Catrice voorjaarsupdate 2020

Net als ieder jaar, vindt ook dit jaar in februari de grote Catrice voorjaarsupdate plaats. Een aantal producten in het vaste assortiment maken plaats voor nieuwe, veelbelovende producten. Ik heb een selectie van deze nieuwe producten ontvangen, en ga deze de komende weken testen en reviewen. Vandaag stel ik in een video alvast alle producten aan je voor!

Catrice voorjaarsupdate

Catrice voorjaarsupdate 2020

Diversiteit in kleuren en trends, luxe formules en innovatieve beautyproducten met hoogwaardige ingrediënten – de Catrice voorjaarsupdate 2020 biedt het allemaal. CATRICE verovert vier grote trendwerelden:

 • CLEAN & SIMPLE staat voor pure producten die slechts een paar natuurlijke ingrediënten nodig hebben om een formidabele prestatie te leveren. Zonder enig compromis.
 • Om de unieke schoonheid van elk individu te onderstrepen, vertrouwt CATRICE dit aankomende seizoen op INSTANT NATURAL PERFECTION & INGREDIENTS en presenteert producten die iedere beautylover helpen haar sterke kanten op een natuurlijke wijze te onderstrepen.
 • STRONG PERFORMANCE biedt producten die elke uitdaging aan kunnen en in elke situatie overtuigen met een onverslaanbare duurzaamheid en grote doeltreffendheid.
 • CATRICE biedt daarnaast een selectie van SURPRISE EFFECTS & COLOURS & FINISHES voor diegenen die houden van beautynieuwtjes met verrassende effecten.

Ik ontving uit iedere lijn wel één of meer producten, veel moois om uit te gaan proberen dus! Veel kijkplezier met onderstaande video!

De nieuwe producten van de Catrice voorjaarsupdate zijn verkrijgbaar vanaf februari bij Kruidvat en Trekpleister. De exacte datum kan per filiaal verschillen. Meer informatie over de producten van Catrice vind je op de Nederlandse website. Laat vooral onder dit artikel even weten naar welk product je het meest nieuwsgierig bent! Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

3 Comments on Catrice voorjaarsupdate 2020

 1. R&R
  26 januari 2020 at 22:05 (2 jaar ago)

  Klinkt alvast goed!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  25 januari 2020 at 13:34 (2 jaar ago)

  Zo te zien voor iedereen wel wat wils, ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
 3. Bouke
  25 januari 2020 at 07:30 (2 jaar ago)

  Nu al benieuwd naar je review ☺️

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.