Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

In het afgelopen jaar heb je hier op Beautyspots regelmatig kunnen lezen over de Cenzaa Botanic Treasure producten, een heel bijzondere serie gezichtsverzorgingsproducten met een unieke, fantastische werking. Ik vind het ontzettend leuk om over zulke mooie producten te schrijven, en vond het dan ook jammer toen het laatste artikel over deze serie online stond. Maar gelukkig kreeg ik een maand of twee geleden bericht van Cenzaa, dat er drie nieuwe Botanic Treasure producten waren ontwikkeld, en ik mag ze weer aan jullie laten zien! Vandaag begin ik met de eerste van de drie: de Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea.

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea is een mengsel van verschillende biologische planten. Het drinken van deze verfijnde en romige thee is goed voor de huid, omdat de thee vitamine E, C en zink bevat. Ideaal om te drinken aan het eind van de dag of na een drukke week. Trakteer uzelf en geniet iedere dag van deze rustgevende, 100% biologische kruidenmelange!

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

Ik ben niet een typisch koffie- of thee-mens, ik houd van beiden net zoveel. Koffie helpt me ’s ochtends om de dag te starten, ik kan echt genieten van de heerlijke geur van mijn eerste kop koffie, of dat nu doordeweeks of in het weekend is. Maar ’s middags schakel ik over naar thee, voor momentjes van rust gedurende mijn vaak hectische dagen. Vooral ’s avonds, als ik achter mijn laptop aan het werk ben voor Beauytspots, kan ik echt genieten van verse thee met bij voorkeur rustgevende smaakjes. Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea past hier perfect bij!

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea bevat alleen maar biologische plantenextracten: Appel, ananas, rozenbottel schillen, sinaasappel, hibiscus, meloen, bramenbladen, sinaasappelschillen en goudsbloem.

De thee is rijk aan vitamine C en E en zink, die een zuiverende en herstellende werking op de huid hebben. Niet dat je je dagelijkse huidverzorging kunt skippen als je regelmatig een kopje van deze thee drinkt ๐Ÿ˜‰ , maar het biedt wel een goede ondersteuning.

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea zit in hetzelfde plastic potje als de andere losse thee-creaties van Cenzaa. Ik vind het een handig รฉn handzaam potje, wat bovendien niet misstaat op een gezellig dienblad. Het etiket heeft dezelfde look als de andere producten uit de Botanic Treasure lijn.

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

Zodra je het deksel van Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea open draait, komt een bijzondere geur je tegemoet. De geur is tegelijkertijd fruitig, warm en romig. Ik vind de geur echt passen bij een momentje me-time.

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea is zuinig in gebruik: je hebt slechts een theelepel per kop nodig, die je maximaal vijf minuten laat trekken. Doordat de Dream Tea geen toevoegingen bevat, blijft ze licht van kleur (dit is na drie minuten trekken, ik houd van een lichte thee).

Toen ik las dat de thee Hibiscus bevat, had ik even mijn twijfels. Ik vind de smaak van Hibiscus namelijk nogal scherp en overheersend, het is echt een smaak waar je van moet houden. De overige fruit- en kruidenextracten neutraliseren de scherpe smaak echter perfect: ik proef wel dat er hibiscus in zit, maar slechts ‘op de achtergrond’. Ik vind het een erg lekkere en smaakvolle thee, die licht en lekker drinkt, en rustgevend werkt. En dat is mooi meegenomen in deze (ieder jaar weer) drukke decembermaand. Dat hij daarnaast ook nog eens heel gezond en goed voor mijn huid is, vind ik een mooi pluspunt!

Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea (โ‚ฌ 9,95/70 gram) is verkrijgbaar via de diverse Cenzaa salons, klik hier om een salon bij jou in de buurt te zoeken.

Wat is jouw favoriete thee-momentje?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Cenzaa Botanic Tranquility Dream Tea

 1. Miranda Aerts
  11 december 2015 at 06:39 (7 jaren ago)

  Ik drink de hele dag thee, maar het meest geniet ik van m’n mok thee in de avond.
  Ik drink dan graag Sencha thee, groene thee met citroen schilletjes en citroengras.

  Beantwoorden
 2. Wojis
  10 december 2015 at 19:50 (7 jaren ago)

  Kan het bijna ruiken, lekker. Ziet er ook heel mooi uit, leuk om cadeau te doen of om jezelf eens goed te trakteren.

  Beantwoorden
 3. mariรซlle
  10 december 2015 at 08:02 (7 jaren ago)

  Dik heb nog nooit zo’n luxe thee geprobeerd, echt alleen voorverpakt haha… dit lijkt me wel heel lekker!

  Beantwoorden
 4. mireille
  10 december 2015 at 07:43 (7 jaren ago)

  Heerlijk theetje. Heb al heel wat kopjes van deze mooie thee aan mijn klanten mogen schenken.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  10 december 2015 at 06:51 (7 jaren ago)

  Het ziet goed uit.
  Ben een echte theeleut.
  Leuk om kado te geven.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.