Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Vorige week vertelde ik jullie over de nieuwe Cenzaa Botanic Treasure lijn, een serie producten die is geïnspireerd op “de rijkdom van earth friendly food en krachtige botanische plantenstamcellen”. De komende weken/maanden ga ik jullie alle producten afzonderlijk laten zien, vandaag is als eerste de Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution aan de beurt.

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

De volgorde waarin ik jullie de producten uit de Botanic Treasure lijn ga laten zien, is de volgorde waarin je de producten ook gebruikt. Vandaar dat de Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution als eerste aan de beurt is: huidverzorging start met een goede reiniging, iedere dag weer. Je kunt nog zo’n goede en mooie gezichtscrème gebruiken: op een vieze huid komt deze niet tot zijn recht. Reiniging is een stap die je niet ‘mag’ overslaan. Natuurlijk kun je best eens een keer voor een makkelijke, snelle reiniging kiezen als je moe bent of niet lekker in je vel zit, maar probeer van de reiniging gewoon een momentje voor jezelf te maken, dan voelt het al veel minder als ‘moeten’. Wellicht dat deze Cleanser je daar een handje bij kan helpen!

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution is een bijzondere reiniging en voelt tijdens het aanbrengen als een gel, maar verandert met water in een belevenisvolle olie met een zijde touch! Deze milde en rijke cleanser bevat plantaardige stamcellen en brengt de cellen in het huidweefsel in balans, zit vol met antioxidanten en vertraagt de effecten van schadelijke vrije radicalen. De voedende, herstellende Beautyfoods zorgen voor een zijdezachte, zuivere en gehydrateerde huid, de cleanser is tevens geschikt voor de gevoelige huid.

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution: ingrediënten

De ingrediëntenlijst van Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution is indrukwekkend te noemen. Zo bevat ze extracten van de superfoods Quinoa, Gojibes, witte thee en Ginkgo Biloba, plantaardige stamcellen van Madelief, Malrove, Edelweiss en vlinderstruik en voedzame ingrediënten Cranberry, Aloë Vera, Karitéboter en Acaibes. Al dit moois samen zorgt voor de bijzondere werking van deze gezichtsreiniger, die de huid niet alleen reinigt, maar ze tegelijkertijd een intensieve verzorging geeft, die zowel tijdens als na het gebruik duidelijk voelbaar is.

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Met zoveel mooie ingrediënten is het natuurlijk belangrijk om deze zo lang mogelijk goed en werkzaam te houden. Net als alle andere Cenzaa producten zit de Silky DNA Solution daarom verpakt in het unieke Bag in Bottle-systeem. Dit zuurstofdichte systeem garandeert de houdbaarheid van werkstoffen voor optimale huidverbetering.

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Zo uit de flacon ziet de Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution er uit als een doorzichtige gel met een stevige textuur. Zodra de Cleanser echter in aanraking komt met water, verandert ze in een melkachtige olie met een zijdezachte textuur. It’s like magic! Je kunt de Cleanser op verschillende manieren gebruiken: masseren tussen je nat gemaakte handen, zodat je de olie rechtstreeks op de huid aanbrengt. Of de gel aanbrengen op een vochtige huid, zodat deze op de gezichtshuid verandert in de zachte olie. Of, zoals ik het zelf het prettigst vind: de gel aanbrengen op een droge gezichtshuid (ik heb dan wel eerst het grootste gedeelte van mijn make-up verwijderd met bijvoorbeeld een micellair water), en daarna de vingertoppen nat maken onder de lauwwarme kraan, en daarmee de gel/olie over en in de huid masseren.

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Het gevoel van de Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution op mijn huid is niet alleen heel zacht te noemen, het voelt als pure luxe op mijn huid, en dat gewoon op mijn eigen badkamer, iedere dag weer! Dit luxe gevoel wordt nog eens versterkt door de erg aangename geur, die tegelijk groen en een tikkeltje zoet is. Daarnaast doet de zachte reiniger ook uitstekend zijn werk (wat natuurlijk het belangrijkste aspect is). Mijn huid is best gevoelig voor onzuiverheden, maar deze verminderden zichtbaar toen ik deze Cleanser van Cenzaa een tijdje in gebruik had. De zachte textuur van de olie zorgt er bovendien voor dat mijn huid niet trekkerig aanvoelt na het reinigen, maar extreem zacht en verzorgd, en na verloop van tijd merk ik zelfs dat ze een mooiere glow en uitstraling krijgt. En zelfs op dagen dat mijn huid door omstandigheden erg gevoelig was en eigenlijk niets kon verdragen, voelde de Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution zacht en aangenaam, ze is dan ook geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige. Met deze cleanser is gezichtsreiniging geen opgave meer!

De afgelopen weken heb ik mijn huid door mijn privé-omstandigheden niet zo goed behandeld. Ik deed wel de ‘noodzakelijke’ dagelijkse verzorging, maar de extraatjes zoals scrubben en een maskertje schoten er bij in. Desondanks ziet mijn huid er nog steeds mooi en gezond uit, ik schrijf dit toe aan de Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution, doordat deze meer doet dan alleen het schoonmaken van je huid.

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

Jullie weten inmiddels wel dat ik groot fan ben van de producten van Cenzaa, ik heb er al een aantal mogen reviewen. Ik heb inmiddels bijna alle producten uit de Botanic Treasure lijn, waar de Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution onderdeel van is, korte of langere tijd getest, en ik kan niet anders dan concluderen dat Cenzaa zichzelf met deze lijn echt overtroffen heeft. Ik meen dat de lijn gedurende een jaar verkrijgbaar is, maar ik hoop echt dat de producten opgenomen worden in de vaste collectie (ik denk dat ik een online petitie ga starten 😉 ). De volgende review, over het Serum Glorify DNA Solution, volgt over een paar weken!

Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution (€ 29,95/150 ml) is verkrijgbaar bij alle Cenzaa Experts, je vindt degene bij jou in de buurt via deze pagina.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

3 Comments on Cenzaa Cleanser Silky DNA Solution

 1. Mariëlle
  5 juni 2015 at 08:03 (7 jaren ago)

  Dit klinkt wel heel erg goed hoor! Ik heb nog niets geprobeerd van Cenzaa maar ik lees er veel goeds over; ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
 2. mireille
  5 juni 2015 at 07:15 (7 jaren ago)

  Volkomen met je eens vind de producten ook echte toppers en van mij mogen ze blijven.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  5 juni 2015 at 07:07 (7 jaren ago)

  Fijn dat dit zuinig in gebruik!
  Dit merk huidverzorgingsproducten staat al lange tijd op mijn wishlist.
  In een grote stad zijn er zoveel fabrieken, vrachtwagen en auto’s dus een vervuilde huid heeft men snel en dat is niet goed voor de huid van het gezicht.
  Dan is het belangrijk om de huid eens grondig en goed te reinigen.

  Prachtige dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.