Bronz’Express Magic Radiance Drops (met winactie!)

De echte zomer zit er een beetje op, langzaamaan gaan we richting de nazomer. Eigenlijk mijn favoriete tijd van het jaar. Met vaak nog prachtige dagen, maar niet meer zo bloedheet als in juli en augustus. In deze tijd van het jaar kunnen we nog vaak genoeg met blote benen lopen, en dus willen we graag ons zomerse kleurtje nog even vasthouden. Met de Bronz’Express Magic Radiance Drops voorzie je je lichaam én gezicht heel makkelijk van een mooi kleurtje. En houd je je bruine kleur van de zomervakantie nog lekker een paar weken vast!

Bronz'Express Magic Radiance Drops

Bronz’Express Magic Radiance Drops

Nog nooit was het zo makkelijk om een mooie bruine teint te krijgen of te behouden! De Bronz’Express Magic Radiance Drops zijn zelfkleurende druppels met Aloë Vera die eenvoudig gemengd worden met de dagelijkse verzorging en zij geven de huid een natuurlijke ‘tan’. Perfect om de huid na de vakantie die fijne bruine kleur te laten behouden of om de huid die snakt naar de zon te verwennen.

Magic Radiance Drops zorgen voor een bruine teint gedurende langere tijd maar bevatten geen zonnefilters dus beschermen de huid niet tegen schadelijke effecten van de zon.

Ik vind dit dus echt een geweldige uitvinding! Eén van de grootste nadelen van zelfbruiners vind ik het feit dat ze vaak geen aangename textuur hebben. Om over de geur die na een paar uur ontstaat, nog maar te zwijgen. Met de Bronz’Express Magic Radiance Drops heb je hier dus geen last meer van. Je gebruikt gewoon je dagelijkse lichaams- of gezichtsverzorging, en voegt er eenvoudig een paar druppels van dit product aan toe.

Bronz'Express Magic Radiance DropsIngrediënten

Ik besteed bijna altijd aandacht aan de ingrediënten van verzorginsproducten in mijn reviews. In het geval van zelfbruiners en zonneproducten doe ik dat niet, eenvoudig omdat ik daar geen verstand van heb. Die materie vind ik té ingewikkeld om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. Ik zie Aloë Vera sap vrij hoog in de ingrediëntenlijst staan, dit is gewoon een heel fijn ingrediënt voor de huid. Het werkt verzorgend en verzachtend. en komt regelmatig voor in de ingrediëntenlijst van huidverzorgingsproducten. Let op: zoals hierboven ook al vermeld, bevat Bronz’Express Magic Radiance Drops geen SPF. Je moet je huid dus nog wel beschermen tegen de zon met een geschikt product.

Bronz'Express Magic Radiance DropsGebruik en werking

Het gebruik van de Bronz’Express Magic Radiance Drops is heel eenvoudig. Je voegt een aantal druppels toe aan je gebruikelijke lichaams- of gezichtsverzorging. Voor je gezicht wordt 2 à 3 druppels geadviseerd, voor je lichaam 5 à 6 druppels. Doseren gaat heel makkelijk.

Aan de onderkant van het flesje zit een soort drukknop, als je daarop drukt komt er aan de bovenkant één druppel uit (niet te hard drukken). Je telt het aantal druppels wat je wil gebruiken en voegt dat toe aan je verzorgingsproduct:

Bronz'Express Magic Radiance DropsUiteraard meng je dit even goed door elkaar voor je het aanbrengt op je huid. Gewoon een paar keer je handen tegen elkaar wrijven, en dan verdeel je het over je huid. Het product is niet puur te gebruiken! En vergeet niet na het aanbrengen je handen te wassen met water en zeep, anders kleurt de binnenkant van je handen ook bruin 😉

Bronz'Express Magic Radiance DropsNog een extra tip: scrub voor het aanbrengen van de zelfbruiner je huid, voor een nog mooier en egaal resultaat.

Het resultaat

Tijd om het resultaat op mijn benen te laten zien!

