Catrice Neonude Limited Edition

Felle neon kleuren gecombineerd met delicate nudes –de nieuwe CATRICE Limited Edition “NEONUDE” verzekert je van een zomergevoel op je nagels met negen uiteenlopende nagellakkleuren. Van stralende tinten zoals neonkoraal en fuchsia tot delicaat rosé-goud en glinsterend wit. De mini-collectie met haar trendy kleurselectie zal vanaf eind augustus t/m eind oktober in de CATRICE beautyschappen verschijnen. De Limited Edition combineert elegantie met expressiviteit en dankzij de verschillende effecten maken de nagellakken met een glanzende gelfinish elke look perfect af. Catrice Neonude is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Catrice Neonude

Catrice Neonude Mini Nail Lacquer

De negen nagellakken in praktische miniverpakking inspireren tot verschillende nagelstijlen! Voor liefhebbers van subtiel bevat de collectie vijf delicate, deels glinsterende nagellakken in subtiele nude- of rosé tinten, voor een verzorgde, fris gemanicuurde look.

Catrice Neonude

Voor fans van meer opvallende stijlen zijn er vier gedurfde neonkleuren voor een gegarandeerde blikvanger. Neon nagels kunnen bijvoorbeeld een trendy accent toevoegen aan een low-key stijl in subtiele kleuren of zomers wit. En ze zien er ook geweldig uit bij een gebruinde huid. Voor welke kleur je ook gaat, de lakken hebben allemaal een perfecte, glanzende gelfinish en blijven tot zeven dagen zitten zonder een topcoat. Adviesprijs€ 1,99.

Catrice Neonude is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Meer informatie over de producten en de Limited Editions van Catrice vind je op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.