Catrice Power Plumping Gel Lipstick

In het nieuwe voorjaarsassortiment van Catrice zit een nieuwe lipstick die door de lichte textuur perfect bij de zomer past. Ik ontving twee kleuren van de Catrice Power Plumping Gel Lipstick en vertel er vandaag wat meer over!

Catrice Power Plumping Gel LipstickCatrice Power Plumping Gel Lipstick

Voor expressieve lippen: de hoogglans lipstick met hydraterend hyaluronzuur verzekert je van gladde en zichtbaar vollere lippen. De Gel Lipstick voelt aangenaam licht op de lippen. Verkrijgbaar in tien trendy kleuren met een gemiddelde tot hoge dekking.

De lipstick is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, waarvan vijf lichte nude kleuren en vijf wat opvallendere kleuren. Voor ieder wat wils dus!

Catrice Power Plumping Gel LipstickDe eerste kleur die ik ontving is 090 The Future Is Femme. Meteen een schot in de roos, want dit is echt een kleur voor mij! Ik draag graag een lipstick in rode tinten, en in het voorjaar en zomer mag daar best een oranje-koraal kleurige ondertoon in zitten.

De lipstick heeft een mooie uitstraling die niet voor duurdere merken onderdoet. Het enige waaraan je merkt dat het een budget lipstick is, is het feit dat de huls licht aanvoelt. Maar dat gewicht zegt niets over de kwaliteit van de lipstick. Het is volgens mij gewoon een trucje om ons te doen geloven dat een zwaardere lipstick beter is.

De tweede kleur die ik ontving is een nude kleur, 010 My Lips! My Rules! Deze heeft een shimmertje erin, de andere kleur is ‘gewoon’ glanzend. Deze kleur is geen kleur die ik zelf zou kiezen, maar soms moet je ook gewoon eens wat anders proberen toch?

Catrice Power Plumping Gel Lipstick Catrice Power Plumping Gel LipstickSwatches, textuur en houdbaarheid

De Catrice Catrice Power Plumping Gel Lipstick heeft een behoorlijke pigmentatie, zoals je op de foto hierboven kunt zien. Waarbij kleur 090 uiteraard intenser gepigmenteerd is dan de kleur 010, maar dat komt doordat 010 gewoon een heel lichte kleur is. De lipstick heeft een fijne geltextuur die licht en aangenaam aanvoelt op mijn lippen. Mijn lippen voelen verzorgd en glad, of ze ook echt voller zijn zie ik zelf niet echt. De houdbaarheid is redelijk tot goed: een paar koppen koffie of thee is geen probleem, maar na de lunch moet ik mijn lippen wel even bijwerken voor het mooie.

Tijd om de kleuren op mijn lippen te laten zien!

De lichte kleur is voor mij iets te bleek, zoals ik wel verwacht had. Ik vind hem zeker niet lelijk, en hij maakt mijn gezicht gelukkig niet hard zoals sommige van dit soort tinten wel doen. Maar ik draag gewoon graag wat intensere kleuren op mijn lippen.

Catrice Power Plumping Gel Lipstick090 The Future Is Femme is echt mijn kleur, I love it! ♥ Het is een fris rode kleur, die zeker als ik straks wat bruiner ben, lekker fris en zomers staat. Ik ga haar de komende maanden met veel plezier dragen!

Catrice Power Plumping Gel Lipstick kost ā‚¬ 3,99 per stuk en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on Catrice Power Plumping Gel Lipstick

 1. Miranda Aerts
  22 mei 2019 at 12:48 (4 maanden ago)

  Alhoewel de lichte kleur je ook heel mooi staat, is die mooie felle kleur echt ‘jouw’ kleur šŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Miranda Siebers
  22 mei 2019 at 11:42 (4 maanden ago)

  Leuk te lezen, las eigenlijk altijd alleen de blogs over tb Staan je beiden maar de rode staat je altijd top! Soms heb ik er ook zin aan rode lippen, goh wat lijkt dit raar nu ik het schrijf Draag altijd een glossje normaal. Maar of ik krijg ontsettend gele tanden of ik lijk net een makeup doos terwijl ik alleen een blosje en mascara op heb. Heb je tips? Liefs

  Beantwoorden
 3. Marije
  22 mei 2019 at 09:00 (4 maanden ago)

  Ik vind de rode kleur je mooi staan. Past bij jou. Ik zou eerder voor een nude gaan zelf maar dan wel een wat donkerdere dan deze.

  Beantwoorden
  • Ellen Jacobs
   31 mei 2019 at 09:45 (4 maanden ago)

   Die oranje rode staat echt weer mooi bij jou.
   Op naar t Kruidvat, de oranje rode die ik had is op en nu een andere vinden die fijn is…
   Is eenvoudiger geworden

   Beantwoorden
 4. chucky1012
  22 mei 2019 at 06:17 (4 maanden ago)

  Prachtige teinten en vooral de rode lipstick staat je het mooist šŸ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Caro
   22 mei 2019 at 07:52 (4 maanden ago)

   Je kan ze allebei goed hebben maar ja, we kennen je heel goed met de rode lippen en die kleur geeft een mooie gezichtsbalans omdat je ook een bril draagt.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.