Cenzaa Masq Harmony DNA Solution: een bijzonder masker!

De meeste gezichtsmaskers die ik gebruik, hebben vooral een reinigende werking. Mijn huid is gevoelig voor onzuiverheden, en hoewel ik haar goed verzorg in mijn dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine, heeft ze zo’n extraatje af en toe wel nodig. Het masker wat ik jullie vandaag laat zien, het Cenzaa Masq Harmony DNA Solution, is een masker van een andere categorie. Namelijk de categorie: pure weldaad voor je huid. Ik vertel je er in dit artikel meer over!

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

Het Cenzaa Masq Harmony DNA Solution is de laatste van de vijf producten uit de Cenzaa Botanic Treasure lijn die ik dit voorjaar aan je introduceerde. Inmiddels zijn (op dit masker na) alle producten uitgebreid aan bod geweest hier op Beautyspots, en ik heb goed nieuws: afgelopen weekend heb ik drie spiksplinternieuwe producten uit deze lijn ontvangen om te reviewen, de lijn wordt uitgebreid! Daarover binnenkort dus meer, eerst is dit mooie, bijzondere masker aan de beurt.

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

Het Cenzaa Masq Harmony DNA Solution is vooral gericht op hydratatie, kalmering en herstel van de huid:

Harmony DNA Solution [StemCell Cool Repair] doordrenkt de huid met een golf aan hydratatie, rijk aan plantaardige stamcellen, krachtige antioxidanten en Beautyfoods. De bijzonder frisse samenstelling kalmeert de huid, vermindert irritaties en is herstellend. Start vandaag uw reis naar een gezonde gloed!

Het is dus uitermate geschikt voor de ouder wordende 40+ huid, maar ook als je een erg gevoelige huid hebt, een huid die gestressed is of na een vakantie iets te veel zon heeft gehad, is dit masker perfect voor jou.

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

Net zoals alle andere producten uit de Botanic Treasure lijn bevat Cenzaa Masq Harmony DNA Solution bijzondere ingrediënten. Extracten van ‘super-foods’ Quinoa, Gojibes, Witte Thee en Ginkgo Biloba vitaliseren de huid en zorgen voor een optimaal vochtherstel. Stamcelextracten van Madelief, Malrove, Edelweiss en Vlinderstruik verjongen de huid en beschermen haar. Extracten van Cranberry, Aloë Vera, Karitéboter en Acaibes zorgen ervoor dat vrij radicalen geneutraliseerd worden en verminderen/vertragen het verouderingsproces van de huid. Wilde Indigo tot slot repareert en herstelt de huid en voorkomt DNA-schade. Ik zei toch dat het een bijzonder masker is?

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

De fijne verpakkingen van Cenzaa zijn jullie inmiddels wel bekend denk ik. Het pompje werkt hygiënisch en doseert nauwkeurig. Geen verspilling van dit mooie product!

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution heeft een romige textuur, die heel zacht en meteen al verkoelend aanvoelt op mijn huid. Het masker droogt niet op en wordt niet hard, het blijft crèmig. Je brengt het aan op een gereinigde huid en laat het vervolgens 10 minuten inwerken. Daarna spoel je het af met lauwwarm water.

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution

Ik gebruik Cenzaa Masq Harmony DNA Solution één keer per week, of vaker wanneer mijn huid het nodig heeft. Ik wissel het af met een reinigend masker, omdat mijn huid dat nu eenmaal ook gewoon nodig heeft. De afgelopen maanden heb ik enorm veel stress gehad (en nog), en dat heeft zich uiteindelijk ook op mijn huid getoond. Zo trots als ik altijd was op mijn toch wel redelijk goed (als in: jong) uitziende huid, zag ik langzaamaan toch de nodige rimpels en aanverwante ouderdoms-/stressverschijnselen verschijnselen als ik in de spiegel keek. Helaas heeft ook dit prachtige masker dat niet kunnen voorkomen, wondermiddeltjes bestaan nu eenmaal niet. Maar het masker zorgt er wel voor dat mijn huid in deze periode van grote stress, regelmatig een flinke boost krijgt, waardoor ze er minder grauw uitziet, soepeler en zachter aanvoelt en de ergste tekenen van stress en vermoeidheids-verschijnselen verzacht worden. Ik hoor haar bijna zuchten van verlichting na gebruik van het masker. Het is voor mijn huid momenteel echt één van de life-savers, en ik zie het moment dat mijn flesje leeg is dan ook met angst en beven tegemoet. Ik denk dat dit laatste mijn review wel kort en heel bondig samenvat 🙂

Cenzaa Masq Harmony DNA Solution € 34,75/50 ml is verkrijgbaar bij de verschillende Cenzaa salons, klik hier voor een salon bij jou in de buurt.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Cenzaa Masq Harmony DNA Solution: een bijzonder masker!

 1. Krista
  7 november 2015 at 20:18 (7 jaren ago)

  Stress heeft inderdaad een enorme weerslag op je huid, ik kan er over meepraten! Maar dit klinkt als een heel fijn product, wat je huid er in ieder geval weer een beetje bovenop brengt, en jou een heerlijk momentje voor jezelf geeft.

  Beantwoorden
 2. Babs
  5 november 2015 at 21:10 (7 jaren ago)

  Wondermiddeltjes bestaan inderdaad niet, maar met dit soort producten hou je je huid in een goede conditie vind ik.
  Bijzonder en mooi verpakt masker.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  5 november 2015 at 20:10 (7 jaren ago)

  Fijn dat je zeer tevreden bent over deze producten.
  Een huid van het gezicht van iemand die op middelbare leeft heeft goede huidverzorgsproducten nodig.
  Om het te reinigen, een elastische huid en de rimpels minder zichtbaar te laten zijn.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  5 november 2015 at 15:07 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijk product!

  Beantwoorden
 5. mariëlle
  5 november 2015 at 08:55 (7 jaren ago)

  Super fijn dat ie zo goed voor je werkt! En met de nieuwe Pupa producten zul je ook weer happy zijn hihi!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.