Cenzaa Bath & Body Scrub

Een product wat ik voor twee van mijn favoriete beauty-rituelen kan gebruiken en wat ook nog eens hemels (en langdurig) ruikt: een echt verwen-product dus. Vandaag vertel ik je meer over de Cenzaa Bath & Body Scrub!

Cenzaa Bath & Body Scrub

Cenzaa Bath & Body Scrub

Cenzaa Bath & Body Scrub Sweet Himalaya Salt

Het reinigen en verzorgen van de huid met ontspannende badrituelen is gebaseerd op eeuwenoude tradities uit het verre Oosten. De heerlijk geurende Cenzaa Bath & Body Scrub collectie neemt u mee naar hogere sferen door zoutkristallen uit het Himalaya gebergte en prachtige Ayurvedische badoliën.

De Cenzaa Bath & Body Scrub is verkrijgbaar in vier varianten/geuren: Sweet, Calming, Rebalancing en Energetic. Ik koos voor Sweet, een geur waar ik direct verliefd op werd.

Cenzaa Bath & Body Scrub

Cenzaa Bath & Body Scrub

Cenzaa Bath & Body Scrub bevat een hoge concentratie Himalaya Zout, wat dode huidcellen verwijdert, oneffenheden op de huid egaliseert en de huid zuivert en verzacht.

Cenzaa Bath & Body Scrub

Cenzaa Bath & Body Scrub: dubbel genieten

Omdat je Cenzaa Bath & Body Scrub op twee manieren kunt gebruiken, is het heel zuinig in gebruik. Het is namelijk zowel als Body Scrub als als badzout te gebruiken. Ik laat het bad vollopen, stap in bad, maak mijn huid vochtig en scrub dan eerst mijn huid. Daarna laat ik me in het badwater glijden en lost het badzout langzaam op in het warme water (eventueel kun je nog een beetje extra Cenzaa Bath & Body Scrub toevoegen, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid). Je hebt dus niet én een scrub-product én een bad-product nodig, maar geniet optimaal van dit heerlijke, luxe aanvoelend én geurend product.

Cenzaa Bath & Body Scrub

Cenzaa Bath & Body Scrub

Cenzaa Bath & Body Scrub heeft een heel fijne scrub-korrel, waardoor het de huid op een milde wijze ontdoet van dode huidcellen. Zelfs toen ik onder de allergie-uitslag zat (allergisch voor de beroemde Robijn wasmiddel en wasverzachter met Zwitsal-geur), kon ik deze scrub prima gebruiken en had het in bad een heilzame, jeukstillende werking op mijn huid dankzij de zuiverende mineralen. Mijn huid voelt na het bad niet droog of trekkerig, maar juist heerlijk zacht en verzorgd.

Ik vind het lastig om de geur van de Sweet Himalaya Salt te omschrijven. Hij ruikt zoet, maar zwoel en ik vind het een heel “luxe” geur. De geur blijft enorm lang hangen: als ik er ’s avonds mee in bad ben geweest, ruik ik de volgende ochtend de geur nog steeds op mijn huid. Verwennerij ten top! Voor het ultieme-in-het-kwadraat geurgenot is er een bijpassende bodylotion Sweet Body Relief verkrijgbaar en een Body Fragrance Sweet Body Mist (die beiden hoog bovenaan mijn verlanglijstje staan, maar ik niet mag kopen van mezelf zolang mijn kast nog uitpuilt met soortgelijke producten).

Cenzaa Bath & Body Scrub is echt een aanrader als kadootje voor jezelf, voor je liefste vriendin, zus, moeder of wie dan ook. Iedereen die je een momentje van luxe voor zichzelf gunt. Dit heerlijke, multi-functionele product is o.a. verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille, een pot van 350 gram kost € 14,95.

Heb jij ook zo’n ultiem verwen-product voor in bad of onder de douche?

4 Comments on Cenzaa Bath & Body Scrub

 1. Marinke
  16 september 2014 at 20:04 (8 jaren ago)

  Heerlijk is ie he.. Ik heb deze in sweet en calming, vind ze beide echt super.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  16 september 2014 at 07:43 (8 jaren ago)

  Vanaf dag 1 dat ik Cenzaa in mijn assortiment heb ben ik verliefd op deze hemelse geur.

  Beantwoorden
 3. Bianca
  16 september 2014 at 07:33 (8 jaren ago)

  Klinkt heerlijk volgens mij zijn alle Cenzaa producten top deze vind ik ook nog eens goed betaalbaar ook (voor mijn eigen budget dan) x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.