Catrice Lip Sugar Scrub and Balm

Tussen de nieuwe producten van Catrice die sinds begin augustus in het schap liggen, zat één product wat meteen mijn aandacht trok. Catrice Lip Sugar Scrub and Balm is, zoals de naam al verklapt, een product wat de lippen scrubt en verzorgt in één. Aangezien ik beiden wekelijks/dagelijks gebruik, leek dit me erg interessant! Ik heb hem getest, en vertel er vandaag wat meer over.

Catrice Lip Sugar Scrub and Balm

Ultieme lipverzorging! De transparante balsem smelt op je lippen en maakt ze weer glad en heerlijk zacht. Bevat exfoliërende suikerdeeltjes

Catrice is niet de eerste met een dergelijk product, ik zag het al eerder bij andere merken. Om één of andere reden leek het me nooit zo handig, een scrub in stick-vorm. Maar daar moet ik inmiddels wel op terugkomen. Het werkt juist reuze handig!

De Catrice Lip Sugar Scrub and Balm ziet eruit als een gewone lipbalm. Wel in een heel sjiek jasje, ik vind de verpakking echt heel mooi gekozen! Rosé goud en beige geven de lipbalm een geenszins goedkope uitstraling.

Gebruik en werking

Catrice Lip Sugar Scrub and Balm heeft een heerlijke, zoet-romige geur/smaak die het gebruik nog prettiger maakt. Je brengt een royale laag van de Balm aan op je droge lippen, waarbij je direct de fijne suikerkorreltjes voelt. De Balm voelt lekker romig en verzorgend aan. Vervolgens wrijf je de suikerkorrels over je lippen, door je lippen gedurende ongeveer een minuut over elkaar te bewegen. Daarna verwijder je de suikerkorrels door een tissue licht over je lippen te halen. Je kunt de suikerkorrels ook laten zitten, deze smelten vanzelf door de warmte van je lippen. Het verzorgende laagje kun je gewoon laten zitten.

Catrice Lip Sugar Scrub and BalmIk gebruik de Catrice Lip Sugar Scrub and Balm ‘s avonds voor het slapen gaan, 1 tot 2 keer per week. Het is de perfecte manier om mijn lippen zacht en verzorgd te houden, ik vind de 2-in-1 werking zó makkelijk! Na het scrubben kan de Balm gedurende de hele nacht mijn lippen verzorgen, de volgende ochtend voelen ze lekker zacht en glad. Regelmatig scrubben helpt mijn lippen erg goed om zacht en glad te blijven, zodat mijn lipsticks veel mooier staan.

Catrice Lip Sugar Scrub and Balm kost € 3,99. De producten van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Catrice Lip Sugar Scrub and Balm

 1. Evelien
  26 oktober 2018 at 21:53 (2 jaar ago)

  Ik ben een sucker voor 2-in-1 producten, en helemaal deze! Het is heel fijn om je lippen regelmatig te scrubben, zeker als het kouder wordt buiten.

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  7 oktober 2018 at 22:34 (2 jaar ago)

  Oh deze klinkt goed. Die ga ik proberen!

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  7 oktober 2018 at 15:05 (2 jaar ago)

  Het is alleen al een mooi product om te zien! Klinkt goed 🙂

  Beantwoorden
 4. Donna
  7 oktober 2018 at 14:03 (2 jaar ago)

  Als ik het tegen kom ga ik het zeker kopen. Vooral omdat het romig en verzorgend is. Ziet er ook nog eens chique uit. Mooi.

  Beantwoorden
 5. Martine
  7 oktober 2018 at 12:16 (2 jaar ago)

  Die ga ik zeker proberen! Thanks voor het uittesten!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  7 oktober 2018 at 10:14 (2 jaar ago)

  Dit moet ik kopen…..

  Beantwoorden
 7. Caro
  7 oktober 2018 at 10:09 (2 jaar ago)

  Gauw naar Kruidvat! Lijkt me heerlijk om de winter door te komen zonder die akelig droge lippen!

  Beantwoorden
 8. Marije
  7 oktober 2018 at 08:27 (2 jaar ago)

  Deze ga ik zeker even halen. Klinkt goed!

  Beantwoorden
 9. Mariska
  7 oktober 2018 at 07:47 (2 jaar ago)

  Deze heb ik ook nog en wil ik ook proberen. Hij klinkt in ieder geval wel goed, ben benieuwd!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.