Catrice LE collectie Candy Shock: highlighter, blush, oogschaduws, lip balm en lip peeling

Gisteren liet ik jullie de schattige nagellakjes uit de LE collectie Candy Shock van Catrice zien, vandaag is het de beurt aan de overige producten. Want naast de nagellak, kocht ik uit deze collectie de highlighter, blush, 2 oogschaduws, 1 lip balm en de lip peeling.

Catrice Candy Shock

De hele collectie ziet er enorm schattig en snoeperig uit, eigenlijk zou ik wel gewoon zo’n hele display op mijn make-up tafel willen hebben πŸ™‚

Catrice Candy Shock

De highlighter en de blush waren denk ik wel de producten waar het meest naar uitgekeken werd. Zo ook door mij. Helaas vallen ze een klein beetje tegen. Zo is er weinig tot niets lighterigs aan de highlighter, het is eigenlijk gewoon een matte poeder, zoals je op onderstaande swatch kunt zien. De blush is wel mooi van kleur, maar een beetje aan de lichte kant. Niet erg als je een lichte huid hebt, maar als je wat donkerder bent, zul je wel een paar laagjes moeten aanbrengen wil je resultaat zien. De highlighter kost € 4,99, de blush € 4,59.

Catrice Candy Shock

Links de highlighter, rechts de blush

Catrice Candy Shock

Van de oogschaduws nam ik er twee mee: C01 I Scream: Ice Cream! (links) en C03 Bring Me Peach (rechts). In het doosje zien deze soft baked oogshaduws er prachtig uit, het zijn echt juweeltjes. De pigmentatie is prima, alleen vallen de kleuren wat anders uit dan ik uit het doosje zou verwachten:

Catrice Candy Shock

Links Bring Me Peach, rechts I Scream: Ice Cream! Zoals je ziet is Bring Me Peach meer beige van kleur dan perzikkleurig. Het is natuurlijk wel een prachtige highlighter! Bij I Scream: Ice Cream! valt het roze kleurtje helemaal weg als je de oogschaduw aanbrengt, wat overblijft is een grijs/zilver kleurige oogschaduw. Niets mis mee, maar ik had hem eigenlijk gekocht vanwege het roze kleurtje… Beide oogschaduws zijn wat korrelig bij het aanbrengen, en geven dan ook wat fall-out. Ze kosten € 3,89 per stuk.

Catrice Candy Crush

Van de lip balm stick kocht ik de kleur C02 Sugar Shock. Van de andere kleur was niets terug te zien op mijn huid toen ik hem in de winkel testte. Mijn exemplaar ziet er niet helemaal nieuw meer uit, dat komt omdat ik hem schoon moest maken, want ondanks het feit dat ik de achterste lip balm uit de display had gepakt (dat is een tic van mij, ik pak altijd het achterste product uit het schap), bleek dat deze getest was door iemand, bah! Wat trouwens direct opvalt, is dat de lip balm stick zwaar aanvoelt, helemaal niet als een budget product!

Catrice Candy Shock

Zoals je ziet, geeft de lip balm stick een heel subtiel kleurtje, met een mooie glans. Hij brengt prima aan en heeft een lekker zoet geurtje. De lip balm sticks kosten € 3,99 per stuk.

Catrice Candy Shock

De Lip peeling heeft een handige spons-applicator, als je aan de onderkant draait, komt de peeling er aan de bovenkant uit. Het is een wat plakkerige substantie met daarin suikerkorrels gemengd. Helaas is het suikergehalte erg laag, waardoor het scrub-effect niet erg hoog is. De geur is ook hier weer lekker zoet, maar ik had niet anders verwacht bij een collectie met de naam Candy Shock πŸ˜‰ De lip peeling stick kost € 2,99.

Catrice Candy Shock

Een paar kleine tegenvallertjes dus, maar over het algemeen is het gewoon een erg leuke en aantrekkelijk uitziende LE collectie van Catrice. Wil je nog wat aanschaffen uit de Candy Shock collectie, dan kun je beter niet te lang wachten, want het is een erg gewilde LE…

5 Comments on Catrice LE collectie Candy Shock: highlighter, blush, oogschaduws, lip balm en lip peeling

 1. Talitha
  5 april 2013 at 23:12 (9 jaren ago)

  De collectie ziet er inderdaad erg mooi uit πŸ™‚ Ik vind de kleur van de highlighter niet zo mooi, een beetje gelig? De lipbalm vind ik het leukst!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 april 2013 at 20:55 (9 jaren ago)

  Het ziet er erg mooi uit, echte wannahaves! Ik denk dat ik voor de lipbalm ga; door de kou kan ik nog wel wat zachte verzorging gebruiken. Die roze wangen krijg ik vanzelf als ik even buiten ben πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. schroder wilma
  5 april 2013 at 18:48 (9 jaren ago)

  helemaal niet ik pak ook altijd onderste /achterste of datum kijken ……….

  Beantwoorden
 4. Kim
  5 april 2013 at 17:09 (9 jaren ago)

  Ik was eventueel alleen geΓ―nteresseerd in de lippeeling maar die lijkt niet zo’n succes als ik dit zo zie. πŸ™‚ Dan houd ik het bij mijn gewone lipscrubs van Lush en The Beauty Bakery.

  Dat vind ik een van de grootste nadelen van drogisterij- en voornamelijk van budgetmerken. Mensen menen dat ze overal met hun vingers aan moeten zitten, bah! Ik vind dat zΓ³ vies, brr.

  P.s. ik ben ook iemand die altijd het achterste pakt. Doe ik ook standaard met boeken en tijdschriften en verzorgingsproducten, haha!

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2013 at 17:12 (9 jaren ago)

   Gelukkig, ik ben niet de enige gek die dat doet, hahaha! Mijn man verklaart me namelijk altijd voor gek als ik op mijn knieΓ«n voor het schap lig om het achterste exemplaar van een tijdschrift te pakken *grijns*

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.