Catrice Neo Geisha LE collectie: enkele lakjes

Deze week was het een drukke bedoening in de schappen van Catrice en Essence: niet alleen kregen de nieuwe producten een plekje, bij Catrice werd ook de LE collectie Neo Geisha geplaatst (ik heb begrepen dat, waar de LE collectie van Essence nog niet geplaatst is, dit vandaag zal gebeuren). Ik was erg benieuwd naar deze collectie, de promotie-foto’s spraken mij erg aan. Uiteindelijk ging ik echter slechts met 3 van de 5 lakjes en het eyepencil naar buiten. Het eyepencil is “gewoon” mooi diep zwart, daar heb ik geen swatch van gemaakt. Van de lakjes laat ik je hieronder meegenieten:

Catrice Neo Geisha

Van links naar rechts: Dance in Gion, Madam Butterfly, Picked Cherry Blossoms

Op alle onderstaande foto’s draag ik een basecoat, 2 laagjes lak en een topcoat. Alle kleuren zijn één keer met, en één keer zonder flits gefotografeerd.

Catrice Neo Geisha

Catrice Neo Geisha

Dance in Gion is een paarsblauwe kleur met een metallic finish. Hoewel ik nooit zo van de metallic finishes ben, sprak deze mij direct aan en verdween als eerste in mijn winkelmandje. En daar ben ik blij om, ik vind hem mooi, en weer eens heel wat anders!

Catrice Neo Geisha

Catrice Neo Geisha

Madam Butterfly: een rood lakje met een warme ondertoon. Hij heeft een beetje een jelly-achtige finish. Rood mag natuurlijk niet ontbreken in deze collectie!

Catrice Neo Geisha

Catrice Neo Geisha

Picked Cherry Blossoms: vrolijk, fel roze met een heel subtiel glittertje. Hoewel ik al veel van dit soort kleuren heb, is er altijd nog wel plaats voor nog eentje erbij, ik kon hem niet laten staan.

Deze collectie bevat naast bovenstaande lakjes nog twee kleuren nagellak: Discreet Artist, een heel lichtroze, bijna wit lakje, en Planet Tokyo, een groen lakje. Beide zijn niet mijn kleur, die heb ik dus laten staan. De lip and cheek colours vond ik er erg mooi uit zien, maar ik weet van mezelf dat ik met dat soort producten uiteindelijk toch niets doe, dus die heb ik ook laten liggen.

Heb jij al iets gekocht uit deze collectie?

 

2 Comments on Catrice Neo Geisha LE collectie: enkele lakjes

 1. Vera
  13 februari 2013 at 14:01 (9 jaren ago)

  Mooie kleuren, maar niet heel erg bijzonder, ik heb in elk geval al soortgelijke. Ik vind de LE’s van Catrice en Essence de laatste tijd zo tegenvallen.. πŸ™

  Beantwoorden
 2. Lisa's beautybabbels
  12 februari 2013 at 14:37 (9 jaren ago)

  Dat roze lakje vind ik erg mooi! Ik ga zo maar eens naar de Kruidvat en snuffelen tussen al dat nieuws πŸ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.