Boost je interieur met de viltbloeiers van Viltbloemist

Kun jij ook zo genieten van bloemen? Van een vaas met tulpen op het dressoir of een groot veldboeket op tafel. Bloemen zorgen voor een glimlach op je gezicht. Het is alleen jammer dat het vaak maar van korte duur is. Met de vilten bloemen van Viltbloemist kun je voortaan op elk plekje in huis genieten van een prachtige bos bloemen.

Heb jij een passie voor bloemen en geniet jij het liefst het hele jaar door van een explosie aan kleur? Dan zijn deze viltbloemen echt iets voor jou. Daphne Engelke maakt de boeketten perfect passend bij jouw favoriete vaas, zodat je er optimaal van kunt genieten. Zelfs op plekken met weinig daglicht staan ze in bloei en geven ze extra sfeer aan de ruimte.

Viltbloemist

Viltbloeiers in je interieur

Jezelf wekelijks trakteren op een bos bloemen is een dure hobby. Daarnaast is het genieten vaak van korte duur en heeft niet iedereen ‘groene vingers’. De viltbloeiers van Daphne blijken daarom een schot in de roos. Het voordeel van vilten bloemen is dat je lievelingsbloemen – ongeacht het bloeiseizoen – nooit verwelken en altijd in bloei staan. Ook in een kamer waar het normaal te donker is voor bloemen kun je nu genieten van een kleurrijke bos. Of op zolder waar het in de zomer vaak te warm is en in de winter te koud kun je hiermee extra sfeer aanbrengen. Viltbloemen hebben geen verzorging nodig om te shinen. Dus geen vies water, hangende kopjes en dode bladeren, maar kleurrijke bloemen die flair geven aan de ruimte!

Viltbloemist

Mix en match je boeket

Als Viltbloemist stelt Daphne met veel plezier een boeket samen aan de hand van je lievelingsvaas of op basis van de look en feel van de ruimte. Een perfecte manier om het hele jaar te genieten van je van favoriete bloemen en kleuren. Daphne vertelt: “Vaak hebben mensen een verzameling vazen staan in een kast, maar niet altijd tijd en zin om geld uit te geven aan echte bloemen. Met een paar losse viltbloeiers creëer je in een handomdraai een sfeerhoekje in huis”.

Combineer bijvoorbeeld eucalyptus met craspedia’s of klaprozen met korenbloemen. Kies voor een romantische rode roos of knalgele zonnebloem. Met een paar losse bloemen geef je net dat beetje extra sfeer. En ben je toe aan iets nieuws? Kies dan voor een andere bloem of kleur en geef een nieuwe boost aan je interieur. De bloemen die je niet meer gebruikt kun je bewaren. Op die manier stel je telkens een ander boeket samen aan de hand van de bloemen die je in huis hebt.

Over Viltbloemist

In haar atelier in Eindhoven ontwerpt en creëert Daphne Engelke de meest bijzondere bloemen van vilt. De viltbloemen bedenkt ze zelf en maakt ze zo realistisch mogelijk van natuurlijk en duurzaam wolvilt. Daarbij kenmerken de viltbloeiers zich door de veelzijdigheid, afwerking en detail. De bloemen verwelken niet en staan altijd in bloei. Ideaal voor mensen die ze vergeten water te geven of om te gebruiken bij het stylen van je huis. Bij het samenstellen van een boeket op maat houdt Daphne rekening met jouw wensen en werkt ze met jouw lievelingsbloemen, vormen en kleuren. De viltbloeiers worden ook vaak gebruikt op een bruiloft of uitvaart en zijn achteraf een tastbare herinnering aan een bijzondere dag. Ook verhuur voor events, beurzen en markten is mogelijk. Via de Viltbloemist Academy worden online workshops aangeboden, zodat je zelf aan de slag kunt met het maken van je eigen viltboeket.

8 Comments on Boost je interieur met de viltbloeiers van Viltbloemist

 1. bychristiana
  1 mei 2021 at 08:19 (1 jaar ago)

  Wat origineel! Ik geloof niet dat ik eerder bloemen van vilt heb gezien. Ik hou op zich wel heel erg van bloemen, maar ik merk dat ik de laatste tijd vaker planten dan bloemen koop en nu het weer beter is ben ik natuurlijk ook vaker in de tuin bezig.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  30 april 2021 at 17:18 (1 jaar ago)

  Wow, die zijn echt heel mooi! ♧

  Beantwoorden
 3. Annelies
  30 april 2021 at 14:41 (1 jaar ago)

  Ik hou van bloemen. En dat kost inderdaad een hoop geld elke week. Ik heb twee jaar terug in Frankrijk een mooie lampetkan gekocht. Die heb ik gevuld met zijdebloemen. Maar dan wel met duurdere bloemen die zijn toch iets mooier. Ik heb een herfst en een zomer boeket voor de afwisseling. Deze viltbloemen zien er ook mooi uit.

  Beantwoorden
  • Daphne Engelke
   30 april 2021 at 16:25 (1 jaar ago)

   Wat goed dat je voor wat duurdere zijden bloemen hebt gekozen! Die zijn ook vaak prachtig. Ik probeer mijn bloemen echt iets extra’s mee te geven door ze persoonlijk voor mijn klanten te maken. Zonder voorraad dus echt speciaal voor jou. Lief dat je reageert op deze toffe blog van Natasja!

   Beantwoorden
 4. Wilma Rommelse
  30 april 2021 at 14:35 (1 jaar ago)

  Wat een duurzame mooie oplossing voor een prachtboeket

  Beantwoorden
 5. Tineke
  30 april 2021 at 10:53 (1 jaar ago)

  Is wel erg mooi❤️

  Beantwoorden
  • Jacqueline
   30 april 2021 at 12:07 (1 jaar ago)

   Ziet er prachtig uit. Dol op bloemen dus goed idee!

   Beantwoorden
 6. chucky1012
  30 april 2021 at 06:08 (1 jaar ago)

  Wat een goed idee……
  Het ziet er inderdaad net als echte bloemen uit…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.