Bonduelle 100% Bloemkoolrijst en 100% Broccolirijst

Meer groente en minder koolhydraten op het menu: het staat bij velen op het wensenlijstje. Toch blijkt de keuze voor groenterijke, koolhydraatarme maaltijden in de praktijk nog niet zo gemakkelijk. Groente-inspirator Bonduelle helpt met twee gezonde, lekkere en superslimme innovaties, vers in het vriesvak: 100% Bloemkoolrijst en 100% Broccolirijst. Het zijn ideale vervangers voor rijst, aardappelen en pasta, terwijl ze met hun knapperige ‘bite’ extra textuur toevoegen aan elke maaltijd. De groenterijst is puur natuur en bestaat uit 100% groente, zonder enige toevoeging. Bovendien zijn de Bloemkool- en Broccolirijst laag in koolhydraten – ideaal voor iedereen die daarop let. Lekker, gezond en verrassend voorjaarsnieuws uit het vriesvak dus!

BloemkoolrijstGa voor (snelle) groente met Bonduelle Bloemkoolrijst en Broccolirijst

Nederlanders leven steeds bewuster: we zijn kritisch op de herkomst van ons eten en weten dat plantaardig eten goed is voor aarde én lichaam. Toch lukt het ons niet om voldoende groente te eten: dagelijks eten we zo’n 127 gram groente, nét iets meer dan de helft van de aanbevolen 250 gram.  Hoe fijn is het dan om tijdens lunch of avondmaaltijd je rijst, aardappelen of pasta te vervangen door groenterijst die ook nog eens supersnel op tafel staat? Uiteraard staat een lekkere smaak centraal: daarom proef je bij elke hap de karakteristieke ‘tasty bite’ van Bonduelle!

Bloemkoolrijst

De voordelen op een rijtje

  • 100% groente, laag in koolhydraten! Slechts iets meer dan 2 gram koolhydraten per 100 gram i.v.t. 20 gram koolhydraten bij 100 gram witte rijst
  • Is een ideale vervanger van koolhydraatrijke rijst, aardappelen en pasta
  • Het pure product, dus zonder enige toevoeging
  • Lekker: met de tasty bite van Bonduelle!
  • Staat snel op tafel: 3 minuten koken, 7 minuten wokken of roerbakken
  • Heeft eindeloos veel variatiemogelijkheid, zoals toepassing in rijstgerechten als nasi, curry of wokgerecht, maar ook in quiches, soepen, als pizzabodem of in een Poké bowl
  • De rijst is perfect om in de vriezer lang op voorraad te hebben
  • Kan gemakkelijk worden geportioneerd – wat over is, gaat weer in de vriezer: en dat betekent minder derving

Bloemkoolrijst

Pak-je inspiratie

Bloemkoolrijst en chili con carne met gehaktballetjes en kruidenyoghurt, Bloemkoolrijst met Thaise kipcurry en sugar snaps of een Poké bowl met Broccolirijst, avocado en garnalen. Met een goede portie inspiratie zijn de mogelijkheden met de Bonduelle groenterijst oneindig! Om iedereen lekker en gezond op weg te helpen, voegt Bonduelle op haar verpakking handige recepttips toe. Uiteraard staat ook de website boordevol inspiratie voor een snelle en gezonde maaltijd om van te watertanden.

Prijs en verkrijgbaarheid

Bonduelle 100% Bloemkoolrijst en 100% Broccolirijst zijn vanaf nu verkrijgbaar, vers in het vriesvak. De consumentenadviesprijs is € 1,99 (400 gram)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.