Catrice assortimentsupdate najaar 2019

In augustus is het weer tijd voor een grote Catrice assortimentsupdate. In het voorjaar én najaar gaat er bij dit make-up merk een frisse wind door het assortiment. Met vooral heel veel mooie nieuwe producten! Ik ontving vorige week een perspakket met daarin een hele mooie selectie van de nieuwe producten, en die laat ik graag aan jullie zien!

Catrice assortimentsupdate

Catrice assortimentsupdate najaar 2019

Geïnspireerd door de fashion hoofdsteden van de wereld, lanceert CATRICE haar beautynieuws waarbij de focus ligt op de trend thema’s voor het herfst/winterseizoen. Vier je individualiteit, trek de aandacht en breng je innerlijke make-up artist naar buiten De statement items van VISUAL WOW & EFFECTS maken dit allemaal mogelijk. CLEAN BEAUTY is niet zozeer een trend, maar meer een beweging– dat is hoe deze lijn zichzelf presenteert. Steeds meer consumenten zoeken naar meer natuurlijke en pure cosmeticaproducten. Less is more.

Wat ook onderdeel uitmaakt van de huidige tijdsgeest, is de wens voor tijdbesparende, maar daardoor niet minder effectieve producten. – ULTRA PERFORMANCE bestaat daarom uit langhoudende beautyhulpjes die eenvoudig zijn in gebruik. Met alle drukte in ons leven willen we graag multi-talenten in de badkamer. Daarom biedt de COLOUR & CARE-trend producten die meerdere eigenschappen en voordelen combineren in één enkel product. Trends & diversiteit voor een veelzijdige herfst – met CATRICE.

In onderstaande video laat ik een mooie (hele mooie) selectie van de nieuwe producten aan je zien. Uitgebreidere reviews en looks volgen uiteraard snel, ik kan niet wachten om met de producten aan de slag te gaan!

Inmiddels heb ik foto’s van de eerste producten gemaakt, en ook al een make-up look op de foto gezet. Binnenkort kun je dus de eerste review van de nieuwe Catrice producten verwachten!

De nieuwe producten van Catrice zijn vanaf begin augustus verkrijgbaar. De lanceringsdatum kan per filiaal verschillen. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

3 Comments on Catrice assortimentsupdate najaar 2019

 1. Annette Elias
  14 juli 2019 at 17:26 (1 jaar ago)

  Leuk, weer een video van jou. Het ziet er mooi uit allemaal. Ben benieuwd naar alle kleuren. Ze hebben een mooie klassieke tijdloze uitstraling voor zover ik nu kan zien.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  10 juli 2019 at 07:43 (1 jaar ago)

  Prachtige nieuwe make-up producten….
  Zeer vernieuwend…
  Ik ben er zeer tevreden dat dit merk steeds mee met luxere producten komt.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.