Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Bomb Cosmetics is een heerlijk Feel Good cosmetica merk uit Engeland. Toch krijgt het naar mijn mening nog steeds veel te weinig aandacht in Nederland, veel minder dan het verdient. Als mensen het al kennen, dan is het van de badbruisballen. Deze zijn weliswaar prachtig en heerlijk, maar persoonlijk vind ik de andere producten minstens zo goed. Uit de nieuwe zomercollectie laat ik je vandaag Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish zien, een echte musthave voor de zomer!

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Alleen de verpakking van Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish is al een plaatje om te zien, ik vind de ijsjesprint zo cute! Daar is Bomb Cosmetics toch echt wel ontzettend goed in hoor, in het ontwerpen van mooie verpakkingen. Wat ik ook zo leuk vind, is het feit dat de Body Polish in een heuse ijsbeker zit.

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish is een scrub op suikerbasis, mijn favoriete soort. Daarnaast bevat de Body Polish verzorgende oliën en boters als Shea Butter, Zonnebloemolie en essentiële oliën van Sandelhout en Frankincense, beiden hele warme geuren.

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Als ik de pot Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish open doe, is het precies alsof ik een pot vanille-ijs open maak. Zowel de textuur als de geur lijken verbazingwekkend veel op echt vanille-ijs. Let dus op dat je de pot niet in de buurt van kleine kinderen laat staan, voor je het weet nemen ze er een hap uit 😉

De geur is precies zoals vanille moet ruiken: zoet, zacht en een tikkeltje warm. De geur is heel natuurlijk en niet te overdreven zoet. Dat heeft Bomb Cosmetics heel goed gedaan!

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish: textuur en werking

De textuur van de Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish is best wel stevig, en voelt heel romig aan. Zodra de Body Polish in aanraking komt met mijn vochtige huid, schuimt deze licht op:

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

De romige textuur blijft echter behouden, hierdoor masseert de Body Polish heel erg fijn en makkelijk over mijn huid. Na het afspoelen en afdrogen blijft er een heerlijk, licht verzorgend laagje achter. De geur blijft ook na het afspoelen en afdrogen nog even op mijn huid aanwezig, dankzij de verzorgende oliën en boters die in mijn huid trekken. Het resultaat is een zachte, verzorgde en subtiel naar vanille ruikende huid: zoete verwennerij voor mijn huid en mijn mind!

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish (€ 11,50/375 gram) is verkrijgbaar via de webshop van Huidverzorging Mireille, je vind hier nog veel meer moois en lekkers van Bomb Cosmetics.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

11 Comments on Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Polish

 1. Evelien
  21 juni 2016 at 23:35 (2 jaar ago)

  Ohhh deze klinkt toch zo lekker hé.. sowieso ben ik dol op alles van Bomb Cosmetics. De geur hiervan lijkt me echt super, en de textuur klinkt als muziek in de oren ♥

  Beantwoorden
 2. Deb
  17 juni 2016 at 09:39 (2 jaar ago)

  Hmmm dit ziet er wel heel goed uit. Leuk detail ook van de ijsbeker. Er is echt over nagedacht, dat zie je aan alles en ik kan dat altijd wel erg waarderen.

  Ik ben nog helemaal niet bekend met dit merk, maar sta nu toch bijna te watertanden. Tijd om er eens verandering in te brengen…

  Beantwoorden
 3. Yvonne
  15 juni 2016 at 20:19 (2 jaar ago)

  Wat ziet dit er ontzettend leuk uit. Ik wil dit zeker een keertje proberen en dan kijken of de inhoud de buitenkant evenaart.

  Beantwoorden
 4. Astrid
  15 juni 2016 at 12:51 (2 jaar ago)

  Hmm, het ziet er ook wel uit als vanille ijs, klinkt goed!

  Beantwoorden
 5. Manon
  15 juni 2016 at 12:09 (2 jaar ago)

  Dit ziet er goddelijk uit! De verpakking is ook zo leuk he

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  15 juni 2016 at 09:08 (2 jaar ago)

  Jammie! Dat moet wel weer heerlijk zijn van Bomb Cosmetics 🙂

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  15 juni 2016 at 08:47 (2 jaar ago)

  Wat een gekke structuur, maar het lijkt wel heel voedend. En tsja de geur lijkt me ook al zo lekker!

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  15 juni 2016 at 08:35 (2 jaar ago)

  Dat klinkt goed!
  Ken het merk niet.
  Zo een leuke verpakking dat lijkt op een ijsje van vroeger in een bekertje met houten lepel.

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. Mireille
  15 juni 2016 at 07:31 (2 jaar ago)

  Heerlijkheid in een potje. Echt zo’n heerlijke geur en substantie.

  Beantwoorden
 10. marije
  15 juni 2016 at 06:31 (2 jaar ago)

  Goh kende dit merk helemaal niet maar het ziet er echt super leuk uit en klinkt als een heerlijk product. Toch eens gaan testen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.