Catrice: nieuwe najaarsproducten

Sinds ongeveer een maand liggen de nieuwe producten van Catrice in het schap bij Kruidvat en Trekpleister. Ik heb een aantal van de producten ontvangen tijdens het 3D Blogger event van essence en Catrice, die ik vandaag aan je laat zien!

Catrice

Catrice: highlights van de nieuwe producten

Ik loop momenteel een beetje achter met make-up reviews, puur vanwege tijdgebrek. Vandaar dat ik de nieuwe Catrice producten nog niet eerder aan je kon laten zien. Een gedeelte van de producten heb ik inmiddels in gebruik genomen, hier zal ik kort over vertellen wat ik er van vind. Van een paar producten zal later nog een aparte review verschijnen. Dit artikel is een soort ‘First Impression’ dus.

Catrice

Catrice

Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow

Deze nieuwe Longlasting Eyeshadows van Catrice combineren een intense kleur met een lichte uitstraling. Dankzij de crèmige poedertextuur voelen de oogschaduws erg zacht en brengen fijn aan. Links zie je de kleur 030 Diner En Blanc, en rechts 050 La Vie En Rose. Hieronder heb ik de oogschaduws geswatcht:

Catrice

Dit is slechts één veegje, de kleur is dus inderdaad mooi intens. Diner En Blanc vind ik erg koel, maar La Vie En Rose ga je zeker nog een keer terugzien in een look, dit vind ik een prachtige kleur! De Prêt-à-Lumière oogschaduws kosten € 3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleuren.

Catrice

Ultimate Nail Lacuqers

Het assortiment Catrice Ultimate Nail Lacquers is natuurlijk al ontzettend uitgebreid, maar met iedere wisseling van de collectie komen er weer mooie nieuwe kleurtjes bij. En dat vinden wij als nagellak-liefhebbers natuurlijk helemaal niet erg!

Catrice

Links zie je de kleur 118 Take A Brick (♥), in het midden 121 Plump Around, en rechts zie je één van de nieuwe Catrice Noir Noir Lacquers, 02 Noir Rouge. Alle nagellakjes dekken uitstekend in twee laagjes en hebben een houdbaarheid van een dag of vier. Ze kosten € 2,89 per stuk.

Catrice

Verleidelijke lippen

Voor de lippen heeft Catrice drie nieuwe producten: Velvet Matt Lip Cream, Shine Appeal Fluid Lipstick Intense en Matt 6hr Lip Artist (van links naar rechts).

Catrice

Velvet Matt Lip Cream is een Matte Mousse, die zijdezacht aanvoelt en de lippen niet uitdroogt. Hij brengt makkelijk en snel aan, voelt inderdaad zacht en comfortabel aan op mijn lippen en heeft een prima pigmentatie, maar helaas valt de houdbaarheid een beetje tegen. Al voor de lunch is de kleur grotendeels van mijn lippen verdwenen. Verkrijgbaar in vier kleuren, waarvan ik de kleur 060 REDvolution heb. De Velvet Matt Lip Cream kost € 3,59.

Catrice

De Shine Appeal Fluid Lipstick Intense combineert de rijke kleur van een lipstick met een intense glans. Ik vind de kleur die ik heb ontvangen (040 Rose Your Voice!) prachtig, daarnaast zijn er nog drie kleuren verkrijgbaar. De kleur is inderdaad intens, en de textuur voelt aangenaam op mijn lippen. Maar ook hiervoor geldt helaas dat de houdbaarheid wat minder is, ondanks de belofte van een langhoudende formule. De Shine Appeal Fluid Lipstick Intense kost € 3,99 per stuk.

Catrice

De Matt 6hr Lip Artist (€ 4,99) heeft mij aangenaam verrast, in alle opzichten. De vorm maakt het aanbrengen echt een fluitje van een cent, de textuur is bijzonder zacht en creamy, de pigmentatie intens en de finish is perfect mat. Ook de houdbaarheid wordt helemaal waargemaakt: tot ver na de lunch zijn mijn lippen voorzien van een prachtige kleur. In dit geval de kleur 040 HibisKiss-Proof. Deze komt binnenkort absoluut een keer terug in een look!

Catrice

Hierboven zie je de lipproducten (in omgekeerde volgorde) geswatcht.

Catrice

Deluxe Glow Highlighter

Highlighterpalettes zagen we al bij de duurdere merken, leuk dat Catrice nu ook een variant in haar assortiment heeft opgenomen!

Catrice

Het palette bevat drie tinten highlighter: champagne, roze en brons, die je huid een natuurlijke glans geven. De poeders voelen enorm zacht aan en bevatten glansdeeltjes die reflecteren in het licht.

Catrice

Van mij hadden de highlighters wel iets meer glans mogen hebben, maar als je van een wat subtielere glow in je gezicht houdt, zijn dit gewoon hele mooie kleuren. En natuurlijk heel betaalbaar, het palette kost slechts € 4,59.

Catrice

Eye & Brow Contouring Palette

Catrice heeft twee versies van het Eye & Brow Contouring Palette uitgebracht, waarvan ik de warme versie 020 But First, Hot Coffee! heb ontvangen. Met dit palette kun je én je wenkbrauwen accentureren, en een mooie natuurlijke oogschaduw aanbrengen.

Catrcie

Zoals bijvoorbeeld hier aangegeven.

