Catrice Metallure: mijn aankopen

Sinds deze week (of de week daarvoor ook al?) ligt/staat de Catrice Metallure Limited Edition in het schap bij Kruidvat en Trekpleister. Omdat bij ‘ons’ Kruidvat het altijd maar weer de vraag is wanneer de nieuwe producten in het schap verschijnen, bestelde ik van de week een paar van de Catrice Metallure items via de webshop van Kruidvat, het unboxing-filmpje (waarin ik het over Catrice Metallic Allure heb in plaats van Metallure, excusez-moi!) hiervan kun je hier zien. Vandaag laat ik je mijn aankoopjes van deze collectie zien!

Catrice Metallure

Catrice Metallure: mijn aankoopjes

Hoewel de Catrice Metallure collectie me erg aansprak, heb ik uiteindelijk alleen twee nagellakjes en een lipstick gekocht. Zoals ik in het filmpje al vertelde: bronzers heb ik al zo ontzettend veel, dus hoe mooi ik het exemplaar uit deze collectie ook vind, ik heb hem keurig laten liggen *schouderklopje*.

Catrice Metallure Alluring Pink

Catrice Metallure Alluring Pink

Catrice Metallure Ultimate Nail Lacquer Alluring Pink

Alluring Pink (€ 2,99) is een lekker fris roze lakje met wel wat minder metallic effect dan ik van de persfoto’s had verwacht. Hij is vrij dun van textuur, en heeft daardoor drie laagjes nodig voor een mooie dekking. Hieronder nog een close-up van de finish, en een foto met flits:

Catrice Metallure

Catrice Metallure

Al met al vind ik het een erg mooi, ander-dan-anders-roze lakje wat vrouwelijk, maar toch vrolijk is.

Catrice Metallure Alluring Red

Catrice Metallure Alluring Red

Catrice Metallure Ultimate Nail Lacquer Alluring Red

Alluring Red (€ 2,99) is wat mij betreft dé musthave van de Catrice Metallure collectie. Prachtig intens rood, met een hele mooie metallic finish. Brengt heel makkelijk en mooi aan, zonder een al te erg streep-effect (wat veel metallic lakjes wel hebben). Dekt uitstekend in twee laagjes. Hieronder nog een foto met flits:

Catrice Metallure

Met de flits zie je dat Alluring Red een roze ondertoon heeft, waardoor de kleur warm aandoet. Ik was op slag verliefd op deze lak!

Catrice Metallure

Catrice Metallure Lip Colour Alluring Pink

Het is alweer even geleden dat ik een lipstick van Catrice kocht. Ik zwichtte bij deze collectie voor de mooie roze kleur Alluring Pink (€ 3,99). Hij is minder roze dan ik van de persfoto’s verwacht had, maar eigenlijk vind ik hem zelfs mooier. Het is een warm roze kleur, en daardoor volgens mij heel goed draagbaar voor veel mensen.

Catrice Allure Alluring Pink(zonder flits)

Catrice Metallure
(met flits)

Catrice Metallure Lip Colour Alluring Pink heeft een prima pigmentatie, het is een mooi intense kleur. Ik laat hem je later deze week nog zien in een make-up look, ik had gisteren een fluffy “no make-up en no hair-styling day”, dus dat zag er niet zo charmant op met alleen deze lipstick op, hihihi!

De Catrice Metallure collectie is een Limited Edition, en dus geldt op=op. Ik heb begrepen dat vooral Alluring Red al op veel plekken is uitverkocht, maar online is hij nog verkrijgbaar bij het Kruidvat. Wil je alle producten nog even op je gemakje op een rijtje zien, check dan dit persbericht wat ik eerder plaatste.

Heb jij al iets van deze collectie gekocht? Wat is volgens jou dé musthave?

5 Comments on Catrice Metallure: mijn aankopen

 1. Sonja
  11 augustus 2014 at 20:50 (8 jaren ago)

  De roze valt me tegen, maar de rode lak wil ik ook, ik wacht wel even tot de opruim bak (hier blijft alles liggen en dan hoef ik niet de volle prijs te betalen)

  Beantwoorden
 2. Mandy
  11 augustus 2014 at 19:13 (8 jaren ago)

  Ik heb het roze lakje gekocht en de bronzer;)

  Beantwoorden
 3. Bianca
  11 augustus 2014 at 16:57 (8 jaren ago)

  Die roze nagellak is ook erg mooi! Maar de lipstick is echt een toppertje…zo mooi! x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.