Breng de natuur weer terug in je huid met Esse

Salonmerk Esse, wereldleider in probiotische huidverzorging, helpt je in deze tijd, waarin we te maken hebben met de COVID-19 pandemie, graag met een gezond huidadvies. Omdat momenteel de meesten van ons aan huis gebonden zijn, is dit hét moment bij uitstek om je huid te verzorgen, beschermen en sterker te maken.

Esse: je huid weer terug in balans

Steeds meer mensen hebben een beschadigde of verzwakte huidbarrière waardoor ze last hebben van roodheid, ontstekingen, een jeukende of prikkende huid, dehydratie en opvlammende acne. Dit is het gevolg van factoren als stress, slaapgebrek, milieu- en UV-schade en het strippen van de huid met scrubs. Hierdoor kan de huid ontregeld raken en kunnen problemen ontstaan die variëren van een droge huid, rosacea en psoriasis tot acne en dermatitis.

“Zelfisolatie is een uitgelezen moment om je te wijden aan de bescherming van je huid. Door het gebruik van preventieve behandelingen en producten met essentiële microben breng je de natuur weer terug in je huid.”

Trevor Steyn, biochemicus en oprichter van Esse

Esse

Trevor’s thuis tips voor een gezonde huid

 • Gebruik een beschermende natuurlijke olie die bijna identiek is aan de werking van talg en help zo de barrièrefunctie te herstellen.
 • Breng probiotische bacteriën aan om je huidmicrobioom weer in balans te brengen.
 • Zoek naar producten die ook prebiotica bevatten die de goede microben op de huid voeden.
 • Ga zoveel mogelijk de natuur in of werk in de tuin. Word vies. Goed vies!

Probiotica helpen het ecosysteem van de huid weer in evenwicht te brengen waardoor deze bestand is tegen aanvallen van ‘vijandige’ microben die onder andere huidveroudering veroorzaken. Door de natuur weer terug in de huid te brengen, wordt de barrièrefunctie hersteld. Het resultaat is een gezonde en stralende huid!

Als pionier in biotechnologie creëert Esse baanbrekende probiotische formules, behandelingen en technologieën om de beste resultaten in de salon en ongekende effectiviteit bij thuisbehandelingen te verkrijgen. Esse voedt de huid met goede microben die de strijd aangaan met onder meer huidverouderende soorten. Prebiotische voedingsstoffen houden de goede microben in stand en zorgen zo voor een betere textuur, teint en conditie van de huid.

Esse

Probiotica helpen het ecosysteem van de huid weer in evenwicht te brengen waardoor deze bestand is tegen aanvallen van ‘vijandige’ microben die onder andere huidveroudering veroorzaken. Door de natuur weer terug in de huid te brengen, wordt de barrièrefunctie hersteld. Het resultaat is een gezonde en stralende huid!

Meer informatie over de producten van Esse en hun werking vind je op de website.

3 Comments on Breng de natuur weer terug in je huid met Esse

 1. Astrid Blokland
  16 mei 2020 at 09:57 (5 maanden ago)

  Oh wat een mooie produkten
  Zie nergens prijzen staan en in Nederland is het niet te koop ?
  Astrid

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 mei 2020 at 10:09 (5 maanden ago)

   Jazeker wel. Aan het eind van het artikel staat een linkje naar de Nederlandse website. Daar vind je ook de verkooppunten, veel van de salons hebben ook een webshop.

   Beantwoorden
 2. chucky1012
  16 mei 2020 at 06:04 (5 maanden ago)

  Mijn huid heeft dig wel nodig want door al dat lange binnen zitten krijgt de huid erg veel last van onzuiverheden en zichtbare rimpels etc…..
  Dus zal ik een gaan kijken naar dit…..

  Een heel fijn weekend

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.