Catrice NEONaturals limited edition

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover: de nieuwe limited edition collectie van Catrice, de NEONaturals lakjes stonden ook hier in het schap bij Kruidvat. Ik geloof dat ik al drie keer eerder tevergeefs was wezen kijken, maar door tussenkomst van de Kerstdagen stonden ze hier nΓ³g later dan normaal in de winkel. Ik was vooral heel benieuwd naar de Neons van de collectie, maar die vielen mij zo tegen, dat ik er geen enkel lakje van gekocht heb. De enige twee lakjes die ik nog een beetje mooi vond (Mr. Brightside en Mrs. Brightside), leken erg op Surreal Appeal van China Glaze die ik net gekocht heb, dus dat vond ik zonde. De rest van de neon lakjes sprak mij totaal niet aan, voor mij komen ze echt in het verkeerde seizoen.

De Naturals daarentegen: wauw! Omdat ik al best veel naturel lakjes in mijn collectie heb, heb ik het bij drie lakjes gehouden, kijk je mee naar de swatches?

Catrice Be Natural

Allereerst Be Natural: een prachtig taupe-kleurige lak met, afhankelijk van de lichtinval, een grijze en/of paarse touch. Echt zo’n kleurtje wat voor alle gelegenheden geschikt is, ik denk dat ik deze vaak zal dragen!

Catrice Be Natural

Catrice Be Natural

Bovenstaand twee foto’s (eerste zonder flits, tweede met flits), ik draag hier een laagje basecoat, twee laagjes Be Natural en een topcoat (INM Out the Door).

Catrice Have A Good Day

Dan Have A Good Day: op het eerste gezicht een gewoon muisgrijs lakje, maar als je goed kijkt, zie je een heel subtiel, prachtig glittertje er in. En dat geeft hem net even een tikje meer power.

Catrice Have A Good Day

Catrice Have A Good Day

Ook hier weer: basecoat, twee laagjes Have A Good Day, en topcoat. Bovenste foto zonder flits, onderste foto met flits.

Catrice Makes Me Smile

Wat dit lakje, Makes Me Smile, tussen de Naturals doet, is me een groot raadsel. Want dit lakje is verre van naturel, dit lakje sprankelt en schittert! Ik weet al wat ik komende Nieuwjaarsdag draag!

Catrice Makes Me Smile

Catrice Makes Me Smile

Ook hier hetzelfde recept πŸ˜‰ Waar dit soort lakjes nogal eens streperig willen lakken en eigenlijk niet echt mooi aan te brengen zijn, lakt Makes Me Smile uitstekend, met een mooi resultaat.

De NEONaturals collectie is nog tot half januari (of zolang de voorraad strekt) te koop bij het Kruidvat, ze kosten € 2,69 per stuk.

Wat vind jij van de NEONatural collectie? Heb je er iets van gekocht? En zoja: Neons of Naturals?

2 Comments on Catrice NEONaturals limited edition

 1. Jori
  4 januari 2013 at 17:47 (9 jaren ago)

  Makes me smile vandaag gekocht,erg mooi,chique en feestelijk (hoewel we in januari zitten).Bedankt voor het posten weer πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  30 december 2012 at 21:36 (9 jaren ago)

  Dat zijn inderdaad weer hele mooie kleurtjes van Catrice!
  Ik vind die grijze erg mooi voor een natural touch of colour, dat wordt weer shoppen…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.