Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Bomb Cosmetics is een heerlijk Feel Good cosmetica merk uit Engeland. Toch krijgt het naar mijn mening nog steeds veel te weinig aandacht in Nederland, veel minder dan het verdient. Als mensen het al kennen, dan is het van de badbruisballen. Deze zijn weliswaar prachtig en heerlijk, maar persoonlijk vind ik de andere producten minstens zo goed. Vandaag laat ik je de Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish zien, een echte musthave voor de zomer!

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Alleen de verpakking van de Body Polish is al een plaatje om te zien, ik vind de ijsjesprint zo cute! Daar is Bomb Cosmetics toch echt wel ontzettend goed in hoor, in het ontwerpen van mooie verpakkingen. Wat ik ook zo leuk vind, is het feit dat de Body Polish in een heuse ijsbeker zit.

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish is een scrub op suikerbasis, mijn favoriete soort. Daarnaast bevat de Body Polish verzorgende oliën en boters als Shea Butter, Zonnebloemolie en essentiële oliën van Sandelhout en Frankincense, beiden hele warme geuren.

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Als ik de pot open doe, is het precies alsof ik een pot vanille-ijs open maak. Zowel de textuur als de geur lijkt verbazingwekkend veel op echt vanille-ijs. Let dus op dat je de pot niet in de buurt van kleine kinderen laat staan, voor je het weet nemen ze er een hap uit 😉

De geur is precies zoals vanille moet ruiken: zoet, zacht en een tikkeltje warm. De geur is heel natuurlijk en niet te overdreven zoet. Dat heeft Bomb Cosmetics heel goed gedaan!

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Textuur en werking

De textuur van de Vanilla Frosting Body Polish is best wel stevig, en voelt heel romig aan. Zodra de Body Polish in aanraking komt met mijn vochtige huid, schuimt deze licht op:

De romige textuur blijft echter behouden, hierdoor masseert de Body Polish heel erg fijn en makkelijk over mijn huid. Na het afspoelen en afdrogen blijft er een heerlijk, licht verzorgend laagje achter. De geur blijft ook na het afspoelen en afdrogen nog even op mijn huid aanwezig, dankzij de verzorgende oliën en boters die in mijn huid trekken. Het resultaat is een zachte, verzorgde en subtiel naar vanille ruikende huid: zoete verwennerij voor mijn huid en mijn mind!

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish (€ 12,95/375 gram) is verkrijgbaar via de webshop van Huidverzorging Mireille, je vind hier nog veel meer moois en lekkers van Bomb Cosmetics.

3 Comments on Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

 1. Neeltje
  29 juli 2020 at 08:53 (2 jaren ago)

  Ik ken dit merk (nog) niet. Misschien eens een keer proberen.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  29 juli 2020 at 08:47 (2 jaren ago)

  Heerlijk deze bodypolish ook zeker één van mijn favorieten. En inderdaad Bomb zou best wat meer bekendheid mogen krijgen met al die heerlijke producten.
  .

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.