Catrice Eve in Bloom Limited Edition – swatches

Sinds deze week ligt de mooie, vrouwelijke collectie Catrice Eve in Bloom in de winkels. De kleuren doen denken aan een mooi boeket bloemen: helderrood, koraaltinten en paars. Kijk je mee naar de swatches?

Catrice Eve in Bloom Limited Edition

Dit is wat ik kocht van de Catrice Eve in Bloom Limited Edition: vrijdag kocht ik de Loose Moisturising Highlighter en de twee Powder Kajals, en toen ik gistermiddag bij het Kruidvat hier op het dorp was, besloot ik om toch nog twee nagellakjes mee te nemen πŸ™‚

Catrice Eve in Bloom Limited Edition

Catrice Eve in Bloom Limited Edition: nagellak

De collectie bevat in totaal vijf nagellakjes, ik kocht er twee: links C03 Bed of Flowers en rechts C04 Rosebuddy. De andere lakjes vond ik Γ³f niet mooi genoeg, Γ³f ik had al een soortgelijke kleur in mijn stash.

Catrice Eve in Bloom Bed of flowers

Catrice Eve in Bloom Bed of flowers

C03 Bed of flowers is een nagellakje wat qua kleur tussen oudroze en taupe in zit. Ik vind het een prachtige, subtiele kleur voor het najaar, die voor alle gelegenheden geschikt is. Catrice Eve in Bloom Bed of Flowers heeft een crème finish en dekt prima in twee laagjes (op de foto met basecoat én topcoat).

Catrice Eve in Bloom Rosebuddy

Catrice Eve in Bloom Rosebuddy

C04 Rosebuddy is een kleur die in het flesje kersenrood lijkt, maar op mijn nagels wat feller van kleur wordt. Ik vind het een mooie klassieke kleur. Catrice Eve in Bloom Rosebuddy heeft een jelly finish en dekt daardoor net niet voldoende in twee laagjes (ook deze kleur draag ik met basecoat en topcoat).

De nagellakjes uit de Catrice Eve in Bloom Limited Edition kosten € 2,99.

Catrice Eve in Bloom Limited Edition

Catrice Eve in Bloom Limited Edition Powder Kajal

De Powder Kajal potloden uit de Catrice Eve in Bloom Limited Edition collectie zijn er in twee kleuren: C01 The Flower of Love (grijs-groen) en C02 Floralilac. Omdat ik het beide kleuren vind die prima combineren met diverse ooglooks, heb ik ze allebei meegenomen.

Catrice Eve in Bloom Limited Edition

De Powder Kajal potloden zijn lekker zacht en brengen daardoor fijn aan. Ze hebben een goede pigmentatie. Ik ben sowieso altijd erg te spreken over de kwaliteit van de kajal potloden van Catrice. De Catrice Eve in Bloom Limited Edition Powder Kajal potloden kosten € 1,99.

Catrice Eve in Bloom Loose Moisturising Highlighter

Catrice Eve in Bloom Loose Moisturising Highlighter

Hoewel ik al best (ahum) veel highlighters heb, kon ik deze toch niet laten liggen. Deze Loose Moisturising Highlighter in de kleur C01 Bloomynous heeft een mooie champagnekleur en is daardoor net iets anders dan highlighters die ik al heb.

Catrice Eve in Bloom Loose Moisturising Highlighter

Catrice Eve in Bloom Loose Moisturising Highlighter

Zoals je ziet, heeft de Catrice Eve in Bloom Loose Moisturising Highlighter een subtiele glans zonder de aanwezigheid van glitters. Voor een mooie, healthy glow op je gezicht. De Catrice Eve in Bloom Loose Moisturising Highlighter is er in 1 kleur en kost € 5,59.

Een overzicht van de complete collectie van de Catrice Eve in Bloom Limited Edition vind je hier, de collectie is verkrijgbaar vanaf nu tot en met half oktober (of zolang de voorraad strekt).

Heb jij de Catrice Eve in Bloom Limited Edition al gezien? Heb je er wat van gekocht, of zit er niets van jouw smaak tussen?

5 Comments on Catrice Eve in Bloom Limited Edition – swatches

 1. Miranda Aerts
  8 september 2013 at 12:13 (9 jaren ago)

  Leuke kleurtjes! Lijkt me apart, een donkerrood lijntje op je oog, heb je dat al geprobeerd?

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 september 2013 at 20:03 (9 jaren ago)

   Nog niet, binnenkort zal ik een ooglook laten zien met deze kleur erin verwerkt (het is overigens meer paars dan donkerrood)

   Beantwoorden
 2. Esmeralda L
  8 september 2013 at 09:56 (9 jaren ago)

  Ik heb heel lang getwijfeld over de highlighter. Heb hem 3 x gepakt en terug gelegd. Hij is erg mooi, maar ik denk dat ik echt genoeg highlighters heb πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 september 2013 at 10:18 (9 jaren ago)

   Hihihi ik ook, maar ik heb geloof ik minder ruggengraat dan jij hebt πŸ˜‰

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.