BYAS MOVE Eye Lifter: anti-aging in een handomdraai

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een BYAS demo-behandeling onderging in Haarlem, ik schreef er destijds uiteraard een artikel over. Na afloop kreeg ik van Marie-JosΓ© de BYAS MOVE Eye Lifter mee naar huis om uit te proberen. Inmiddels heb ik deze uitgebreid getest, vandaag vertel ik jullie meer over de werking van het apparaatje en het resultaat bij mij (mΓ©t voor en na foto).

BYAS MOVE Eye Lifter

BYAS MOVE Eye Lifter

De BYAS Move Eye Lifter levert processorgestuurde micro-trillingen. Tegelijk geeft het een dosis hyaluronzuur af. Het speciale bimoleculaire hyaluronzuur complex van werkzame stoffen is effectief tegen rimpels, vermoeide ogen en zwarte kringen. Het serum verhoogt de vochtigheidsgraad en stimuleert zo de collageen en elastine synthese waardoor de huid aan stevigheid toeneemt Het hyaluronzuur serum komt, dankzij de micro-trillingen, in de diepere huidlagen rondom de ogen. Slaapwallen en vermoeide ogen en ondiepe rimpels verdwijnen in een handomdraai. Diepere, langer aanwezige rimpels verminderen aanmerkelijk en zullen mogelijk zelfs verdwijnen.

Je gebruikt de BYAS MOVE Eye Lifter 1 Γ  2 keer per dag, direct op de huid rondom de ogen. Het mooie van de Eye Lifter is dat hij zelfs over make-up gebruikt kan worden, dus als je halverwege de dag je vermoeide ogen even wilt ‘opfrissen’ kan dat heel makkelijk.

BYAS MOVE Eye Lifter

De BYAS MOVE Eye Lifter is ongeveer even groot als een balpen (wel wat dikker), je kunt hem dus makkelijk meenemen in je handtas. Ik heb de Eye Lifter alleen ’s ochtends en ’s avonds gebruikt, hij is bij mij dus gewoon op de badkamer gebleven πŸ™‚

BYAS MOVE Eye Lifter

En zo ziet de BYAS MOVE Eye Lifter er van dichtbij uit. Aan de onderkant van de ‘pen’ zit een knop, als je die indrukt begint de Eye Lifter te trillen. De trillingen zijn heel subtiel, maar op de tere huid rond je ogen voel je ze wel heel goed. Het enige wat je hoeft te doen, is een keer of 8 Γ  10 heen en weer te rollen terwijl de Eye Lifter aan staat. Ik deed dat zowel over de huid onder mijn ogen, als over mijn oogleden. Het is hierbij belangrijk, dat je de Eye Lifter een beetje schuin naar beneden houdt, zodat het hyaluronzuur-serum goed uit de Eye Lifter kan komen. Het serum zit in een soort langwerpige capsule, deze kun je vervangen als hij leeg is, zodat je niet een compleet nieuwe Eye Lifter hoeft aan te schaffen:

BYAS MOVE Eye Lifter

De Eye Lifter werkt op een batterij, ook deze is eenvoudig te verwisselen, hij zit in de onderkant van de pen ‘verstopt’:

BYAS MOVE Eye Lifter

BYAS MOVE Eye Lifter: mijn ervaring

Ik heb de BYAS MOVE Eye Lifter met het hyaluronzuur-serum ongeveer anderhalve maand gebruikt (toen was het serum op). Al heel snel viel me iets op: ik had al een hele tijd, zeker een maand of twee, regelmatig last van trillende oogleden. Een teken van vermoeidheid, en iets wat vaak voorkomt bij mensen die hele dagen (en avonden) achter de computer zitten, zoals ik. Toen ik de Eye Lifter ging gebruiken, ging dat trillen al heel snel over. De micro-trillingen blijken dus, naast hun functie om het serum in de diepere huidlagen te brengen, ook een ontspannende werking te hebben, en dat is heel mooi meegenomen!

