Breaking news van The Make Up Spot

Oh la la, het kan de laatste weken niet op met leuke nieuwtjes bij The Make Up Spot. Zojuist ontving ik in mijn mailbox een verse newsflash met daarin wel héél spannend nieuws…

The Make Up Spot 14 maart

Vanaf begin april gaat The Make Up Spot als enige webshop in Nederland exclusief de producten van het geweldige merk Zoeva verkopen! Zoeva staat vooral bekend om haar prachtige, betaalbare en kwalitatief goede kwasten, kwastensets en palettes. Ik liet jullie in dit artikel al kennis maken met dit Duitse merk, binnenkort komen al deze mooie producten dus binnen handbereik! Gevaarlijk voor mijn portemonnee…

The Make Up Spot 14 maart 2013

Daarnaast gaat The Make Up Spot producten van Sleek verkopen. Sleek is een Engels merk met goede kwaliteit blushes, lipsticks, poeders en oogschaduwpalettes. Ik heb zelf al verschillende palettes en blushes van Sleek, en ben er meer dan tevreden over. Vanaf eind maart zijn deze prachtige make-up producten ook verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Dit zijn natuurlijk geweldige merken die aan het assortiment toegevoegd gaan worden, ik wil het team van The Make Up Spot dan ook van harte feliciteren met deze mooie stap!

Ik sta te popelen van ongeduld, en jullie?

2 Comments on Breaking news van The Make Up Spot

 1. Kim
  15 maart 2013 at 11:07 (7 jaar ago)

  Super nieuws, ik ben groot fan van de kwasten van Zoeva. 😀

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 maart 2013 at 20:37 (7 jaar ago)

   Ja, ik ben er ook zó blij mee!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.