Cenzaa Autumn Fair – fotoverslag

Afgelopen zondag zat ik om half tien in de auto. Ik was door Mireille uitgenodigd om mee te gaan naar de Cenzaa Autumn Fair in de prachtige Basic Salon Hoeve, gelegen in het mooie Twente. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken, aangezien ik Cenzaa een prachtig merk vind en door de verhalen van Mireille enorm nieuwsgierig was geworden naar dit bijzondere bedrijf. Op de Autumn Fair werden nieuwe seizoensproducten en behandelingen gepresenteerd, konden de Beautyprofessionals leuke kerstkadootjes shoppen en bovenal was er aandacht voor sfeer, lifestyle en culinaire specialiteiten. Ik heb enorm genoten, en laat jullie graag een beetje meegenieten aan de hand van foto’s.

Ik heb pas ter plekke besloten om foto’s en een verslag te maken, ze zijn daarom gemaakt met mijn iPhone en kunnen af en toe een ietsiepietsie minder van kwaliteit zijn.

Cenzaa Autumn Fair

Cenzaa Autumn Fair

Cenzaa Autumn Fair

Cenzaa Autumn Fair: De wereld van Cenzaa

Zodra we binnenstapten, voelde ik de warmte en de hartelijkheid van de mensen die bij Cenzaa werken. Allemaal praten ze met evenveel passie en warmte over ‘hun’ bedrijf, ik vond dat heel bijzonder om te mogen ervaren. Bij binnenkomst werden we verwelkomd door Petra, de oprichtster en eigenaresse van het bedrijf, waarna we het Cenzaa theeritueel mochten ervaren. Ik koos voor de Sweet Dream Tea, een heerlijke groene thee met banaan, aardbei, honing en kokosolie. Het mooie van de Cenzaa thee-varianten is, dat ze ook nog eens heel gezond zijn!

Cenzaa

Cenzaa

Bij de ontwikkeling van Cenzaa heeft het Inside & Outside programma basis gestaan voor effectieve huidverbetering van binnen- en van buiten. Het zorgt er uiteindelijk van binnenuit voor dat u een mooiere huid krijgt. Cenzaa speelt hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect.

Cenzaa

Vier geursensaties van Cenzaa bij elkaar: twee Home Fragrances, Fragrance Sticks en de nieuwste geur van Cenzaa: Eau d’Hello (die hemels ruikt). Binnenkort mag ik je hier meer over vertellen, ik kan niet wachten!

Cenzaa Autumn Fair

De vier Bath & Body Scrubs bij elkaar, onlangs schreef ik over de Sweet Himalaya Salt.

Cenzaa Autumn Fair

Cenzaa

In het kort uitgelegd waar Cenzaa voor staat: meer dan alleen huidverzorging!

Autumn Fair

Cenzaa Autumn Fair

Inspirerende tekst aan de muur in het Cenzaa Café…

Cenzaa

Cenzaa

Om het belang van gezonde voeding voor een gezonde huid te onderstrepen, stond Remko van Paleo Bro’s de hele dag de meest heerlijke en pure gerechten te maken. De smoothie was zó lekker, die zou ik iedere ochtend wel als ontbijt lusten!

Cenzaa

Cenzaa

Cenzaa Autumn Fair

Een paar van de prachtige nieuwe seizoensproducten.

Cenzaa Autumn Fair

Een schap vol met Cenzaa moois en lekkers…

Cenzaa

In een aparte, sfeervolle ruimte waren de diverse kerstkadootjes gepresenteerd, uiteraard helemaal in stijl!

Cenzaa

Cenzaa

Cenzaa

Autumn Fair

Cenzaa

We mochten ook nog even boven een kijkje nemen, waar de trainingsruimte is. Hier krijgen de Cenzaa schoonheidsprofessionals trainingen over de nieuwste producten en behandelingen.

Cenzaa

Autumn Fair

Cenzaa is onderdeel van de Summery Cosmedical Group. Nog niet zo heel lang geleden werd er een compleet nieuw (al even mooi) merk geïntroduceerd: IK Skin Perfection. Dit merk bevat alleen 100% klinisch bewezen ingrediënten, die allemaal uitvoerig getest en dierproefvrij zijn. De producten bevatten 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve ingrediënten. Ik ken het merk zelf nog niet, maar het ziet er ontzettend mooi en veelbelovend uit!

Autumn Fair

Autumn Fair

IK Skin Perfection

IK Skin Perfection

Cenzaa

Prachtige badoliën van Cenzaa, ook weer verdeeld in: Sweet, Calming, Rebalancing en Energetic.

Cenzaa Autumn Fair

Cenzaa Autumn Fair

Ik vond de Cenzaa Autumn Fair een ontzettend mooie en interessante belevenis, ik heb enorm genoten van de ambiance, de lieve en enthousiaste mensen en de prachtige producten (je kent vast wel de uitdrukking “als een kind in een snoepwinkel”?). Met een tas vol Cenzaa producten ging ik weer naar huis, hierover ga ik jullie binnenkort natuurlijk weer alles vertellen, om te beginnen over de heerlijke Eau d’Hello. Ik wil alle mensen van Cenzaa heel hartelijk bedanken voor hun warme ontvangst!

9 Comments on Cenzaa Autumn Fair – fotoverslag

 1. Cenzaa Nederland
  30 oktober 2014 at 10:13 (8 jaren ago)

  Super dat je er was en je hebt de sfeer van deze dagen prachtig weten vast te leggen op foto!

  Beantwoorden
 2. Marinke
  29 oktober 2014 at 19:55 (8 jaren ago)

  Wauw… In 1 woord: jaloers!! 🙂

  Beantwoorden
 3. Talitha
  29 oktober 2014 at 18:33 (8 jaren ago)

  Wow wat een goede sfeer en wat een mooie producten!
  Ik ben benieuwd naar de producten die je hebt gekregen.
  als je er nog eens heen gaat kun je meteen doorrijden naar mij toe, dat is maar een klein stukje verder 😉

  Beantwoorden
 4. Annette
  29 oktober 2014 at 17:10 (8 jaren ago)

  Wat een mooi verslag en de producten zien er prachtig uit. Ben benieuwd naar de reviews.

  Beantwoorden
 5. Mieke
  29 oktober 2014 at 11:59 (8 jaren ago)

  Wat mooi zeg, fijne sfeer! Ik ben benieuwd naar de reviews!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  29 oktober 2014 at 09:06 (8 jaren ago)

  Wat een mooie producten!
  De foto’s zijn heel goed, je hebt de sfeer goed vast weten te leggen.

  Beantwoorden
 7. Mireille
  29 oktober 2014 at 07:35 (8 jaren ago)

  Jij maakt met je iPhone net zo’n mooie foto’s als met de camera. En ik voelde me net zo als jij toen ik 5 jaar geleden dit fantastische bedrijf binnen stapte.

  Beantwoorden
 8. Bianca
  29 oktober 2014 at 07:33 (8 jaren ago)

  Wat gaaf dat je daar bent geweest ziet er allemaal zo mooi en netjes uit ( en lekker dichtbij mij haha). Ben benieuwd wat voor producten je allemaal mee hebt gekregen x

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  29 oktober 2014 at 06:46 (8 jaren ago)

  Prachtige foto’s met zulke mooie spullen!
  Nu ben ik dan ook zeer benieuwd naar de spullen die je had meegekregen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.