Catrice

Het palette heeft een bijzonder handzaam formaatje, en is daardoor perfect om mee te nemen in je toilettas.

Catrice

Voor matte kleuren hebben de oogschaduws een prima pigmentatie, de highlighter lijkt bij het swatchen wel een beetje poederig. Met het aanbrengen valt dit gelukkig wel weer mee. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik van dit palette vind, ik ga er eerst nog even verder mee aan de slag 😉 Het Eye & Brow Contouring Palette kost € 4,59.

Catrice

Glam & Doll Super Black Liner

Deze nieuwe eyeliner van Catrice belooft langhoudende, intense en diepzwarte resultaten.

Catrice

De innovatieve, flexibele stift in de vorm van een tulp maakt het aanbrengen van zowel dunne als een wat vollere eyeliner heel eenvoudig. Zelfs voor beginners (of klunzen zoals ik?), belooft Catrice.

Catrice

De kleur is in ieder geval mooi intens, diep zwart! Verder heb ik de eyeliner nog niet uitgeprobeerd, maar ik ga hem natuurlijk nog een keer in een look verwerken. De Super Black Liner kost € 2,99.

Catrice

HD Liquid Coverage Foundation

Een product waar ik héél nieuwsgierig naar ben, maar waar ik helaas nog niet aan toegekomen ben om te testen, is de Catrice HD Liquid Coverage Foundation. Deze foundation heeft een ultralichte, vloeibare textuur en belooft een ‘high definition’ finish, een hoge dekking en een houdbaarheid tot wel 24 uur. Dat laatste vind ik dan weer niet zo interessant klinken, want er is niemand die zijn of haar foundation 24 uur lang draagt. Als hij het een uur of 12 volhoudt, vind ik het al prima.

Catrice

Je doseert de dunne foundation met een pipetje, dat vind ik altijd erg prettig werken.

Catrice

Hier zie je goed hoe dun de foundation is. Ik heb overigens de kleur 020 Rose Beige, die redelijk lijkt te matchen met mijn huid. Er zijn vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

Catrice

De dekking lijkt zo op het eerste gezicht inderdaad vrij vol, maar daar kan ik pas meer over zeggen als ik hem in gebruik genomen heb. Wat ik dus heel snel ga doen! De Catrice HD Liquid Coverage Foundation kost € 6,99.

Zoals je merkt, zijn er een aantal nieuwe producten in het assortiment van Catrice waar ik erg enthousiast over ben (nu al). Heb jij al nieuwe producten getest waar je blij van wordt? Of zie je hier producten tussen zitten waar je graag een uitgebreidere review over wilt zien? Laat het me even weten, ik doe mijn best om aan alle verzoekjes te voldoen 🙂 Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Catrice: nieuwe najaarsproducten

 1. Bianca
  4 oktober 2016 at 07:53 (4 jaar ago)

  Er zitten hele mooie budget toppers tussen, ben stiekem wel benieuwd hoe sommige producten (foundation, eyeliner) je staan en hoe jij ze gebruikt x

  Beantwoorden
 2. Deb
  2 oktober 2016 at 16:54 (4 jaar ago)

  Fijn artikel! Ik ben vooral benieuwd naar de lipproducten en het meest naar de Matt 6hr Lip Artist. Dat kleurtje dat jij hebt vind ik prachtig en is helemaal mijn ding!

  Beantwoorden
 3. Manon
  2 oktober 2016 at 16:31 (4 jaar ago)

  Mooie nieuwe producten! De highlighting palette heb ik zelf ook

  Beantwoorden
 4. Jeanelle
  2 oktober 2016 at 11:24 (4 jaar ago)

  Wat een mooie nieuwe producten! Ga zeker wat ervan proberen zoals de highlighter en de eye-liner.

  Beantwoorden
 5. Babs
  2 oktober 2016 at 11:11 (4 jaar ago)

  Fijne producten! De HD foundation staat nog op mijn wensenlijstje 🙂

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  2 oktober 2016 at 11:01 (4 jaar ago)

  Woaaaah mega combi artikel van Catrice! Ik vind dat er zoveel leuks tussen zit, vooral die foundation is TOP!

  Beantwoorden
 7. Natascha
  2 oktober 2016 at 09:59 (4 jaar ago)

  Ik vind de nieuwe producten van Catrice erg geslaagd! Zelf heb ik de foundation al een tijdje in gebruik en ik ben groot fan. Hij voelt lekker licht aan en ik vind de dekking ook perfect. Hij is niet heel dekkend maar werkt rode plekjes etc goed weg. Hij is alleen wel vrij geparfumeerd.

  Beantwoorden
 8. Marije
  2 oktober 2016 at 09:29 (4 jaar ago)

  Mooie producten weer! Ben erg benieuwd naar de eye liner, aangezien ik ook een kluns eerste klas daarmee ben.

  Beantwoorden
 9. Maartje Hendrikx
  2 oktober 2016 at 09:11 (4 jaar ago)

  Wat leuk en zo betaalbaar de Catrice producten! Ik sta iedere keer weer verbaasd hoe ze het gemaakt krijgen voor die kleine prijzen.

  Ik ga de lippenstift die wel blijft zitten in ieder geval zelf ook scoren! En naar de foundation ben ik erg benieuwd. Ik gebruik nu de bb creme maar sta open voor anderen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.