Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist

Het is weer tijd voor een product uit de Cenzaa Botanic Treasure seizoenslijn: de Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist. Alle producten uit deze lijn bevatten plantaardige stamcellen, superfoods en antioxidanten en helpen huidveroudering tegen te gaan. Echte krachtpatsers zijn het, ik was natuurlijk weer erg benieuwd of dit product mijn verwachtingen waar zou maken!

Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist

Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist

Vitality DNA Mist Stemcell Nutrition Lotion is een fluweelzachte en vitaliserende 2 in 1 formule, gevoed door plantaardige stamcellen, beautyfoods en antioxidanten die huidveroudering tegengaan. De Vitality DNA Mist met hydraterende en huidverbeterende eigenschappen werkt verkwikkend, verzachtend en stimuleert de opname en de effectiviteit van uw huidverbeterende producten na de reiniging. Geschikt voor alle huidtypen.

Waar veel toners vooral een verfrissende werking hebben en een extra (wat mij betreft onmisbare) stap in de reiniging van de huid vormen, doet deze Vitality DNA Mist dus meer.

Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist

Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist

Net als de andere producten uit de Botanic Treasure lijn, bevat Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist veel moois en goeds voor de huid: plantaardige stamcellen van Madelief en de vlinderstruik, extracten van Zwarte bes (staat bekend om zijn antioxidanten) en Aloë Vera (werkt verzachtend en helend op de huid) en Wilde Indigo (werkt reinigend op de huid). Een 72-uurs Total Moist Complex zorgt ervoor dat de huid intensief gehydrateerd wordt en herstelt de vochtbalans van de huid.

Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist

Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist zit in een sprayflacon, je kunt de mist rechtstreeks op de huid sprayen. Zelf spray ik het liever eerst op een wattenschijfje en breng het daarmee aan, omdat ik de spray nogal enthousiast vind 😉 Voor de werking maakt dit overigens niets uit.

Al direct bij het aanbrengen merk ik dat dit niet zomaar een verfrissende toner is. De Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist voelt enorm zacht op mijn huid, en de verzorgende en verkwikkende ingrediënten zorgen ervoor dat mijn huid (na de eerste stap in mijn reinigingsroutine) gekalmeerd wordt en direct ontspannen aanvoelt. En inderdaad: het lijkt erop dat de gezichtscrème of serum die ik daarna aanbreng, makkelijker en beter wordt opgenomen door mijn huid. Daarnaast valt het me op, dat naarmate ik de toner langer gebruik, de roodheid in mijn gezicht stukken minder wordt. Dit is echt een toner die een stapje extra doet voor mijn huid!

Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist

Vanwege zijn intensief hydraterende en verzorgende eigenschappen is Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist ook erg geschikt voor de momenten dat je huid wat extra’s kan gebruiken, zoals wanneer ze erg droog is (in de zomer, of juist in de winter, als de verwarming in huis hoger staat), in het vliegtuig of als je de hele dag in een ruimte met airco werkt. Ik gebruik de mist gewoon dagelijks als onderdeel van mijn verzorgingsroutine, en ben inmiddels een beetje ‘verslaafd’ geraakt aan het zachte, ontspannen gevoel wat hij mijn huid geeft. Zeker in de koude wintermaanden waarin we nu zitten, kan mijn huid dit product erg waarderen!

Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist (€ 21,95/150 ml) is verkrijgbaar bij de diverse Cenzaa schoonheidssalons. Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Gebruik jij iedere dag een toner als onderdeel van je gezichtsverzorgingsroutine?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Cenzaa Botanic Treasure Vitality DNA Mist

 1. Miranda Aerts
  19 januari 2016 at 17:56 (7 jaren ago)

  Ik gebruik twee keer per dag een gezichtstoner maar die is minder luxe dan deze, hij klinkt hek goed!

  Beantwoorden
 2. Manon
  19 januari 2016 at 17:22 (7 jaren ago)

  Dit lijkt me een heerlijke mist !

  Beantwoorden
 3. mariëlle
  19 januari 2016 at 10:46 (7 jaren ago)

  Oooh zo’n mist is heerlijk, zeker nodig voor mij in de zomer!

  Beantwoorden
 4. mireille
  19 januari 2016 at 07:24 (7 jaren ago)

  Wat een toppertje hè deze lotion / mist. Kan ieder huidje nu wel gebruiken zo’n vocht boost.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  19 januari 2016 at 06:35 (7 jaren ago)

  De huid zal er zeker blij mee zijn want het is ontzettend droog en door je goede review ga ik er eens meteen naar kijken.
  Extra huidverzorging met de juiste producten is altijd goed.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.