Boodschappen shoplog

Ik heb weer eens een shoplog voor jullie, best een bijzondere: een boodschappen shoplog. Vorige week werden mijn tweewekelijkse boodschappen bezorgd, en ik besloot een shoplog op te nemen. Ik heb dit al bij een paar collega bloggers gezien, en vind het zelf leuk om te kijken. In mijn geval is het een voornamelijk biologische en suikervrije boodschappen shoplog.

Boodschappen shoplog

Ik laat mijn boodschappen eens in de twee weken bezorgen door Albert Heijn. Eigenlijk kom ik hiermee altijd goed uit, zelfs met mijn fruit. Ik heb een bezorgbundel, en zou dus in principe iedere week boodschappen kunnen laten bezorgen, zonder daar extra bezorgkosten voor te betalen. Maar dit schema bevalt mij prima, en waarom zou ik de bezorgers vaker laten rijden als het zo ook gaat?

Sinds begin van dit jaar eet ik grotendeels biologisch, en al meer dan een jaar eet ik zoveel mogelijk suikervrij. Best een omschakeling, als je mijn boodschappen twee jaar geleden zag πŸ˜‰ Gelukkig kan ik bijna al mijn biologische boodschappen gewoon bij Albert Heijn doen, de tijd is voorbij dat je hiervoor speciaal naar een natuurwinkel moest. Binnenkort heb ik een week vrij, en dan wil ik wel naar een grote natuurvoedingswinkel hier in de buurt. Als jullie het leuk vinden kan ik daar ook een shoplog van opnemen πŸ™‚

Maar goed, eerst maar eens kijken of jullie dit wat vinden. Veel kijkplezier met de video!

5 Comments on Boodschappen shoplog

 1. Bouke
  26 maart 2022 at 09:31 (4 maanden ago)

  Gezellig om eens met je mee te kijken! Lekkere dingen in je kast en fijn dat je de ruimte hebt en neemt om de gezondere versies te kopen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 maart 2022 at 18:49 (4 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 2. Ellen Draaisma
  26 maart 2022 at 07:38 (5 maanden ago)

  Wat leuk om zo mee te kijken. Mijn boodschappen zijn totaal anders, maar ik eet ook niet suikervrij.
  . En eet je nu deze 2 weken alleen deze gerechten of zit er nog afwisseling in je vriezer van de vorige twee weken? Wel superslim om vooruit te koken, kan me voorstellen dat je na je werk geen zin hebt om elke dag je maaltje te koken. Ik ben iemand die dagelijks de boodschappen doet, kan dit niet goed vooruit bedenken en plannen. Maar als ik dit bij jou zie, scheelt het wel hee veel tijd aan boodschappen doen. Ik bestel ik met regelmaat hello fresh. Dan is het er en volg ik een recept. Dankjewel Natasja!

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 maart 2022 at 18:14 (4 maanden ago)

   Hoi, nee uiteraard eet ik niet twee weken lang maar twee verschillende gerechten, dat zou wel heel saai zijn πŸ˜‰ Ik maak iedere twee weken weer 2 of 3 andere gerechten, waardoor ik altijd 6 of 7 verschillende gerechten in de vriezer heb zitten.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.