Catrice Back to Work make-up look

Inmiddels ben ook ik alweer twee weken aan het werk, en zit iedereen weer lekker (toch? 😉 ) in het ritme van werk en/of school. En dat betekent ook dat ik ‘s ochtends weer een strakke ochtendroutine heb, maar uiteraard wil ik wel stralend en wel op mijn werk verschijnen. Met deze producten van Catrice creëer je een mooie everyday make-up look, zonder daarmee al te veel tijd kwijt te zijn.

CatriceCatrice Back to Work

Na een lekkere vakantie is het altijd weer even wennen om weer in het ritme van alledag te komen, ik denk dat iedereen dat wel herkent. Maar met deze producten geef je je dagelijkse make-up look net dat beetje extra. Alle producten zitten in het vaste assortiment van Catrice.

CatriceCatrice Sun Lover Glow Bronzing Powder

Aan het eind van de zomer wil je het liefst je bruine kleurtje nog even vasthouden. Met lekker nazomerweer kan dat ook prima, als je zorgt dat je van ieder minuutje zon profiteert. Zo ga ik altijd met mijn collega’s tussen de middag een half uur lopen als het even kan.  Maar ook een kwartiertje buiten zitten doet al wonderen voor het behoud van je kleurtje. Mocht dat er nou echt niet in zitten, dan help je de natuur gewoon een handje, met bijvoorbeeld deze prachtige bronzer van Catrice.

Catrice CatriceHet is echt een prachtige bronzer, die niet voor luxere merken onderdoet. Hij heeft een mooie glans, dat vind ik persoonlijk toch altijd wel het mooiste bij een bronzer.

CatriceDe kleur is prachtig, en perfect voor mijn huidskleur. En ik denk voor veel tinten, tenzij je echt héél bleek of donker getint bent. De Bronzer kost € 4,99.

CatricePrime and Fine Contouring DUO Stick

Ik ontving ook de Catrice Prime and Fine Contouring DUO Stick. Nu was ik tot dusver nooit zo van de contouringsticks, ik gebruikte daar altijd liever een poeder voor. Maar uiteraard heb ik me over mijn ‘angst’ heen gezet en heb hem gewoon getest.

Catrice CatriceDe eerste keer vond ik het nog een beetje lastig en moest ik even wennen, het werkt natuurlijk net iets anders dan een poeder. Maar eigenlijk is het gewoon heel makkelijk. Ik zet een streep net onder het kaakgedeelte met de donkere kleur, en werk dit met een kwast uit. Dit kun je uiteraard ook met je vingers doen, het is maar net wat je het prettigst vindt werken. En hetzelfde geldt voor de highlighter, deze breng je o.a. op het jukbeen aan. Doordat de stick vrij smal is, kun je de highlighter ook in je ooglook toepassen, lekker multifunctioneel dus!

CatriceEn ook deze kleuren matchen uitstekend bij mijn huid. Een look met alle producten uit dit artikel vind je aan het eind terug.

De Prime and Fine Contouring DUO Stick kost € 4,59.

CatriceUltimate Matt Lipstick 030

De Ultimate Matt Lipsticks van Catrice staan goed bekend. Ze hebben een intensieve kleur, romige textuur en mooie matte finish. Mijn collega’s zijn inmiddels wel wat gewend van mij qua kleur (zowel make-up als kleding), dus ik draag regelmatig een lekker pittige rode kleur op mijn lippen als ik naar mijn werk ga 🙂

Catrice CatriceDe Ultimate Matt Lipstick brengt prettig aan, voelt comfortabel aan op mijn lippen, heeft een intense kleur en blijft tot ver na de lunch mooi zitten. Een perfecte lipstick voor in je werktas dus!

CatriceDe Ultimate Matt Lipsticks kosten € 3,99.

CatriceCatrice Brown Collection Nail Lacquer

Dit najaar introduceerde Catrice de Brown Collection binnen haar toch al uitgebreide nagellak assortiment. Prachtige kleuren die natuurlijk helemaal mooi bij het najaar passen. Ik ontving dit keer de kleur 020, maar omdat mijn nagels in een hele slechte staat verkeerden, heb ik de nagellak dit keer op een nagelwiel geswatcht. Zo krijg je hopelijk toch een mooie indruk van de kleur.

