CATRICE Thrilling me softly Limited Edition

‘Belles rebel’. Zij zijn op zoek naar nieuwe wegen en meer passie in de mode. Een spannende ontmoeting met de gothic cultuur ontwikkelt zich tot een nieuwe trend. Op de catwalks zijn modellen gehuld in leer en kant. Sierlijk, mysterieus en vrouwelijk. Zwart domineert en wordt geaccentueerd met helder rood, zacht roze en nude tinten. Goud en paars geven de look een extra twist. De Limited Edition van Catrice Thrilling me Softly vertaalt deze trend vanaf eind oktober t/m november 2013 in de taal van schoonheid. Ogen, lippen en nagels worden geaccentueerd met metal of matte effecten. De innovatieve Lace Patch Eyeliners worden nu al beschouwd als dé beauty must-haves voor het komende herfstseizoen. Gothic Chic – by CATRICE.

Catrice Thrilling Me Softly

Catrice Thrilling me Softly – Lace Patch Eyeliners

Lace Patch Eyeliners zijn ware oogcouture. De symmetrische kunstwerkjes met kanten look zijn zelfklevend en garanderen een indrukwekkend resultaat. Aan te brengen boven de arcadeboog en onder de onderwimperrand. Deze spannende eyelinerlook loopt nooit uit! Verkrijgbaar in C01 Deep Black.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Catrice Thrilling Me Softly

Catrice Thrilling me Softly – Absolute Eye Colour Trio

Kleurgeheim. Deze twee zachte poederoogschaduwen bevatten elk drie tinten in perfecte harmonie. Elke oogschaduw heeft zowel matte als glinstereffecten – voor een veelzijdige trendy oogmake-up. Verkrijgbaar in C01 Soft Thrill en C02 Gentle Thrill.

Consumentenadviesprijs: € 3,89

Catrice Thrilling Me Softly

Catrice Thrilling me Softly – Cat Eyes Eyeliner Pen

Cat woman. Deze Cat Eyes Eyeliner Pen kent het geheim van prachtige kattenogen. Met de extra brede vilten tip in diepzwart creëer je een expressieve eyeliner en een elegante gothic look. Verkrijgbaar in C01 Deep Black.

Consumentenadviesprijs: € 3,59

Catrice Thrilling Me Softly

Catrice Thrilling me Softly – Better Than False Lashes Mascara UB

Femme Totale. Minimale inspanning – maximaal effect. De nieuwe Better than False Lashes Mascara Ultra Black heeft een effectieve volumeborstel om dramatische volume, ultieme lengte en extreme krul te creëren. Voor ultrazwarte wimpers met een sensationele look. Ook verkrijgbaar in het standaardassortiment in C01 Ultra Black.

Consumentenadviesprijs: € 4,59

Catrice Thrilling Me Softly

Catrice Thrilling me Softly – Wet Shine Stain Lip Lacquer

Deze beauty is zo licht als een gloss, maar heeft de kleurintensiteit en glans van een lipstick. Slechts één laagje kleurt de lippen langdurig met een briljant resultaat. Nu in een limited zachte nude tint en twee fellere roze/rode kleuren. Verkrijgbaar in C01 Innocent, C02 Thrilling and C03 Fatal.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Catrice Thrilling Me Softly

Catrice Thrilling me Softly – Smooth Blush Stick

Het mag dramatischer! De draaibare blush stick is ideaal om jukbeenderen te benadrukken met krachtig rood of roze. De superzachte textuur is eenvoudig aan te brengen, bouwt bij elke toepassing de kleurintensiteit op, en voelt heerlijk licht op de huid. Voor kleur op de wangen! Verkrijgbaar in C01 Feverish en C02 Daredevil.

Consumentenadviesprijs: € 4,59

Catrice Thrilling Me Softly

Catrice Thrilling me Softly – Ultimate Nail Lacquer

Naast de ultiem langhoudende dekking, bieden deze Ultimate Nail Lacquers ook de meest prachtige Thrilling-me-Softly tinten in nude, koel goud, paars en rood. Het kanten dessin maakt het flesje extra devine. Verkrijgbaar in C01 Discreet, C02 Suspect, C03 Occult, C04 Allure en C05 Daredevil.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Catrice Thrilling me Softly is vanaf eind oktober t/m november 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Hoewel ik het een heel mooie, vrouwelijke, en erg draagbare collectie vind, vind ik hem (misschien wel juist daardoor) niet erg bijzonder. Tussen de nagellakjes zie ik geen kleur die ik persé wil hebben, omdat ik eigenlijk van alle vijf de kleuren al wel een lakje heb wat er op lijkt. Van de Eye Colour Trio ga ik misschien wel één doosje aanschaffen, ik vind de linkse kleurencombinatie wel mooi. Verder ben ik benieuwd naar de Wet Shine Stain Lip Lacquer en de Smooth Blush Stick, maar beiden wil ik eerst even in real life zien. En jij, durf jij misschien wel de Lace Patch Eyeliners aan?

3 Comments on CATRICE Thrilling me softly Limited Edition

 1. Kim
  3 september 2013 at 12:27 (9 jaren ago)

  Die Lace Patch Eyeliners zijn leuk om te kopen voor carnaval of zo, of voor oudjaar als je lekker gek kunt doen, maar gewoon zo? Nee, niet voor mij, hihi.

  Ik vind het een leuke collectie, maar ik zie geen must have. Die lipstains zijn wel leuk.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  2 september 2013 at 22:30 (9 jaren ago)

  Heftig hoor! De producten ieder voor zich zijn wel de moeite waard maar ik zou ze deze keer niet allemaal hoeven hebben!

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on CATRICE Thrilling me softly Limited Edition

 1. […] vorige week ligt de limited edition van Catrice Thrilling Me Softly in de winkel. Ik vond de persfoto’s er erg veelbelovend uit zien, en kon dan ook niet wachten […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.