 (6 jaren ago)

  Als ik je foto en omschrijving lees dacht ik hierheb ik meteen zin in om te gebruiken. Wat is de kleur echt snoepig uitzien. 🙂

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  3 januari 2016 at 07:02 (6 jaren ago)

  Dat ziet er leuk uit!
  Jammer dat men dit product niet kan ruiken door de pc..
  Mooie producten die verkocht worden in de webshop die bovengenoemd artikel verkoopt.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.