Cenzaa Botanic Treasure programma

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten, brengt Cenzaa (één van mijn favoriete merken op het gebied van gezichtsverzorging) twee keer per jaar een Seasons-lijn uit. Een lijn die helemaal afgestemd is op de behoeften van de huid gedurende dat seizoen. In de zomer heeft ze nu eenmaal een andere verzorging nodig dan in de koude wintermaanden. Dit jaar is de Seasons-lijn een wel heel bijzondere: het Cenzaa Botanic Treasure programma. Een revolutionaire serie producten, met bijbehorende behandelingen bij de Cenzaa Experts!

Cenzaa Botanic Treasure

Cenzaa Botanic Treasure

Op de Beauty Trade Special lanceerde Cenzaa het revolutionaire Botanic Treasure programma. In samenwerking met vooraanstaande laboratoria, farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten is deze baanbrekende collectie ontwikkeld. Geïnspireerd door de rijkdom van earth friendly food en krachtige botanische plantenstamcellen, is het nieuwe DNA, speciaal voor de huid ontwikkeld. Deze unieke combinatie van ingrediënten en bijzondere luchtdichte verpakkingen maken de Botanical Treasure een onoverwinnelijk team om er zo lang mogelijk jong en stralend uit te zien.

Cenzaa Botanic Treasure is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten uit de “research” van plantenstamcel-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve botanische plantenstamcellen te gebruiken in de cosmedische producten. In elke stamcel vindt men alle levensbelangrijke voedingsstoffen en vitale werkstoffen ter bescherming van de huidstamcellen. Met iedere aanwending van de Botanical Treasure collectie wordt de levensduur van de huidstamcellen verlengd en het verouderen van de huid duidelijk vertraagd. De meest kostbare en geavanceerde stamcell technologieën zorgen voor vernieuwde vitaliteit.

Cenzaa Botanic Treasure

Cenzaa Botanic Treasure: de producten

Het Cenzaa Botanic Treasure programma bestaat uit de volgende vijf producten:

 • Cleanser Silky DNA Solution: [StemCell Bi-phase Cleanser] is een bijzondere reiniging en voelt tijdens het aanbrengen als een gel, maar verandert met water in een belevenisvolle olie met een zijde touch!
 • Serum Glorify DNA Solution: [StemCell Bi-Phase Rebuilding Complex] is een zijdezacht complex en bevat de geavanceerde stamcell technologie, evenals krachtige antioxidanten.
 • Cream Vitality DNA Solution: [24H StemCell Youthfull DNA Cream] is de essentie van vitaliteit, gevoed door plantaardige stamcellen, beautyfoods en anti-oxidanten die huidveroudering tegen gaan.
 • Masq Harmony DNA Solution: [StemCell Cool Repair] doordrenkt de huid met een golf aan hydratatie, rijk aan plantaardige stamcellen, krachtige antioxidanten en Beautyfoods.
 • Royal Fujian Tea: een uiterst verfijnde en bovenal heilzame thee. De “koning” van de ongelooflijk krachtige anti-oxidanten en is zonder twijfel de Beautyfood die in onze dagelijkse verzorging niet mag ontbreken. De traditionele thee geeft uw thee-ceremonie een koninklijke healthy touch.

De komende maanden (vanaf volgende week) ga ik jullie alle producten uit het Cenzaa Botanic Treasure programma afzonderlijk laten zien. Enerzijds omdat ik de producten te mooi vind om ze in één artikel “af te raffelen” en het daardoor wel een erg lang artikel zou worden, anderzijds omdat ik naast de gezamenlijke werking van de producten, ook de werking van ieder product afzonderlijk wil ervaren en reviewen. Er staat jullie dus nog veel moois te wachten!

Cenzaa Botanic Treasure

Cenzaa Botanic Treasure: het Botanic Beauty Menu

Voor een optimale beleving van Botanical Treasure (en omdat je jezelf best wel eens mag verwennen) combineer je de producten die je thuis gebruikt, met behandelingen bij een Cenzaa Expert. Met het bijzondere Botanic Beauty Menu stel je zelf de behandelingen samen aan de hand van de ‘menukaart’. In overleg met je schoonheidsspecialist(e) kies je voor de behandeling(en) waar jij en je huid op dat moment behoefte aan hebben.

Zo kun je bijvoorbeeld vlak voor je vakantie kiezen voor de Microderma Treasure Polish, om je huid optimaal voor te bereiden op zon, zee en strand, en kies je na je vakantie misschien juist liever voor de speciale behandeling voor hals en decolleté, de Glorify Treatment. Het ‘hoofdgerecht’,  de basisbehandeling, kun je met of zonder uitgebreide DNA Treasure massage kiezen. En als je voor een hoofd- en bijgerecht kiest, krijg je er een ‘dessert’ in de vorm van een Eye Supreme Treatment of een Glorify Lip Treatment gratis bij!

Cenzaa Botanic Treasure

Ik koos bijvoorbeeld gisteren nog, in overleg met mijn schoonheidsspecialiste Mireille, voor de Eye Supreme Treatment, een luxe ‘verwen-behandeling’ voor de tere huid rondom je ogen. Eerst wordt pure hyaluronzuur (hyaluronzuur is één van de meest vochtinbrengende en vocht-vasthoudende ingrediënten op het gebied van huidverzorging) met afvoerende bewegingen in de huid gemasseerd, waarna hier overheen het Delight Touch masker (een “intensief hydraterend, herstellend en voedend masker”) wordt aangebracht. Dit wordt met bergkristallen in de huid gemasseerd, wat voor een heerlijk ontspannen en weldadig gevoel zorgt. Mijn huid knapte hier zó ontzettend van op…

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Cenzaa Botanic Treasure producten, en kun je niet wachten op mijn reviews? Neem dan alvast een kijkje op de website van Cenzaa, je vindt hier van alle producten een korte omschrijving.

Naar welk van de producten uit de Cenzaa Botanic Treasure lijn ben jij het meest benieuwd?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on Cenzaa Botanic Treasure programma

 1. Marieke
  30 mei 2015 at 13:11 (7 jaren ago)

  Mooie producten, ik ben heel benieuwd naar je reviews!

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  29 mei 2015 at 10:10 (7 jaren ago)

  Ik heb nog nooit wat geprobeerd van dit merk, maar ik ben er wel onwijs benieuwd naar!

  Beantwoorden
 3. mireille
  29 mei 2015 at 07:45 (7 jaren ago)

  Cenzaa heeft weer iets heel moois neergezet met deze bijzondere producten.

  Beantwoorden
 4. Bianca
  29 mei 2015 at 07:39 (7 jaren ago)

  Vooral het serum, masker en thee lijken mij heerlijk en fijn om te gebruiken x

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  29 mei 2015 at 06:52 (7 jaren ago)

  Zo zeg dat klinkt zeer goed!
  De menukaart is erg handig dat de producten op jouw huid afgestemd zijn!
  Mijn huid van het gezicht kan ook wel een boost gebruiken 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.