Catrice Crushed Crystals nail polish

Eén van de nieuwe producten van Catrice waar ik direct enthousiast van werd bij het zien van de persfoto’s, zijn de Catrice Crushed Crystals. Je ziet de combinatie van een sand finish met glitters wel bij meer merken, maar bij Catrice is de gunstige prijs natuurlijk een prettige bijkomstigheid. Ik kocht de Catrice Crushes Crystals in de kleuren 04 Oyster & Champagne en 06 Call Me Princess.

Catrice Crushed Crystals

Dit zegt Catrice zelf over de Crushed Crystals nagellak:

Special nail polish for an unique liquid sand effect. Ultimate coverage with an exclusive sparkling rough finish.

Catrice Crushed Crystals

Catrice Crushed Crystals

Catrice Crushed Crystals

(de bovenste twee foto’s zijn zonder flits gemaakt, de onderste met flits)

Catrice Crushed Crystals Oyster & Champagne

04 Oyster & Champagne blijkt een doorzichtig lakje met beige en rosé gouden shimmertjes en glitters. De dekking viel mij een beetje tegen (ik draag hier twee laagjes), ik had het lakje vanaf het flesje meer dekkend verwacht. Dit was een kleine tegenvaller voor mij. Hieronder nog een foto in zonlicht:

Catrice Crushed Crystals

Hier vallen de shimmertjes en grotere glitters meer op. Oysters & Champagne is een nagellak die het volgens mij heel goed bij een sjieke outfit doet (maar daar heb ik er niet zoveel van, hihihi!).

Catrice Crushed Crystals

Catrice Crushed Crystals

Catrice Crushed Crystals

(ook hier twee foto’s zonder flits, en één foto met flits)

Catrice Crushed Crystals Call Me Princess

06 Call Me Princess is een kleur die ik tussen barbieroze en koraalkleur in vind zitten. De lak bevat gouden glittertjes, die het prinsessengehalte nog een beetje opkrikken 😉 Ik vind hem geweldig, en ik denk dat velen dit met mij eens zijn, volgens mij wordt dit de grote favoriet van de Crushed Crystals.

Catrice Crushed Crystals

De houdbaarheid van de Catrice Crushed Crystals lakjes is ongeveer gelijk aan die van de reguliere nagellak van Catrice: een dag of 3 blijven ze mooi, daarna wordt het tijd voor een nieuw kleurtje.

De Catrice Crushed Crystals zijn verkrijgbaar in totaal zes verschillende kleuren (wil je ze allemaal op een rijtje zien, check dan even dit persbericht), ze kosten € 3,39 per stuk.

1 Comment on Catrice Crushed Crystals nail polish

  1. Deb
    18 februari 2014 at 20:12 (8 jaren ago)

    Prachtige lakjes, vooral call me princess vind ik een echte beauty!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.