Cenzaa Eau d’Hello: the new fragrance by Cenzaa

Ik ken het merk Cenzaa nog niet zo heel lang (ik denk nu ongeveer driekwart jaar), maar het heeft op mij direct diepe indruk gemaakt. Ik schreef al vaker artikelen over hun fijne en goede verzorgingsproducten, waar mijn huid (en ik) erg blij van wordt. Naast de goede werking, vind ik de producten van Cenzaa ook bijzonder vanwege de heerlijke geuren. Ik was dan ook erg nieuwsgierig en aangenaam verrast toen ik hoorde dat er een Eau de Parfum uitkwam. Tijdens de Cenzaa Autumn Fair rook ik deze voor het eerst, in dit artikel mag ik mijn ervaring met jullie delen. Mag ik jullie voorstellen: Cenzaa Eau d’Hello…

Cenzaa Eau d'Hello

Cenzaa Eau d'Hello

Cenzaa Eau d’Hello

Zoals altijd heeft Cenzaa veel aandacht besteed aan de verpakking van de Eau de Parfum. Zo vindt je aan één kant van het doosje de naam: Cenzaa Eau d’Hello. Maar als je het doosje draait, zie je dat ‘Eau’ onderdeel is van ‘Beautiful’, wat helemaal rondom het doosje staat. Als je het doosje opendoet, zie je een mooie, inspirerende tekst.

Cenzaa Eau d'Hello

Cenzaa Eau d'Hello

Deze tekst staat op een kartonnen houder, die je uit het doosje kunt halen en waarin je Eau d’Hello kunt neerzetten op je make-up tafel, of waar dan ook. Ook aan de buitenkant hiervan vind je het woord ‘Beautiful’. Grappig detail, wat ik helaas niet op de foto heb staan omdat ik het pas ontdekte toen ik dit artikel aan het schrijven was: op de houder staan diverse wereldsteden, en daartussen, tussen New York en Buenos Aires, staat Bornerbroek, de ‘Home Town’ van Cenzaa. Ik vind hem leuk!

Cenzaa Eau d'Hello

Cenzaa Eau d'Hello

Het flesje van Cenzaa Eau d’Hello is eenvoudig, maar heel stijlvol. Het flesje zelf is vierkant met afgeslepen hoeken, en vrij ‘plat’. De naam staat in goudkleurige letters op het flesje. De dop is van stevig kunststof en doet mij aan een diamant denken door de hoekige vormen aan de buitenkant. De vorm van het flesje zorgt ervoor dat Eau d’Hello makkelijk herkenbaar is tussen andere geuren op je make-up tafel.

Cenzaa Eau d'Hello

Cenzaa Eau d’Hello: geurnoten

De topnoten (de geuren die je als eerste ruikt na het aanbrengen van een Eau de toilette of parfum) bestaan uit zoete sinaasappel, frambozen en frisse mint. De hartnoten worden gevormd door sinaasappelbloesem, pioenroos en jasmijn. De basisnoten worden gevormd door vanille en patchouli.

Door de samenstelling van de top- en hartnoten doet Cenzaa Eau d’Hello in eerste instantie misschien eerder aan als een Eau de Parfum voor de zomermaanden dan voor de winter. Toch vind ik de geur erg geschikt voor deze tijd van het jaar: de frisse, vrouwelijke geur van de top- en hartnoten zorgt ervoor dat mijn humeur direct een oppepper krijgt op een grijze, regenachtige herfstdag. De warme basis van vanille en patchouli zorgt ervoor dat ik dit gevoel de hele dag vasthoud. De geur geeft mij een heel vrouwelijk, luxe gevoel, en blijft zeker een uur of 5 à 6 aanwezig.

Cenzaa Eau d'Hello

Cenzaa Eau d’Hello (€ 49,95/50 ml) is verkrijgbaar bij alle Cenzaa salons (veel salons hebben tevens een webshop). Volgens Cenzaa is Eau d’Hello uitstekend te combineren met alle vier de varianten Cenzaa Body Relief, voor “een intense geurbeleving”.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

4 Comments on Cenzaa Eau d’Hello: the new fragrance by Cenzaa

 1. Bianca
  16 november 2014 at 17:21 (8 jaren ago)

  De verpakking en flacon zien er al heel mooi uit, ben zo benieuwd naar deze geur x

  Beantwoorden
 2. Mireille
  16 november 2014 at 11:14 (8 jaren ago)

  Weer een heel mooi stukje van een heel mooi product.

  Beantwoorden
 3. Sonja
  16 november 2014 at 10:53 (8 jaren ago)

  Als ik de geurnoten lees zit dit wel goed. Mooi flesje, straalt kracht uit.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  16 november 2014 at 10:17 (8 jaren ago)

  Deze Eau de Parfum lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.