Catrice Limited Edition “Glamazona”

Dit wordt het seizoen van de dieren- en bloemenprints, alles kan en alles mag. Niet alleen mode-ontwerpers halen hun inspiratie uit de ongerepte natuur van de Amazone vol prachtige exotische bloemen en planten, ook Catrice heeft haar nieuwste limited edition “Glamazona” gebaseerd op deze kleurenpracht. Haal het regenwoud naar de stad, met sprekende kleuren en metallics, en laat het jachtinstinct in je vrij, uiteraard helemaal in glamorous stijl!

Catrice limited edition Glamazona

Glamazona by CATRICE – Absolute Eye Colour

Deze mono-eyeshadows in intense kleuren zijn gehuld in een mooi doosje, volledig in stijl van de Amazone. Ze beloven een perfecte dekking, en lang houdend te zijn. Er zijn twee varianten: twee heldere en twee metallic tinten. Verkrijgbaar in C01 I Got The Flower!, C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum, C03 Jungle Treasure en C04 cARMOURflage.

Consumentenadviesprijs: € 2,89

Catrice Limited Edition Glamazona

Glamazona by CATRICE – Lip Colour Pen

Dit zijn wel de eye-catchers van de collectie, vind ik. We zagen een dergelijk lip-product natuurlijk al eerder bij Clinique; nu brengt Catrice de Lip Colour Pen uit, in twee verschillende kleuren. De handige pennen hebben een zachte, intrekbare tip, voor een nauwkeurige applicatie en glans zonder de lippen uit te drogen. Verkrijgbaar in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower!.

Consumentenadviesprijs: € 4,99

Catrice limited edition Glamazona

Glamazona by CATRICE – Liquid Gold Topper

Wil je meer glamour aan je look geven? Deze sneldrogende textuur, als vloeibaar goud, kan over je oogschaduw worden aangebracht of op het gezicht en lichaam voor glinsterende highlights. De op water gebaseerde vloeistof heeft een hoge pigmentatie en laat je stralen, voor welke look je ook gaat. Verkrijgbaar in C01 Jungle Treasure.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Catrice Limited edition Glamazona

Glamazona by CATRICE – Defining Blush

Wat een plaatjes, deze Defining Blushes. De ultrafijne poederrouge heeft een opvallend reliëf en geeft je een frisse uitstraling. Voor een stralende teint en mooie gedefinieerde gezichtscontouren. Verkrijgbaar in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower!.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Catrice Limited Edition Glamazona

Glamazona by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

Alsof je je midden in de Amazone bevindt, met deze kleurrijke nagellak. De Ultimate Nail Lacquers bieden de meest prachtige kleuren van het regenwoud. C01 Dirty Liana, C02 I Got The Flower!, C03 I’m A Survivor en C04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum. Summer in the City!

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Catrice Limited edition Glamazona

Glamazona by CATRICE – Crocodile Cracker

Vind je de kleurtjes hierboven nog niet spannend genoeg? Deze special-effect nagellak barst open tijdens het drogen en laat een unieke metallic gouden croco-look achter op je nagels. De Crocodile Cracker geeft het mooiste resultaat wanneer het over gekleurde nagellak wordt aangebracht – voor dé look van de zomer! Verkrijgbaar in C01 cARMOURflage.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

“Glamazona” by CATRICE is in juli en augustus 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

3 Comments on Catrice Limited Edition “Glamazona”

 1. Lisa's beautybabbels
  7 mei 2013 at 14:49 (9 jaren ago)

  Hmm ik had op iets spectaculairders gehoopt. Maar ik ben toch benieuwd naar de nagellakjes en de vloeibare highlighter 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  6 mei 2013 at 21:35 (9 jaren ago)

  Weer een vrolijke collectie van Catrice, ik kijk er naar uit!

  Beantwoorden
 3. Beautyjuf
  6 mei 2013 at 19:59 (9 jaren ago)

  Wat een geweldige LE! 🙂 Ik ben erg nieuwsgierig naar de oogschaduws en de nagellakjes.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.