Catrice Haute Future Blush Pearls

Sinds deze week (of op andere plekken misschien al wat eerder?) ligt de limited edition collectie Catrice Haute Future in de winkel. Ik ging zaterdag een kijkje nemen, alle producten waren hier nog verkrijgbaar. Ik ging naar huis met twee nagellakjes en de Catrice Haute Future Blush Pearls, die ik vandaag aan je laat zien.

Catrice Haute Future Blush Pearls

Catrice Haute Future Blush Pearls

Catrice Haute Future Blush Pearls: blikvanger

Al direct bij het lezen van het persbericht werd mijn oog getrokken naar de Catrice Haute Future Blush Pearls. De (best zware) verpakking doet verre van budget aan, de Blush Pearls zitten in een plexiglas (?) vierkante pot met daarop een kunststof spiegeldeksel met 3D-print. Sjiek!

Catrice Haute Future Blush Pearls

De verpakking bevat 24 gram product, de Blush Pearls zijn verkrijgbaar in 1 kleur: C01 iROSEdescent. De Pearls bestaan uit twee verschillende kleuren, daarom staan er twee keer ingrediënten op de onderkant vermeld. Keurig!

Catrice Haute Future Blush Pearls

Als je het deksel eraf draait, zie je dat daaronder nog een plastic beschermkapje zit. Dit is bij een dergelijk product erg handig, want de pearls laten best wat afdrukken achter als je de pot op zijn kop of kant houd tijdens vervoer.

Catrice Haute Future Blush Pearls

Catrice Haute Future Blush Pearls

Catrice Haute Future Blush Pearls

Tadaaaa, daar zijn ze dan! Zien ze er niet prachtig uit? Ik word altijd erg blij van dit soort producten, ik vind het ook zo sjiek ogen, van die pareltjes. De Catrice Haute Future Blush Pearls bestaan zoals gezegd uit twee kleuren: heel licht roze en een iets donkerdere, naar oudroze neigende, kleur. Op de zijkant van de pot staat vermeld dat je dit product met een brush moet gebruiken, maar dat lijkt me vrij logisch. Het is ook zowat om pareltje voor pareltje over je huid te wrijven, toch?

Catrice Haute Future Blush Pearls

De Blush Pearl zijn ongeveer 6 à 7 mm in doorsnee.

Catrice Haute Future Blush Pearls

Catrice Haute Future Blush Pearls: swatches

Hierboven heb ik van beide kleuren een Blush Pearl over mijn huid gewreven. Zoals je ziet, is de donkerste kleur prima gepigmenteerd, de lichte kleur blijft daarin een beetje achter. Naar mijn idee voegt deze kleur meer shimmer dan kleur toe aan het geheel.

Catrice Haute Future Blush Pearls

Op de foto hierboven heb ik met een blushkwast over de Blush Pearls gestreken, en deze op mijn huid aangebracht. Het resultaat valt me totaal niet tegen: een mooie warme, subtiele ‘blos’ met een lichte shimmer.  De kleur is denk ik heel draagbaar en voor veel huidtinten geschikt, en daarmee zijn de Catrice Haute Future Blush Pearls echt wel een aanrader, vind ik. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, ze kosten slechts € 3,99.

De Catrice Haute Future Limited Edition is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België, zolang de voorraad strekt.

Heb jij de Haute Future collectie al gezien? Wat vind je er van?

2 Comments on Catrice Haute Future Blush Pearls

 1. Esther
  5 mei 2014 at 22:00 (8 jaren ago)

  Ik koop de laatste tijd veel van Catrice. Ik vind de kwaliteit super en dan voor die prijsjes! Kocht altijd foundation van Clinique, maar ben overgestapt op Catrice. Net zo goed en het ruikt zo lekker! Deze blush-pearls wil ik ook! Ga morgen gelijk kijken, want meestal zijn dit soort dingen altijd zo uitverkocht!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 mei 2014 at 19:54 (8 jaren ago)

  Een sjiek product van Essence, ik ben benieuwd naar deze hele collectie. Ik hoop dat er nog wat in de winkels ligt als ik terug kom van vakantie.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.