Cenzaa Illuminating Mist

Gezichtsverzorging is meer dan een goede (bij jouw huid passende) gezichtscrème. Het is het complete verhaal: van reiniging tot toner tot crème tot masker. Bij Cenzaa weten ze dat als geen ander, daarom ontwikkelden ze het Cenzaa 6-stappenplan, waar ik je een tijdje geleden al over vertelde. Daarnaast blijft Cenzaa continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, die zich richten op specifieke huidproblemen en -wensen van de klant. De Cenzaa Skin Solution lijn is daar een goed voorbeeld van: een luxe lijn producten die een aanvulling zijn op de dagelijkse huidverzorging, of als kuur kunnen worden ingezet. In dit artikel laat ik je uit deze lijn de Cenzaa Illuminating Mist zien!

Cenzaa Illuminating Mist

Cenzaa Illuminating Mist

De Cenzaa Skin Solution serie is een luxe productlijn met als doel uw specifieke huidwensen en huidproblemen met speciale thuisproducten doeltreffend en effectief te behandelen! De superieure producten van de Skin Solution serie zijn een perfecte aanvulling op uw dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur. Door gebruik te maken van de laatste laboratorium technologieën stapt Cenzaa met de Skin Solution serie in het tijdperk van revolutionaire huidverbetering!

Cenzaa Illuminating Mist

Cenzaa Illuminating Mist

Cenzaa Illuminating Mist: meer dan een reinigende lotion

Jarenlang dacht ik dat een toner, ook wel een tonic genoemd, alleen bedoeld was om de laatste restjes make-up en vuil van je gezicht te verwijderen. Een goede toner zoals Cenzaa Illuminating Mist doet echter meer: hij verbetert de huid in het algemeen, hij verheldert de teint, stimuleert de celvernieuwing van de huid, herstelt en vermindert oneffenheden en heeft een positieve werking op de huidflora. Daarnaast zorgt een goede toner er voor, dat de dag- of nachtcrème die je daarna aanbrengt, beter en makkelijker door de huid wordt opgenomen.

Cenzaa Illuminating Mist

Cenzaa Illuminating Mist: ingrediënten

Cenzaa Illuminating Mist bevat antioxidanten en diverse werkstoffen met heilzame eigenschappen. Kamille-extract is rijk aan antioxidanten, heeft een anti-bacteriële werking en heeft een kalmerende werking op de huid. Calendula-extract werkt verzachtend, vermindert irritatie en is ook rijk aan antioxidanten. Citroenzuur is een AHA (Alpha Hydroxy Acid) en heeft een exfoliërende werking, evenals melkzuur, glycolzuur en Malic Acid. Ze verwijderen de bovenste dode huidcellen, waardoor celvernieuwing gestimuleerd wordt en de teint helderder en frisser wordt.

Cenzaa Illuminating Mist

Cenzaa Illuminating Mist: gebruik en werking

Je gebruikt Cenzaa Illuminating Mist na de reiniging van je huid: je doet een paar pompjes op een wattenschijfje en brengt dit aan op je gezicht. Zeker in het begin kun je hierbij een licht prikkend gevoel op de huid ervaren. Dit is de werking van de AHA’s, en kan geen kwaad (zolang het tenminste bij een licht prikkend gevoel blijft). Ik ervaar het prikkende gevoel niet (soms denk ik weleens dat ik echt een olifantenhuid heb, hihihi!). Als de Illuminating Mist is opgedroogd, breng je je gebruikelijke dag- of nachtverzorging aan.

Ik merk al heel snel de intensieve werking van Cenzaa Illuminating Mist: mijn huid voelt zachter en gladder aan en oogt na een paar weken ook frisser en mooier. De oneffenheden op mijn huid verdwijnen niet, maar lijken wel iets minder zichtbaar te worden.

Cenzaa Illuminating Mist

Ik vind de Cenzaa Illuminating Mist een erg mooie aanvulling op mijn dagelijkse gezichtsverzorging, het is een heel eenvoudige manier om mijn huid gladder en gezonder te maken (een toner gebruik ik sowieso altijd, ik hoef dus niet een extra handeling toe te voegen in mijn routine). Ik gebruik de Illuminating Mist dagelijks, maar als je een wat gevoelige huid hebt, kun je dit uiteraard ook beperken tot 2 à 3 keer per week. Of je gebruikt de toner gedurende 1 of 2 weken dagelijks als kuurtje, zo eens in de 3 à 4 maanden. Je kunt het helemaal op jouw huid aanpassen.

Cenzaa Illuminating Mist (€ 27,95/200 ml) is verkrijgbaar bij alle Cenzaa salons, je vindt de adressen via deze link.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on Cenzaa Illuminating Mist

 1. Wojis
  15 januari 2015 at 12:58 (7 jaren ago)

  Wat hebben ze toch een mooie producten, inhoud en verpakking. Super luxe producten, klinkt heel fijn.

  Beantwoorden
 2. Annette - Ann Ages Gracefully
  6 januari 2015 at 15:23 (7 jaren ago)

  Helaas krijg ik enorme uitslag van Kamille (ik denk dat ik de uitzondering op de regel ben in deze) dus helaas is deze niets voor mij. Ziet er wel lekker uit

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  6 januari 2015 at 09:09 (7 jaren ago)

  Klinkt goed!
  Want van de luchtvervuiling krijgt men een verouderende huid en dat willen we niet.
  Maar wel een jongere en elastische huid van het gezicht!’Dus is het fijn als men dit men een goed product zoals je hier toont dit kan verbeteren.

  Beantwoorden
 4. Sonja
  6 januari 2015 at 08:09 (7 jaren ago)

  Voor mij weer iets nieuws. Die mist lijkt me wel iets. Weet alleen niet of dit ook kan met mijn gevoelige huid, producten prikken al snel.

  Beantwoorden
 5. Mireille
  6 januari 2015 at 07:36 (7 jaren ago)

  Een heerlijk product de Illuminating mist.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.