Catrice LE collectie Candy Shock: swatches en review van de nagellakjes

Er zijn maar weinig LE collecties waar ik zo naar uitgekeken heb als naar Candy Shock van Catrice. De snoeperige kleurtjes, de bijzondere en veelbelovende producten… Gisteren ben ik in mijn pauze naar het Kruidvat gesjeesd, en gelukkig: de display was zo te zien net geïnstalleerd, want het was nog zo goed als onaangetast! Ik heb bijna de hele collectie gekocht, het zag er allemaal zo mooi uit… Vandaag heb ik voor jullie de nagellakjes uit deze collectie geswatcht, morgen volgen de overige producten.

Catrice Candy SHock

Deze hele collectie ademt voorjaar, met snoeperige pastelkleurtjes. Pastelkleuren zie je natuurlijk heel veel dit voorjaar en komende zomer, de producten van Candy Shock passen daar uitstekend bij!

Catrice Candy SHock

Eén van de bijzondere producten uit deze collectie zijn natuurlijk de Nail Sugar Pearls, waarmee je zogenaamde “caviar-nails” kunt creëren, maar dan in glanzende pastelkleuren. En voor mij een mooie kans om kennis te maken met een dergelijk product, ik heb ze nog nooit op mijn nagels gehad.

Omdat het vanmorgen vrij bewolkt weer was, en dat in combinatie met heel lichte pastelkleurtjes heel moeilijk fotograferen bleek, heb ik alle lakjes 1 keer met, en 1 keer zonder flits op de foto gezet, om de kleuren goed te laten zien. Alle kleuren hebben een laagje topcoat van INM Out the Door eroverheen gekregen, voor het mooiste effect. De nagel van mijn middelvinger is na het finaal afscheuren een paar weken geleden, helaas nog niet helemaal op lengte. Eigenlijk had ik gehoopt dat de nieuwe collecties volgende week pas zouden komen, zodat hij net wat langer gegroeid zou zijn, maar nu ze er eenmaal waren, kon ik natuurlijk geen week meer wachten om te swatchen 😉

Catrice Candy Shock

Catrice Candy Shock

C04 Vanilla Love is, zoals de naam al zegt, een vanille-kleurig lakje. Alsof je met je vingers in de vanillevla hebt gezeten, jammie… Zoals je kunt zien, is het een vrij dun lakje, deze had dan ook drie laagjes nodig om een dekkend resultaat te krijgen. Mijn handen zijn nu nog vrij bleek (en een beetje blauw van de kou, van het buiten fotograferen, hahaha!), maar bij een wat gebruinde huid staat deze prachtig, denk ik!

Catrice Candy Shock

Catrice Candy Shock

C01 I Scream: Ice Cream! (I love that name…) is een heel licht lila kleurtje, wat in 2 laagjes dekt. Ik vind hem iets te koel qua kleur, maar ook hier geldt: bij een gebruinde huid kan de kleur heel anders overkomen. Het wordt gewoon tijd dat we ons bleke wintervelletje wat kunnen bijkleuren.

Catrice Candy Shock

Catrice Candy SHock

C03 Bring Me Peach vind ik het mooiste lakje van de vier. Een zacht perzikkleurig lakje, wat fijn lakt en in twee laagjes dekt. Hij geeft mijn handen meteen wat meer kleur, vind ik. Op mijn ringvinger heb ik er Nail Sugar Pearls in de kleur C01 Cotton Candy op gedaan. Dit was mijn eerste kennismaking met een dergelijk product, het ziet er dus nog niet heel professioneel uit, maar voor een eerste keer vind ik het nog niet tegenvallen, hihihi!

Catrice Candy Shock

Het aanbrengen van de Nail Sugar Pearls ging verrassend eenvoudig: direct na het aanbrengen van het tweede (of derde) laagje lak, strooide ik de pareltjes over mijn nagel. Ik legde er wel even een stukje keukenpapier onder, want uiteraard rollen er wel een paar pareltjes naast mijn nagel. Als je goed kijkt, zie je dat het strooigaatje van het linker flesje iets kleiner is dan de rechter, hierdoor kwamen bij deze kleur de pareltjes iets moeilijker uit het flesje.

Catrice Candy Shock

Catrice Candy Shock

C02 Play It Blue is een ijsblauw kleurtje, met een koele ondertoon. Ook dit lakje is erg dun, en had drie laagjes nodig. Op mijn ringvinger wederom de Nail Sugar Pearls, ditmaal in de kleur C02 Sugar Shock (je ziet dat de pareltjes hier moeilijk uit het flesje kwamen, mijn nagels waren sneller droog dan dat ik de randjes nog kon “volstrooien”.

Ik vind de lakjes uit de Candy Shock collectie erg leuk, maar ze hebben wel een mooie gebruinde huid erbij nodig, vind ik. Dus als het even kan: omhoog met die temperaturen!

De nagellakjes kosten € 2,69 per stuk, de Nail Sugar Pearls € 2,99.

Wat vind jij van de Candy Shock LE collectie van Catrice? Heb je al wat gescoord?

9 Comments on Catrice LE collectie Candy Shock: swatches en review van de nagellakjes

 1. Jenny Adriana Gudema
  3 juli 2013 at 18:40 (9 jaren ago)

  Zag in een advertentie UW produkt Wenkbrauw Kit € 3.99 CATRICE

  Graag wil ik weten waar ik déze kan kopen AUB

  Vroeg het in een aantal winkels, helaas niet bekend, via WEB graag bericht JENNY

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2013 at 19:28 (9 jaren ago)

   Hallo Jenny, ik kan je helaas niet verder helpen, ik schrijf slechts reviews over deze producten, ik verkoop ze niet. Probeer het eens via de website van Catrice: http://www.catrice.eu/nl/home.html

   Beantwoorden
 2. Lotte
  4 april 2013 at 19:50 (9 jaren ago)

  Leuke kleuren en mooie foto’s!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  4 april 2013 at 19:44 (9 jaren ago)

  Ziet er vrolijk uit; ik vind de blauwe erg mooi! Ik ga snel bij onze Kruidvat vestiging kijken of ze al in de schappen staan…

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 april 2013 at 19:49 (9 jaren ago)

   Ze staan al bij het Kruidvat bij jullie in Etten Leur, want daar heb ik ze ook gekocht 🙂

   Beantwoorden
 4. schroder wilma
  4 april 2013 at 19:05 (9 jaren ago)

  het zijn een beetje te weige kleuren ja de peach is het mooist en ja met kleding maak je het wel weer leuk he…mocht je velle kleurne dargen maak je het zo weer wta rustiger maar anders flauw ja.
  de parels is een leuk effect maar of het lang leven beschoren is vraga ik me af ..maar heb je mooi gedaan hoor voor je eerste x

  Beantwoorden
 5. Kim
  4 april 2013 at 18:17 (9 jaren ago)

  Leuke lakjes, frisse lentekleurtjes! 😀 Ik vind de laatste ook erg mooi.

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Catrice LE collectie Candy Shock: swatches en review van de nagellakjes

 1. […] liet ik jullie de schattige nagellakjes uit de LE collectie Candy Shock van Catrice zien, vandaag is het de beurt aan de overige producten. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.