Catrice lala Berlin – LE in Duitsland

Iedere 1 Γ  2 maanden worden we door Catrice verrast met weer een nieuwe Limited Edition collectie, vaak gebaseerd op de tijd van het jaar of een fashion-trend. Helaas krijgen de Catrice-fans in Duitsland net wat vaker een nieuwe collectie, waar wij het nakijken naar hebben (tenzij je vlakbij de Duitse grens woont of toevallig net op het juiste moment in Duitsland bent). Mariska ging een paar weken geleden naar Berlijn en vroeg me of ik nog wensen had op Beauty-gebied. Ik ben meteen op de Duitse website van Catrice gaan neuzen en gaf haar mijn verlanglijstje mee. Van al dit moois laat ik jullie vandaag als eerste vier producten uit de Catrice lala Berlin collectie zien.

Catrice lala Berlin

Catrice lala Berlin Limited Edition

De Catrice lala Berlin LE collectie is gebaseerd op de lala Berlin Fashion Show, waar Catrice afgelopen zomer voor de derde keer officieel Make-up partner was. Deze bijzondere collectie werd dan ook samen met ontwerpster Leyla Piedayesh ontworpen, met als resultaat een collectie waar Fashion en Beauty samenkomen.

Catrice lala Berlin

Catrice lala Berlin

Catrice lala Berlin Holopgraphic Eye Shadow

De Catrice lala Berlin collectie bevat twee oogschaduws met een holografische finish: Chilly White en Shade of Grey. Chilly White is een koele kleur, terwijl Shade of Grey wat warmer van kleur is. Ik vind de verpakking en stijl enorm mooi en sjiek: glanzend zwart en een vierkant doosje, terwijl de oogschaduws zelf juist rond van vorm zijn. Met lala Berlin als opdruk, helemaal mooi!

Catrice lala Berlin

Chilly White is wat lichter qua pigmentatie, maar Shade of Grey doet het prima wat dat betreft. De oogschaduws zijn heerlijk zacht van textuur, en brengen fijn aan. De houdbaarheid is goed, al houden ze het geen hele dag vol zonder te creasen. Maar driekwart dag vind ik in dit geval ook prima, gezien de prijs van de oogschaduw (€ 3,49).

Catrice lala Berlin

Catrice lala Berlin High Gloss Lip Glaze en Matt Lip Colour

De Catrice lala Berlin collectie bevat twee verschillende lip-producten, beiden in twee kleuren: de Matt Lip Colour en High Gloss Lip Glaze. De producten hebben intense rood-tinten, die helemaal passen bij de feestelijke decembermaand!

Catrice lala Berlin

De High Gloss Lip Glaze (€ 3,49) (links, in de kleur Ruby Red) heeft een heel intense pigmentatie en een prachtige rode kleur. Hij brengt fijn en precies aan dankzij de sponsapplicator, en de houdbaarheid is met een uur of drie niet slecht voor een dergelijk lipproduct, wat tussen een lipstick en een lipgloss in zit. Helaas loopt de Lip Glaze wel in de fijne lijntjes, waardoor het er na een paar uur niet netjes meer uitziet.

De Matt Lip Colour (€ 4,49) (rechts, in de kleur Rude Red) voelt stroef aan bij het aanbrengen en valt helaas qua pigmentatie nogal tegen. Hierdoor komt hij op mijn lippen ook niet mooi over, een eerste vereiste voor een mooie matte lipstick is nu eenmaal een intense kleur. Jammer, dit is niet de kwaliteit die ik doorgaans gewend ben van Catrice lipsticks.

Catrice lala Berlin

Catrice lala Berlin

Met de beide oogschaduws en de High Gloss Lip Glaze maakte ik bovenstaande look, die door de koele holografische kleuren van de oogschaduws winters aandoet. Ik ben heel blij met de oogschaduws, die qua kleur, maar zeker qua finish, een aanwinst zijn in mijn make-up lade.

De Catrice lala Berlin LE collectie is zolang de voorraad nog strekt, verkrijgbaar bij de Catrice verkooppunten in Duitsland (o.a. DM). Binnenkort laat ik je ook nog twee nagellakjes uit deze collectie zien!

6 Comments on Catrice lala Berlin – LE in Duitsland

 1. Mariska
  4 december 2014 at 20:57 (8 jaren ago)

  Leuke look geworden!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  3 december 2014 at 13:48 (8 jaren ago)

  Mooie look heb je ermee gemaakt! Best jammer dat Nederland soms wat minder LE krijgt gelukkig woon ik vlakbij een DM πŸ™‚ x

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  3 december 2014 at 09:24 (8 jaren ago)

  Wat een sjieke collectie, de oogschaduw vind ik heel mooi. De lipsticks vind ik wat aan de felle kant maar het combineert wel mooi met de kleuren van de oogschaduw.
  Een hele mooie look πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  3 december 2014 at 08:55 (8 jaren ago)

  Dat ziet er heel goed uit!
  Weet je of dit ook in NL verkocht zal gaan worden?
  Wauw, de lipsticks zijn super mooi en glanzen goed.

  Beantwoorden
 5. Sonja
  3 december 2014 at 08:18 (8 jaren ago)

  In Kleve had ik deze ook gespot. Ik heb het niet genomen, omdat ik het zelf niet echt verrassend vond. Maar het was wel een mooie LE qua verpakking.
  Je look is heel mooi! Chapeau!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.