Catrice Celtica Paralilac ultimate nail lacquer

De mooie Catrice Celtica collectie ligt sinds deze week in de winkels, vorige week liet ik jullie al de highlighter en twee oogschaduws uit deze collectie zien. Gisteren ben ik bij het Kruidvat even de rest van de collectie gaan bekijken, en kwam naar huis met Catrice Celtica Paralilac, één van de nagellakjes uit de Celtica LE. Niet dat ik de rest niet mooi vond, maar het waren allemaal kleurtjes waarvan ik er al meerdere in mijn stash heb, en ik besloot daarom om ze te laten staan. Paralilac is een prachtig lakje, kijk je mee?

Catrice Celtica Paralilac

Catrice Celtica Paralilac: meer dan een lila lakje!

Zo op het eerste gezicht lijkt Catrice Celtica Paralilac een eenvoudig lavendel-grijs nagellakje, maar schijn bedriegt! Als je van dichtbij kijkt, zie je namelijk de heel subtiele shimmertjes die er in zitten, en eenmaal op mijn nagels aangebracht: wordt de kleur opeens heel veelzijdig en een stuk bijzonderder:

Catrice Celtica Paralilac

Catrice Celtica Paralilac

Isn’t it gorgeous? De kleur lijkt op mijn nagels een stuk donkerder en is een combinatie van paars, grijs en taupe, mét subtiele glittertjes. Ik houd heel erg van dit soort kleuren, vooral in deze tijd van het jaar, waar we weliswaar nog in de winter zitten, maar ik met mijn gedachten toch af en toe al richting het voorjaar ga.

Catrice Celtica Paralilac

Catrice Celtica Paralilac past bij zowel een casual als een wat nettere outfit, en is wat mij betreft dan ook echt een toevoeging aan mijn nagellak-stash. Hieronder heb ik nog een paar foto’s voor je die gemaakt zijn met flits, zodat je de shimmertjes wat beter kunt zien:

Catrice Celtica Paralilac

Catrice Celtica Paralilac

De Catrice Celtica collectie bevat vier verschillende nagellakjes, de kleuren kun je vinden in dit persbericht, wat ik vorige week plaatste. Ze kosten € 2,99 per stuk.

“Celtica” by CATRICE is vanaf half januari t/m eind februari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Heb jij de Catrice Celtica producten al van dichtbij bekeken?

11 Comments on Catrice Celtica Paralilac ultimate nail lacquer

 1. Nicole
  25 januari 2014 at 14:49 (8 jaren ago)

  Net dit lakje gekocht en mijn nagels mee gelakt.
  Hij is echt mooi!

  Vond de rest van de lakken niet noemenswaardig mooi dus die heb ik ook laten staan.

  Beantwoorden
 2. DQ
  19 januari 2014 at 17:54 (8 jaren ago)

  Ik heb het roze lakje uit deze collectie, maar deze is ook mooi! X

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 januari 2014 at 20:26 (8 jaren ago)

   Ik lees dat veel mensen ook de roze hebben, misschien moet ik toch nog maar een keer terug naar het Kruidvat 😉

   Beantwoorden
   • Miranda Aerts
    20 januari 2014 at 20:25 (8 jaren ago)

    Ik heb vandaag de roze gekocht, op Blue Monday 🙂

    Beantwoorden
 3. Femke
  19 januari 2014 at 17:28 (8 jaren ago)

  Mooie kleurtjes, al zou ik ze zelf niet uitkiezen!

  Beantwoorden
 4. Dana
  19 januari 2014 at 10:54 (8 jaren ago)

  Hij is echt mooi! Maar toch trekt de hele collectie mij niet zo aan 🙁

  Beantwoorden
 5. Mandy
  19 januari 2014 at 09:09 (8 jaren ago)

  Mooi! ik heb deze ook en de roze kleur. Heb ook nog de highlighter gekocht

  Beantwoorden
 6. Jori
  19 januari 2014 at 08:23 (8 jaren ago)

  Ik ben al even niet meer bij het Kruidvat geweest maar ga binnenkort zeker een keer kijken. Ik vind deze kleur echt prachtig,maar ik denk dat hij mij niet zal staan. Wat dat betreft lijk jij alles kleurtjes te kunnen hebben 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 januari 2014 at 20:26 (8 jaren ago)

   Gewoon een keer proberen, wie weet staat hij je prachtig!

   Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  19 januari 2014 at 08:05 (8 jaren ago)

  Het is inderdaad een hele mooie kleur.
  Niet zo opvallend, maar de glittertjes maken het sjieker.
  Ik heb gisteren de highlighter getest maar vond hem te licht, ondanks dat mijn huid in deze tijd van het jaar ook heel licht is.
  Ik vond hem te poederachtig, te droog voor een highlighter dus ik heb hem toch maar laten staan…. hebben voor de heb was een optie die ik nog even overwogen heb maar met de vele andere mooie producten nog in het vooruitzicht wacht ik nog maar even 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.