Catrice Crème Fresh – swatches en review

Hebben jullie de producten van de nieuwe Limited Edition Catrice Crème Fresh al gezien in de winkel? Ik was afgelopen donderdag bij het Kruidvat hier in het dorp, en legde drie (schattige) nagellakjes en twee oogschaduws in mijn winkelmandje. Vandaag laat ik jullie hier de swatches van zien.

Catrice Crème Fresh

Catrice Crème Fresh

Catrice Crème Fresh: retro pastels

Pastels en ’60 invloeden. De ontwerpers kiezen komend lente/zomerseizoen 2014 voor sixties outfits in sorbetkleuren, opgestoken kapsels à la Audrey Hepburn, cat eye zonnebrillen en opvallende eyeliner looks. Kleuren als mintgroen, abrikoos en roze zorgen voor een subtiel, sensueel beeld. De nieuwe Limited Edition “Crème Fresh” by CATRICE biedt hierop geïnspireerd een schitterende retrostijl in maart 2014.

Catrice The Peach Boys

Catrice Crème Fresh The Peach Boys

Catrice The Peach Boys

Catrice Crème Fresh The Peach Boys

C01 The Peach Boys zou volgens het persbericht een perzikkleurig lakje zijn, maar het blijkt een crème kleurig lakje te zijn, met heel subtiele gouden shimmers. Alle lakjes uit de Catrice Crème Fresh collectie hebben een metallic finish, maar die vind ik bij The Peach Boys niet zo opvallend aanwezig. Ik vind het een mooi, lief kleurtje, wat naar mijn mening wel mooier zal staan bij wat bruinere handen (maar met het weer van dit moment is dat binnen no-time geregeld). The Peach Boys geeft net niet voldoende dekking in twee laagjes, voor het mooie heeft hij drie laagjes nodig.

Catrice Crème Fresh Another Pink Panther

Catrice Crème Fresh Another Pink Panther

Catrice Crème Fresh Another Pink Panther

Catrice Crème Fresh Another Pink Panther

C04 Another Pink Panther is een heel zoet, snoeperig, suikerspinnenroze lakje met een zilveren metallic finish. Ik vind hem erg mooi, en hij dekt prima in twee laagjes. Wel valt me bij het lakken op, dat de lakjes een beetje opstropen als ik de tweede laag te snel aanbreng (lees: net zoals altijd direct na de eerste laag). Ik moet de eerste laag echt eerst even laten drogen, voor ik de tweede laag aanbreng.

Catrice Crème Fresh Light Your Fire

Catrice Crème Fresh Light Your Fire

Catrice Crème Fresh Light Your Fire

Catrice Crème Fresh Light Your Fire

C05 Light Your Fire vond ik in het flesje het mooiste lakje uit deze collectie, maar eenmaal op mijn nagels aangebracht valt hij me wat tegen. Dit komt doordat hij streperig opdroogt, iets wat vaak voorkomt bij metallic lakjes. Ook zie je ieder klein oneffenheidje bij deze lak heel goed, zeker als je van dichtbij kijkt. Verder vind ik hem opvallend fel in deze pastel-collectie.

Catrice Crème Fresh

Catrice Crème Fresh
(zonder flits)

Catrice Crème Fresh
(met flits)

Catrice Crème Fresh Creamy Powder Eyeshadow Jame’s Brown en Another Pink Panther

Van de atrice Crème Fresh Creamy Powder Eyeshadows nam ik de kleuren C01 Jame’s Brown en C02 Another Pink Panther mee, donkerbruin en lichtroze (de laatste bevat overigens karmijn). De oogschaduws zijn, zoals de naam al doet vermoeden, lekker zacht en creamy en brengen prettig aan. De houdbaarheid is prima, ze houden het een hele dag keurig vol op mijn oogleden. De pigmentatie van de bruine kleur is iets minder dan ik verwacht had, maar de kleur is prima op te bouwen. De oogschaduws hebben een mooie glans, vind ik:

Catrice Crème Fresh

Je vind de producten van de Catrice Crème Fresh Limited Edition deze maand (zolang de voorraad strekt) in het schap bij Kruidvat en Trekpleister. Zowel de nagellakjes als de oogschaduws kosten € 2,99 per stuk.

Wat vind jij van deze collectie? Heb je er al iets van gekocht?

4 Comments on Catrice Crème Fresh – swatches en review

 1. Dana
  9 maart 2014 at 21:18 (8 jaren ago)

  Ik word niet echt warm van de collectie dus ik heb alleen de blush meegenomen 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  9 maart 2014 at 19:46 (8 jaren ago)

  Frisse nieuwe collectie, ik heb hem afgelopen maandag nog niet gespot bij ons maar ik ga komende week zeker nog even kijken of er al/nog iets is.

  Beantwoorden
 3. irene niec
  9 maart 2014 at 19:22 (8 jaren ago)

  Wel gezien al, maar nog niet gekocht. Mooi allemaal.

  Beantwoorden
 4. jori
  9 maart 2014 at 18:21 (8 jaren ago)

  Ik ga morgen meteen kijken voor het pink panther lakje,vindt hem prachtig

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.