Catrice Haute Future Limited Edition – mei/juni 2014

Met de nieuwe Limited Edition Catrice Haute Future maken we een reis door de tijd en halen we de toekomst naar het nu. Met holografische effecten en metallic looks maak je een mooie futuristische look in een handomdraai. Met musthaves als Blush Pearls voor subtiele accenten, een iriserende topper als highlighter voor het gezicht en lichaam en Holografische Flakes voor 3D design nagels. Ik neem je alvast mee in de toekomst, naar mei 2014…

Catrice Haute Future

Catrice Haute Future

Catrice Haute Future

Catrice Haute Future
Baked Eyeshadow

Deze gebakken poederoogschaduw in drie kleurvarianten zorgt voor een ooglook met holografische effecten. Je kunt de oogschaduw zowel droog als nat gebruiken (nat geeft een nog intenser effect). De drie kleurvarianten zijn koel zilvergrijs, warm bruin/beige en helder turquoise groen. Je kunt de oogschaduws solo, of in combinatie met elkaar en/of andere oogschaduwproducten gebruiken. Verkrijgbaar in C01 Gem Into The Future, C02 iROSEdescent en C03 Never Green Before.

Consumentenadviesprijs: € 3,89

Catrice Haute Future

Catrice Haute Future
Holographic Liner

Deze vloeibare eyeliner heeft een holografisch blauw-paars effect en geeft je oogmake-up daardoor een futuristische twist. Aanbrengen gaat heel eenvoudig en precies dankzij het dunne kwastje.  Verkrijgbaar in C01 GaLiLACxy.

Consumentenadviesprijs: € 3,59

Catrice Haute Future

Catrice Haute Future
Iridescent Topper

Deze multifunctionele topper geeft een driedimensionaal glittereffect, één van de grootste trends van 2014. Je kunt de sneldrogende roze-gouden vloeistof gebruiken over je oogschaduw, maar ook als highlighter op je gezicht of op je lichaam, het staat vast onweerstaanbaar mooi op je gebruinde huid!  Verkrijgbaar in C01 iROSEdescent.

Consumentenadviesprijs: € 3,99Catrice Haute Future

Catrice Haute Future
Blush Pearls

Deze rozige, subtiel glanzende Blush Pearls geven je gezicht een prachtige, stralende teint. De Pearls hebben een lichte, luchtige textuur, je brengt het eenvoudig aan met een grote poederkwast. Jij gaat stralen deze zomer! Alleen de verpakking is al een sieraad en een must-have voor je make-up collectie.  Verkrijgbaar in de kleur C01 iROSEdescent.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Catrice haute Future

Catrice Haute Future
Iridescent Lip Colour

Deze lipsticks met een heerlijk zachte textuur geven je lippen een bijzondere kleur in glanzend paars of abrikooskleur. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo en C02 iROSEdescent.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Catrice Haute Future

Catrice Haute Future

Catrice Haute Future
Ultimate Nail Lacquer

Go galaxy, go out of space met deze vijf Ultimate Nail Lacquers. Je nagels krijgen galaxykleuren met buitenaardse effecten in blauw, groen en taupe.  Verkrijgbaar in C01 Eletrix Blue, C02 Never Green Before, C03 iROSEdescent, C04 GaLILACxy en C05 Gem Into The Future. Consumentenadviesprijs: € 3,59

Catrice Haute Future

Catrice Haute Future
Holographic Flakes Topcoat

Zijn de bovenstaande Ultimate Nail Lacquers nog niet buitenaards genoeg naar je zin? Deze transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten gaat nog een stapje verder, en geeft je nagels een kosmisch effect. Je kunt de topcoat aanbrengen over elke kleur nagellak, of direct op je nagels. Futurisme gegarandeerd! Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo.

Consumentenadviesprijs € 3,59

Catrice Haute Future is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat een veelbelovende collectie! Ik kijk het meest uit naar de oogschaduws, de Blush Pearls en de topper. En tja, als ik eerlijk ben, vind ik de nagellakjes er ook erg mooi uit zien, zo op de persfoto’s! Kon het maar alvast mei zijn…

2 Comments on Catrice Haute Future Limited Edition – mei/juni 2014

 1. Esmée
  1 maart 2014 at 11:10 (8 jaren ago)

  Het is een hele mooie collectie! Ik ben ook erg benieuwd naar de Iridescent Topper! x

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  1 maart 2014 at 08:58 (8 jaren ago)

  Een hele sjieke collectie van Catrice!
  Ik ga voor de eyeliner, de nagellak Electrix Blue en de paarse lipstick!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.