Echt extreme rimpels rond mijn ogen heb ik (nog) niet, mijn ‘puntjes’ zijn de wallen als ik moe ben, en mijn overhangende oogleden (hoewel anderen vaak zeggen dat het reuze meevalt). Bij beiden zie ik een positief resultaat na zes weken gebruik: mijn wallen zijn verminderd en het ‘dakje’ boven mijn ogen is weliswaar niet weg, maar wel minder geworden. En over all gezien, is mijn hele oogopslag gewoon frisser geworden, kijk maar naar de voor en de na foto:

BYAS MOVE Eye Lifter
VΓ³Γ³r het gebruik van de BYAS MOVE Eye Lifter

BYAS MOVE Eye Lifter
Na zes weken gebruik van de BYAS MOVE Eye Lifter

Beide foto’s zijn uiteraard zonder enige make-up gemaakt, zodat het effect het duidelijkst zichtbaar is. Hoewel de BYAS MOVE Eye Lifter (uiteraard) geen wonderen verricht, zie en merk ik wel duidelijk het verschil na zes weken gebruik. Daarnaast is het gebruik ervan vooral ’s avonds een lekker ontspannen momentje, waarbij ik merk dat mijn ogen zich ontspannen na een drukke werkdag.

De BYAS MOVE Eye Lifter kost € 99,00, een navulling is verkrijgbaar voor € 39,00. Wil je meer informatie over de BYAS MOVE Eye Lifter, of wil je zelf een demo-behandeling ondergaan? Neem dan even contact op met Marie-JosΓ© Keur-van Roosmalen via de Facebook-pagina, of via haar mobiele nummer (06 51350971).

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

9 Comments on BYAS MOVE Eye Lifter: anti-aging in een handomdraai

 1. Chris
  23 maart 2015 at 19:29 (7 jaren ago)

  Er zijn ook nog face en body lifters die serieus resultaat boeken. Voor een byas beauty experience kan je altijd even berichten naar. Wellstarbyas@outlook.com

  Beantwoorden
 2. Charlene
  21 maart 2015 at 10:49 (7 jaren ago)

  Ziet er mooi en fris uit! Echt een oppeppertje voor je huid zo te zien. Wel aan de dure kant. Nu is een investering het zeker waard als het werkt, maar er zijn ook goedkopere alternatieven. Vitamine a zuur op doktersrecept, ook wel eens Acid a vit genoemd. Het wordt vergoed en het werkt super! Bye bye aan al die dure anti rimpel creme wat toch geen zin heeft. Zeker eens het proberen waard! πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Inge
   28 augustus 2015 at 15:35 (7 jaren ago)

   Dag Charlene, bedoel je tretinoine creme vit A? Of noemen ze dit acid a in Nederland?

   Beantwoorden
 3. Angela
  19 maart 2015 at 13:57 (7 jaren ago)

  Klinkt goed! Alleen al als middel tegen het vervelende gegeven van een tril oog! Al maanden last van!

  Beantwoorden
 4. Wojis
  19 maart 2015 at 09:47 (7 jaren ago)

  Wow, je oogomtrek is frisser, wat strakker en alle verkleuringen lijken wel verdwenen. Maar wat een prijsje, niet gering… het is natuurlijk een investering, maar wat een resultaat, daar valt niet meer tegenaan te smeren denk ik zo.

  Beantwoorden
 5. Bianca
  18 maart 2015 at 11:46 (7 jaren ago)

  Het verschil zie je echt goed! Ik werd er helemaal enthousiast van, maar helaas is deze prijs ver boven mijn budget x

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  18 maart 2015 at 08:44 (7 jaren ago)

  Wat werkt dat geweldig en het resultaat is zeer goed!
  Duidelijk verschil πŸ˜‰
  Maar de prijs is niet zo fijn.
  Dan kost het ook nog batterijen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Sonja
  18 maart 2015 at 08:14 (7 jaren ago)

  Nondeknetter… Ik dacht dit wil ik ook, maar toen de prijs. Nee dit kan ik echt niet betalen. Dus ik accepteer het maar. Poeh, ik schrok echt!

  Beantwoorden
 8. Mireille
  18 maart 2015 at 07:36 (7 jaren ago)

  Je ziet echt wel verschil vind ik hoor.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.