Cenzaa Essence of Infinity: de producten

De zomerlijn van Cenzaa Essence of Infinity is gebaseerd op de rijke ingrediënten en geuren van het prachtige Afrika. De unieke botanische en geneeskrachtige ingrediënten hebben een krachtige werking en een heerlijke geur. Ik laat je vandaag drie van de vier producten uit deze prachtige collectie zien, het vierde product volgt later deze week.

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. Onze producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen en zijn uiteraard niet op dieren getest. Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Cenzaa bevat geselecteerde werkstoffen in ongekend hoge concentraties.

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity

De vier producten waar de Cenzaa Essence of Infinity collectie uit bestaat, zijn: African Dream Tea Refreshing Infusion,  African Aroma Element Refreshing Scent, African Dawn Everlasting Fragrance en BB Sun Glamour Foundation. De laatste krijgt een apart artikel, omdat ik die wat uitgebreider wil reviewen.

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity
Mooie teksten, die je op iedere verpakking van Cenzaa vindt

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity
African Dream Tea

African Dream Tea is een gezonde thee die boordevol anti-oxidanten zit. Daarnaast is hij ook ontzettend lekker (niet onbelangrijk). Met de ingrediënten biologische Rooisbos, Ananas, Appel en Sinaasappelbloesem is het een zomerse thee bij uitstek.

Cenzaa Essence of Infinity

Van Mireille kreeg ik in mijn I Love Myself Summer box, waar een sample van deze heerlijke thee in zat, de tip om er een lekkere ijsthee mee te maken: hiervoor zet je een pot African Dream Tea en laat deze 5 minuten trekken. Voeg een paar schijfjes citroen en/of limoen toe, eventueel wat zoetstof naar smaak. Dan laat je de thee afkoelen, en zet hem in de koelkast om goed koud te worden. Een heerlijke dorstlesser op warme dagen! Cenzaa Essence of Infinity African Dream Tea kost € 9,95.

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity
African Aroma Element

African Aroma Element Refreshing Scent is een olie met een heel bijzondere geur: de frisheid van bloemen met een licht kruidige geur van gember. Ik gebruik eigenlijk nooit geurolie in mijn branders, maar sinds ik deze in huis heb, zijn mijn geurmelts en Little Hotties de opbergpot niet meer uitgekomen. Het is een geur die enerzijds heel fris is door de bloemen, maar de gember geeft hem een kruidige twist, wat het een heel warme, cosy geur maakt.

Cenzaa Essence of Infinity

Je hebt per keer slechts 4 druppels African Aroma Element nodig, deze doe je in een laagje water in de brander. Ik moest wel even wennen aan het feit dat water verdampt, dit in tegenstelling tot de waxmelts die ik normaal in mijn branders heb en waar ik verder geen omkijken naar heb. Op tijd bijvullen dus! African Aroma Element kost € 14,95 voor een flesje van 15 ml.

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity
African Dawn

Cenzaa Essence of Infinity African Dawn heeft dezelfde geurnoten als de African Aroma Element, maar uiteraard kan de geur op je huid iets anders ruiken. Ik vind African Dawn nog iets warmer van geur dan de African Aroma Element geurolie, hij doet mij denken aan warme, zwoele zomerdagen die oneindig lijken te zijn.

Cenzaa Essence of Infinity

Cenzaa Essence of Infinity

Het is echt een beetje een magische geur, als ik hem op mijn polsen heb aangebracht, kan ik niet stoppen met eraan te ruiken. De geur blijft bijzonder goed aanwezig, na een werkdag ruik ik hem nog steeds op mijn huid. African Dawn Everlasting Fragrance kost € 32,95 voor 30 ml.

De producten van de Cenzaa Essence of Infinity collectie zijn o.a. verkrijgbaar bij Huidverzorgingsinstituut Mireille. Je vindt de producten, net als de overige producten van Cenzaa, in haar salon én in de webshop, die nog regelmatig uitgebreid wordt met mooie producten.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

3 Comments on Cenzaa Essence of Infinity: de producten

 1. Mireille
  25 juni 2014 at 11:58 (8 jaren ago)

  Ik ben nu toevallig bij Cenzaa en ze zijn helemaal happy met je geweldige review. En ik ook natuurlijk. Dank je wel.

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 juni 2014 at 13:09 (8 jaren ago)

   Wat leuk om te horen Mireille, dankjewel!

   Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Cenzaa Essence of Infinity: de producten

 1. […] eerder liet ik jullie de producten uit de Cenzaa Essence of Infinity collectie zien. Eén product ontbrak nog in dat artikel, dat is de Cenzaa Essence of Infinity BB […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.