De Brown Collection Nail Lacquers kosten € 2,99 per stuk.

CatriceEn dit is hem dan: mijn Catrice Back to Work make-up look. Of nou ja, inmiddels ben ik alweer helemaal gewend aan het ritme, dus is het mijn dagelijkse make-up look geworden. De highlighter heb ik hier overigens achterwege gelaten, omdat ik de bronzer als blush heb aangebracht, en het anders wel erg gaat shinen enzo 😉 Het is een mooie, maar ook lekker snelle make-up look die ik ‘s ochtends binnen een minuut of vijf heb aangebracht.

Ben jij al toen aan mooie najaarsmake-up? Heb je al favorieten gespot in het nieuwe assortiment van Catrice?

De producten van Catrice zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

16 Comments on Catrice Back to Work make-up look

 1. Jeanelle
  3 oktober 2017 at 00:02 (1 jaar ago)

  Wat een mooie kleur nagellak.

  Beantwoorden
 2. Ria
  1 oktober 2017 at 18:24 (1 jaar ago)

  Fijne prijsjes! Kruidvat here I come!

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  1 oktober 2017 at 08:33 (1 jaar ago)

  Ah kijk, dit vind ik nu echt een mooie collectie. Over het algemeen vind ik de producten van Catrice hartstikke leuk maar natuurlijk toch een beetje girly. Logisch, want het merk heeft gewoon een wat jonge(re) doelgroep. Maar dit zijn echt producten die ik qua look en kleuren zo zou kunnen kopen. Ze staan jou ook echt mooi.

  Beantwoorden
 4. Tamara
  1 oktober 2017 at 08:24 (1 jaar ago)

  Hier ook fan van Catrice!

  Beantwoorden
 5. Natascha
  30 september 2017 at 20:10 (1 jaar ago)

  Die kleur lipstick staat je mooi Natasja! Ik had het eerst ook nooit op contour sticks maar vind deze toch wel erg fijn, ik heb ‘m ook!

  Beantwoorden
 6. Neeltje
  30 september 2017 at 20:07 (1 jaar ago)

  Mmm, die lipstick ziet er mooi uit. Toch maar even naar de kruitvat zo te zien.

  Beantwoorden
 7. Cindy
  30 september 2017 at 19:42 (1 jaar ago)

  Die matte lipsticks van Catrice zijn zo fijn! En ja, ben wel toe aan najaarskleuren. Heb onlangs het nieuwste palette van Urban Decay gekocht, Heat, erg mooi voor deze periode van het jaar.

  Beantwoorden
 8. Jolanda
  30 september 2017 at 14:59 (1 jaar ago)

  Hele mooie en (ondanks de lipstick) subtiele look! Lekker classy.

  Beantwoorden
 9. Annette
  30 september 2017 at 14:41 (1 jaar ago)

  Ik vind de nagellak echt prachtig

  Beantwoorden
 10. Aimee Moolenaar-Dols
  30 september 2017 at 10:06 (1 jaar ago)

  Staan goed. Mooie tintjes. Wellicht ook eens proberen.. Hoewel ik wel een andere teint heb.
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 11. Miranda
  30 september 2017 at 09:11 (1 jaar ago)

  Wat een mooie tinten, ze passen helemaal bij deze tijd van het jaar en staan je erg goed 🙂

  Beantwoorden
 12. Mariëlle
  30 september 2017 at 09:10 (1 jaar ago)

  Een perfecte dagelijkse look, heel mooi!!

  Beantwoorden
 13. Zandra
  30 september 2017 at 08:53 (1 jaar ago)

  Da’s spot goedkoop. Waar te koop??

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2017 at 08:58 (1 jaar ago)

   Bij Kruidvat en Trekpleister, zie de laatste alinea Roomie 😉

   Beantwoorden
 14. Marije
  30 september 2017 at 07:57 (1 jaar ago)

  Mooie producten voor een mooie prijs. Daar houden we van

  Fijne zaterdag

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  30 september 2017 at 06:30 (1 jaar ago)

  Prachtige make-up look!
  Ook erg makkelijk om deze in een aantal minuten erg snel aan gebracht te kunnen hebben.
  Mooie kleur lipstick 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.