Bronz'Express Magic Radiance DropsHierboven zie je mijn benen, hiervoor gebruik ik de hele zomer door een zelfbruiner. Omdat ze van zichzelf gewoon maar amper verkleuren, terwijl de rest wel een lekker kleurtje krijgt. Op de eerste foto zie je mijn benen net na het aanbrengen van de Bronz’Express Magic Radiance Drops. Zoals je ziet hebben ze maar weinig kleur, en zelfs een beetje een blauwige gloed. Op de tweede foto zie je mijn benen een paar uur na het aanbrengen van een lichaamsolie, waar ik 6 druppels van de Magic Drops doorheen gemengd heb. Ik vind het resultaat heel mooi en natuurlijk, en perfect passend bij de kleur van mijn armen, gezicht en hals. Natuurlijk kun je de kleur nog wat intenser maken, door een dag later nog een keer de Magic Drops aan te brengen.

Bij mij houdt de kleur zo’n 4 à 5 dagen aan, daarna is het tijd voor een nieuw laagje. Heerlijk om zo de hele (na)zomer van bruine benen te kunnen genieten!

Winactie

Namens Bronz’Express mag ik twee lezeressen ook blij maken met een exemplaar van de Bronz’Express Magic Radiance Drops. Zo kun ook jij deze nazomer nog genieten van een lekker bruin kleurtje. Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg @academienederland en @bronzexpressnl via Instagram.
 • Mocht je Beautyspots nog niet volgen via Instagram, dan vind ik het leuk als je ook dat gaat doen natuurlijk.
 • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet, en dat je aan bovenstaande voorwaarden hebt voldaan.
 • Delen van dit bericht via Facebook levert een extra winkans op.

Meedoen kan tot en met zondag 8 september, daarna ontvangen de twee winnaars een mail van mij. Zorg dat je meedoet met een geldig email-adres, en dat je binnen 48 reageert op mijn mail. Anders gaat de prijs naar iemand anders.

De Bronz’Express Magic Radiance Drops kosten ca. 30 euro voor 30 ml. Een verkooppunt bij jou in de buurt vind je via deze link. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review en bijbehorende winactie.

7 Comments on Bronz’Express Magic Radiance Drops (met winactie!)

 1. Annette
  30 september 2019 at 22:08 (1 jaar ago)

  Ook hier wil ik je nog even enorm bedanken voor deze gewonnen prijs. Ik ben er superblij mee! DANKJEWEL, ❤️

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  8 september 2019 at 07:16 (1 jaar ago)

  Ik heb ook van die blanke benen 😎 en die graag mee! Ik heb de accounts gevonden op Instagram om ze te volgen.

  Beantwoorden
 3. Anita H.
  1 september 2019 at 15:00 (1 jaar ago)

  Ik doe ook mee!!

  Beantwoorden
 4. Annette
  30 augustus 2019 at 10:14 (1 jaar ago)

  Ideaal! Zou voor mij een mooie manier zijn om toch met blote benen te kunnen lopen. Ik kleur namelijk niet en die witte benen die onder een jurkje vandaan komen vind ik allesbehalve fraai… Dus winnen zou geweldig zijn, maar ik ga sowieso op zoek naar deze druppeltjes!

  Beantwoorden
 5. Michelle
  30 augustus 2019 at 07:36 (1 jaar ago)

  Wat een leuke actie, ik doe hier zeker aan mee om een kans te maken om te winnen!

  Beantwoorden
 6. Danielle
  30 augustus 2019 at 07:21 (1 jaar ago)

  Jaaaa dit is de actie voor mij! Met mijn bleekscheterige bleke huid. Ik moet iedere lente, nazomer , hefrst en winter zo mijn best doen om een beetje gezond kleurtje te hebben! Anders vraagt iedereen gaat het wel goed? Ben je niet fit?
  Zou ik deze winter dan eindelijk kunnen shinnen met een frisse teint?

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  30 augustus 2019 at 06:26 (1 jaar ago)

  Zo leuk en heel handig.
  Zeker om een bruine te hebben zonder op holiday te gaan….
  Ik sla deze winactie over want ik nen al van mezelf geteint.
  Veel succes allemaal….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.