Catrice The Little Black One Volume Mascara Waterproof

Regelmatig brengt Catrice nieuwe mascara’s uit, net zoals alle andere make-up merken. Hoewel er soms best goede tussen zitten, is er nog nooit een exemplaar geweest wat mij van mijn vertrouwde mascara heeft weten te halen. Maar ik denk dat daar verandering in gaat komen, nu ik kennis heb gemaakt met Catrice The Little Black One Volume Mascara! Deze heeft eigenlijk alles wat ik zoek in een mascara…

Catrice The Little Black One

Catrice The Little Black One Volume Mascara Waterproof

Absoluut mode-statement: the little black dress als mascara. Met stijlvol, ellips-vormig elastomeer borsteltje voor perfect gesepareerde wimpers met volume! Elegant design in leatherlook. Ook verkrijgbaar in een waterproof versie.

Catrice The Little Black OneCatrice The Little Black One Volume Mascara is dus verkrijgbaar in een gewone en een waterproof versie, ik ontving de laatste. Ik gebruik normaal gesproken eigenlijk nooit waterproof mascara, omdat ik vind dat de meeste gewone mascara´s uitstekend blijven zitten bij een enkel regenbuitje. Beide mascara´s zijn verkrijgbaar in de kleur 010 Like Jackie O. Gave naam weer!

Catrice The Little Black OneCatrice The Little Black One Volume Mascara in gebruik

Catrice The Little Black One Volume Mascara heeft een elastomeer borsteltje. Meestal vind ik dat niet zo’n succes, omdat het vaak hard en vervelend aanvoelt bij het aanbrengen van de mascara. Maar dat blijkt in dit geval niet zo te zijn, het borsteltje brengt de mascara op een prettige manier aan op mijn wimpers. Waar ik normaal gesproken eigenlijk altijd twee laagjes aanbreng, blijkt dat met deze mascara niet nodig. Tenzij je echt een wat zwaardere ooglook wil maken, dan kan het mooier zijn om een dun tweede laagje aan te brengen.

Tijd om naar de voor-en-na-foto’s te gaan kijken!

Catrice The Little Black OneHier heb ik mijn oogschaduw en oogpotlood al aangebracht. Desondanks heb ik een ‘blotebillen’-oogopslag, doordat mijn wimpers kort én licht van kleur zijn. Op de foto hieronder heb ik één laagje van de Catrice The Little Black One Volume Mascara aangebracht:

Catrice The Little Black OneDat aanbrengen gaat heel prettig, zoals ik hierboven al vertelde. De mascara laat zich mooi gelijkmatig verdelen over mijn wimpers, meteen vanaf het begin. Doordat mijn ogen met de droogte van de afgelopen weken/maanden wat meer tranen, moet ik wel even opletten dat de haartjes niet aan elkaar plakken. Maar dankzij het fijne borsteltje kan ik de haartjes heel mooi en gelijkmatig separeren. Het resultaat: mooi diep zwarte, goed gesepareerde wimpers met volume en iets meer lengte. Precies wat ik zoek in een mascara voor dagelijks gebruik!

Ik ben echt heel erg tevreden over de Catrice The Little Black One Volume Mascara. Zo tevreden dat dit voorlopig mijn dagelijkse mascara blijft, als deze op is ga ik zeker weer een nieuwe halen! Hij kost slechts € 4,59, de lage prijs ik mooi meegenomen!

De producten van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

11 Comments on Catrice The Little Black One Volume Mascara Waterproof

 1. Jeanelle
  14 september 2018 at 07:28 (10 maanden ago)

  Wat een perfecte mascara…zeker na 1 laagje ziet het er mooi uit. Deze moet ik zeker hebben.

  Beantwoorden
 2. Angela
  9 september 2018 at 07:27 (10 maanden ago)

  Wauw wat een prachtig resultaat. Enthousiast over je review! Ik ga hem gelijk aanschaffen. Kan ik dinsdag testen of hij ook saunaproof is!.

  Normaal zorg ik dat mijn wimpers en wenkbrauwen geverfd zijn.

  Dus ultieme test zou ik zeggen!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  22 augustus 2018 at 20:37 (11 maanden ago)

  Wow, wat een mooie look en zeker voor die prijs!

  Beantwoorden
 4. Sylvia W
  20 augustus 2018 at 06:22 (11 maanden ago)

  Mooie volle oogopslag, ik kan je wimpers bijna tellen! Direct door jou enthousiasme er 1 gekocht bij de trekpleister.

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  19 augustus 2018 at 11:55 (11 maanden ago)

  Oh deze is veelbelovend. Ik ga hem van de week eens halen.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  19 augustus 2018 at 11:25 (11 maanden ago)

  Wat een mooie ooglook! En ik kan wel begrijpen dat je er blij mee bent, ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 7. Monique
  19 augustus 2018 at 10:32 (11 maanden ago)

  Die mascara ziet er goed uit Natasja! Geeft een hele mooie opslag. Ik ga hem ook eens proberen.

  Beantwoorden
 8. Ellen Jacobs
  19 augustus 2018 at 10:31 (11 maanden ago)

  Klinkt positief en ziet er mooi uit op de foto
  Het proberen waard voor die prijs

  Beantwoorden
 9. Jeanelle
  19 augustus 2018 at 09:38 (11 maanden ago)

  Al een tijdje op zoek naar een goede mascara. Denk dat ik deze ga proberen.

  Beantwoorden
 10. Caro
  19 augustus 2018 at 09:34 (11 maanden ago)

  Oh wauw! Dat ziet er mooi uit zeg! En dat kost ook bijna niks hè?! Ik moet juist waterproof hebben: mijn ogen tranen altijd dus om te verkomen dat ik er elke dag uitzie als een panda, draag ik waterproof. Ik moet even uitzoeken waar dit merk verkocht wordt.

  Beantwoorden
 11. Marije
  19 augustus 2018 at 07:26 (11 maanden ago)

  Ben toe aan een nieuwe mascara dus ga zeker even kijken. Hij klinkt goed.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.