Catrice LE Siberian Call

Ik vond het zΓ³ ontzettend jammer dat de Limited Edtion Siberian Call van Catrice niet naar Nederland kwam. De Eyeshadows, de Lip Creams, de Lip Topcoat, de Blush… Eigenlijk vond ik de hele collectie er ontzettend veelbelovend uitzien, en wilde ik van ieder product wel minimaal 1 kleur hebben. Maar ja, Duitsland is een eindje rijden hiervandaan, en dat voor een paar make-upjes… Gelukkig was er iemand van het Lush-forum die dicht bij de Duitse grens woont, en die voor mij wel wat producten wilde halen en ze naar mij zou opsturen. Helaas was er al veel uitverkocht (logisch, met zo’n mooie collectie), maar ze heeft voor mij onderstaande lakjes en Lip Cream te pakken kunnen krijgen:

Catrice Siberian Call

Links het lakje The Calm Call, daarnaast Coral -al -al -al, en op de voorgrond de Lip Cream Fire Tracker.

Catrice The Calm Call

Hierboven zie je The Calm Call: een gitzwart lakje met heel fijne zilveren gittertjes. Ik draag hier twee laagjes, met daaroverheen INM Out the Door topcoat. Bovenstaande foto is gemaakt zonder flits.

Catrice The Calm Call

Hierboven zie je hetzelfde lakje, nu gefotografeerd met flits. Je ziet de glittertjes nu duidelijker. Alsof je naar een sterrenhemel kijkt… Ik had nog geen zwart lakje (nee, echt niet!), ik ben dan ook erg blij dat ik The Calm Call heb weten te bemachtigen.

Catrice Coral -al -al -al

Coral -al -al -al is, hoe kan het ook anders, een koraalkleurig lakje. Ik vind dit eigenlijk meer een kleurtje voor het voorjaar dan voor een wintercollectie, maar who cares? Voor je het weet, zitten we weer midden in de lente, ik ben alvast voorbereid! Bovenstaand zie je twee laagjes Coral -al -al -al, met ook weer INM Out the Door topcoat eroverheen. Gefotografeerd zonder flits.

Catrice Coral -al -al -al

Bovenstaand hetzelfde lakje, gefotografeerd met flits. Je ziet dat de kleur nu wat zachter is. Isn’t she pretty?

Catrice Fire Tracker

Fire Tracker is één van de drie Lip Creams uit de Siberian Call collectie. Eigenlijk vond ik ze alle drie mooi, misschien is het maar goed dat alleen deze er nog was… Lip Cream zit tussen een lipstick en een lipgloss in. Hij brengt makkelijk aan dankzij een sponsapplicator en geeft geen plakkerig gevoel op je lippen, zoals sommige lipglosses weleens doen. De houdbaarheid is redelijk, na een paar uur (en een stuk of wat koppen koffie) is de Lip Cream ver van mijn lippen verdwenen en is het tijd om bij te werken.

Ik vind Siberian Call echt een prachtige collectie, met mooie warme kleuren. Wil je ook producten uit deze collectie (en woon je in de buurt van Duitsland), dan zul je snel moeten zijn, want ik begreep dat de collectie erg hard loopt.

Man Yie, heel erg bedankt voor de moeite die je voor me hebt gedaan!

Wat vind je van deze LE collectie? De moeite waard?

 

2 Comments on Catrice LE Siberian Call

 1. Leneke
  12 januari 2013 at 09:11 (9 jaren ago)

  Vooral de coral vind ik erg mooi. Leuk dat voor nagels en lippen dezelfde kleur te koop is.

  Beantwoorden
 2. ManYie
  12 januari 2013 at 09:07 (9 jaren ago)

  Leuk artikel! En graag gedaan, was een kleine moeite.

  De lip cream is erg mooi. πŸ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.